אני מכין בשני שלבים
שלב ראשון מבשל בסיר לחץ עם בצל, גזר, פלפל שחור, מלח במשך שעה וחצי.
מקרר לילה.
את הנוזלים שופכים.
חותכים לעובי הרצוי באמצעות סכין חדה.
שם בכלי מתאים לתנור ויוצק על הבשר רוטב העשוי לפי הטעם.
פפריקה מתוקה, חריפה, מלח, פלפל שחור, אפשר:
כוס מיץ תפוזים, קצת דבש או סילאן, פיטריות, ערמונים......
יוצק 2/3 גובה הבשר.
מכסה במכסה או בנייר כסף.
מביא לרתיחה ומכניס לתנור 140-150 מעלות למשך 2-3 שעות עד האוכל.
התבשיל רך ונימוח בפה.
בדר"כ נתח מספר 5.
אלעד.