צלחת מעופפת ענקית מעל מפרץ חיפה

סנגי

New member
עשיתי פאוז ופליי בתדירות../images/Emo202.gif

שיחקתי עם המהירותץ אחורה קדימה ומשום מה יוצא קווי מתאר של מסוק מדגם דולפין או אפאצי זנב ופנים מחודדים העניין שהגוף מפוצץ באורות קטנים בכול גופו ואני לא מכיר מסוקים שיש להם ניצנוצי אורות כאלו כמו עץ אשוח. מעניין אם היו רעשים של מסוק או גם יכול להיות שיש רוטורים לא מרעישים טכנולגיית בליעת אקו. צריכים להתבונן בסרט ארוך יותר וגם לתת למוןמחה להסתכל על הצילום.

Majestic12

New member
כמוכם-אני ממתין עדיין

אני ממתין עדיין לקבלת כל הסרט...בינתיים - זה מה שיש

Gilliana

New member
אולי זאת היתה Airwolf ../images/Emo8.gif

ויש טכנולוגית Silence למסוקים...

Gilliana

New member
היו שידורים חוזרים ב-AXN...

מספטמבר 2004 ועד סוף השנה שעברה. סדרה שלא נס ליחה גם היום...

HeavenDusk

New member
סדרה שייצגה היי-טק בעולם של לואו-טק

כל כך אהבתי אותה כילד בשנות ה-80. הושפעתי ממנה קשות

Gilliana

New member
ואפרופו AIRWOLF...

הסדרה הזו הציגה רכיב היי-טק הרבה לפני הופעתו בפועל. מישהו זוכר מה הרכיב הזה?

HeavenDusk

New member
GPS!!!!!!

אם אני לא טועה, זה היה מחשב GPS שהיה נמצא במושב האחורי של ה-AIRWOLF. תקני אותי אם אני טועה

Gilliana

New member
בעיקרון...

... אתה צודק לגבי עניין ה-GPS שהיה בתקופה ההיא עדיין בחיתוליו (אם בכלל) אבל אני דווקא התכוונתי לרכיב הרבה יותר "המוני" שאפשר כיום למצוא כמעט בכל בית וזהו צורב התקליטורים. התקליטור הישן והטוב שלנו (שמבחינתנו הוא כבר מזמן לא בבחינת איזו המצאה גאונית) הוצג לראשונה בסדרה בשנת 1984. התקליטור הראשון בעולם נכנס לשימוש בסוף שנת 82 ובאותה תקופה טרם היה מוכר לציבור הרחב, בודאי ובודאי לא בגרסה ה-"כותבת" שלו. איך אמרת? סדרה של היי-טק בעולם של לואו-טק, הגדרה יפה!

SpreadLight

New member
יש לי בעיה במייל

בקרוב אני ישלח את ההמשך שהוא יותר ארוך מי שיכול לערוך לעשות הבהרה ולהריץ את הקטעים של ההיבהוב יראה רצף של אורות של גוף שמסתובב על צירו והוא ענק במציאות לפחות ככה זה נראה במצלמה זה נראה אחרת מה גם שהוא היה מאיר יותר במציאות מדובר במצלמה דיגיטלית שצילמה ולא וידאו. חבל שלא לקחתי כמה תמונות רגילות ולא רק וידאו. התמונות שיש באתר אלו הם תמונות שהוצאתי מהוידאו לאחר תקריב רציני והבהרה קלה של הוידאו. המשך הסרט ישלח השבוע בע"ה וניידע אתכם.

Alien

New member
אתה יכול להעלות את קובץ הסרטון המלא

לאתר הבא ואז ניתן יהיה להוריד את הסרטון במלואו .

למעלה