../images/Emo58.gif , נכון שהשתמשו פה בכל מיני אלמנטים
טחונים כבר, למשל, זה כבר לא מרגש לשמוע את השם של מדינתנו "איזראל" בסידרה אמריקאית, והם לא הראשונים כבר בעשור הזה שהציגו את הסכסוך הישראלי פלשתיני בסידרה אמריקאית (מי שראה אגב את "בועות" משנות ה 70 , זוכר את הפרק שבו בפרק אחד דני התחפש גם לרבי וגם לערבי בתור עד מדינה שצריך להתחבא, והיו כמה בדיחות טובות על הסכסוך בין הישראלים-ערבים בנושא. סתם אמירת אגב), וגם הקטע הזה של לנסות להראות את הצד של "מה מביא אדם לפוצץ את עצמו" וכו'... ופה זה לא הלך להם - הזעם שהרגיש שון כלפי הרומן של ג'וליה וכריסטיאן - לא עבר טוב, ולא גרם לאף אחד , לדעתי, להבין למה בן אדם מגיע למצב שהוא רותח ורוצה לפוצץ את עצמו. לגבי המבטאים - אין מה לעשות - ככה זה. גם "רייצ'ל בן נתן"... הרי אם היא יהודיה , ייקראו לה "רחל" ... בסדר .. היא הרי אמריקאית יהודיה. אני חושב שכמה שזה פאסה להשתמש כבר במוטיבים יהודיים בסדרות אמריקאיות (קריאות "מאזל טוב " וכו') , זה גם פאסה לחשוב ששיר מסורתי יהודי יפגע בתדמית שלנו. אני לא מסורתי , אבל אהבתי את הניגונים והלחנים בפרק. זה התאים בול לאוירה . אני מבין שרציתם שישימו ברי סחרוב, או אביב גפן. זה לא היה מתאים. ולגבי הדמויות - גם הקטע של להביא את רוזי אודונל, לסבית מוצהרת, ולעשותה על גבול ההומופובית (נכון ,שהדמות שלה לא הייתה, אבל הייתה כאילו הומופובית), זאת "הברקה" שחוקה כבר שנעשתה במקומות אחרים. אבל -פשוט היה נחמד. ולראות פרק קצת רגוע בניפ/טאק... היה נחמד. גם הניתוח שבו "הסירו" חלקי מחבל מתאבד פיזית מגופת הנפגעת... כהמשלה לרעיון שאחרי פיגוע טרור, הסיוט נדבק ונהיה חלק מהנפגע... יש בזה גם הרבה מעבר למה שנראה בהתחלה. אהבתי ונהניתי מהפרק !