צ'ללומלום.. שאלה

מחבובי

New member
צ'ללומלום.. שאלה

מתי יוצא הפרק הבא (מהעונה החדשה- בארה"ב) של ניפ טאק?

limors2

Active member
אהה הנה, הוא יצא../images/Emo58.gif

ולפי השם שלו אני רואה שהרייצ'ל הזאת השתכנעה לעבור ניתוח

GaIi4697

New member
אוקיי הפעם הם באמת הגזימו../images/Emo58.gif

דון הרסה לי את הפאקינג אוזניים גאש הייתי עם אוזניות ועכשיו כלכך כואב לי ומה הקטע האדיוטי הזה עם המחבל המתאבד?!?!! [ובכלל, המבטא הזה?!] כאילו זה באמת היה השיא והשיר בסוף. איכ. חרא פרק.

limors2

Active member
נכון.../images/Emo58.gif

אבל אני שמחה שרייצ'ל החליטה כן לעשות את הניתוחים, אני רוצה לראות איך היא תצא בסוף

shelikon

New member
מסכימה לגמרי ../images/Emo58.gif

בפעם הראשונה ישבתי בנחת ולא הייתי במתח או מופתעת ממשהו סתם עוד פרק והשיר בסוף נ-ו-ר-א-י!!! וכן גם אני מתחרפנת מהמבטאים של רייצ'ל ושל הערבי, כל כך לא אמיתי אני רק יכולה אולי להתעודד אם הפרק הזה היה כל כך גרוע בפרק הבא הם יכולים רק להשתפר... ואיזו הפתעה היה שוב לראות את ג'ינה!

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif אחד הפרקים היפים , במובן ה

במובן הרגוע, פרק יפה באוירה, בטוב הלב שהוא שידר. התאים לי פרק רגוע... לאוירת השישי לצפות בו. הרבה דברים לא נעשו בו נכון, ההקבלה בין טרור , לבין "טרור" ביחסים בין אנשים, מוטיב הסליחה, שדי קלישאתי ולא המציאו איזה משהו חדש בפרק... ועדיין , פרק עם מעט אנושיות, יותר רגוע , (כמו שכתבתי, התאים לי לאותו רגע) , "מצעד הגאווה" , והיה אתה עצמך, עד כמה שגם פה לא היה שום דבר חדש... היה משהו מחמם לב בפרק הזה. שום דבר חדש (כריסטיאן ושון מגיעים כאילו שוב לנקודת השבר שאין בה חזרה ביחסים ביניהם, אבל אז מבינים שהם כמו אחים). המוטיב של המוזיקה הערבית והישראלית - היה ממש נעים, עשה לי צביטה תרבותית בלב. , שונה ונעים. לא לדאוג - שבוע הבא יחזרו לפסקול אמריקאי. מותר קצת לגוון. כמובן שחבל שמה שלא התפתח ופיתחו אותו זה ההרעלה האיטית של ג'וליה שהייתי בטוח שזו תהיה אחת העלילות של הפרק. כנראה זה יקבל תאוצה בפרק הבא.

limors2

Active member
../images/Emo58.gifמעלי.

לא לשכוח לסמן ספוילרים, גם אם זה בשרשור שמדבר על הפרק ומובן מאליו שיהיו בו ספוילרים!

limors2

Active member
חחחחח בכלל לא הגבתי להודעה שלך../images/Emo12.gif

אלא להודעה אחרת

GaIi4697

New member
וואי, מסתבר שבפורום בחו"ל נורא אהבו

את הקטע של המחבל. גם היו כמה תגובות על זה שהשיר בסוף היה יפה [וכאילו, לא.]

Billy Shirs

New member
חה

נכנסתי לפורום בארה"ב וכתבתי דיסקליימר על המבטא ועל השירO_O אל תשאלו למה, היה מאוחר בלילה.

Billy Shirs

New member
פרק ממש מעפן

אף פעם לא אהבתי את הפרדי הזה ודון מתחילה לעצבן. אני שונאת שיש דמויות אורחות שהן ממש הברקה, אבל מביאים אותן שוב ושוב ושוב, ותמיד נדמה שזה נגמר אבל זה לא. סבבה, קלטנו. אמרתי את זה על הפרק שעבר ואני אגיד את זה שוב, הדמות של רייצ'ל ממש מוצלחת אבל התסריטאים לא יכלו לחקור קצת? לראות איך מבטא ישראלי נשמע? קצת אותנטיות? המבטא שלה ממש לא ברור אבל ישראלי הוא בהחלט לא! גם המחבל, ממש בזיון. סעיד מ"אבודים" כבר נשמע יותר פלסטיני. אגב, שמתם לב שהם אמרו "פלסטין"? בלי להיכנס לפוליטיקה מיותרת, אני מוחה - פלסטין היא עדיין לא מדינה! רמאללה נמצאת בישראל נכון לעכשיו. כולם שם שמאלנים... השיר בסוף... זוועה. אני מתפדחת מהמחשבה שמליוני אמריקאים חושבים עכשיו שזאת המוזיקה שאנחנו שומעים פה.

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif , נכון שהשתמשו פה בכל מיני אלמנטים

טחונים כבר, למשל, זה כבר לא מרגש לשמוע את השם של מדינתנו "איזראל" בסידרה אמריקאית, והם לא הראשונים כבר בעשור הזה שהציגו את הסכסוך הישראלי פלשתיני בסידרה אמריקאית (מי שראה אגב את "בועות" משנות ה 70 , זוכר את הפרק שבו בפרק אחד דני התחפש גם לרבי וגם לערבי בתור עד מדינה שצריך להתחבא, והיו כמה בדיחות טובות על הסכסוך בין הישראלים-ערבים בנושא. סתם אמירת אגב), וגם הקטע הזה של לנסות להראות את הצד של "מה מביא אדם לפוצץ את עצמו" וכו'... ופה זה לא הלך להם - הזעם שהרגיש שון כלפי הרומן של ג'וליה וכריסטיאן - לא עבר טוב, ולא גרם לאף אחד , לדעתי, להבין למה בן אדם מגיע למצב שהוא רותח ורוצה לפוצץ את עצמו. לגבי המבטאים - אין מה לעשות - ככה זה. גם "רייצ'ל בן נתן"... הרי אם היא יהודיה , ייקראו לה "רחל" ... בסדר .. היא הרי אמריקאית יהודיה. אני חושב שכמה שזה פאסה להשתמש כבר במוטיבים יהודיים בסדרות אמריקאיות (קריאות "מאזל טוב " וכו') , זה גם פאסה לחשוב ששיר מסורתי יהודי יפגע בתדמית שלנו. אני לא מסורתי , אבל אהבתי את הניגונים והלחנים בפרק. זה התאים בול לאוירה . אני מבין שרציתם שישימו ברי סחרוב, או אביב גפן. זה לא היה מתאים. ולגבי הדמויות - גם הקטע של להביא את רוזי אודונל, לסבית מוצהרת, ולעשותה על גבול ההומופובית (נכון ,שהדמות שלה לא הייתה, אבל הייתה כאילו הומופובית), זאת "הברקה" שחוקה כבר שנעשתה במקומות אחרים. אבל -פשוט היה נחמד. ולראות פרק קצת רגוע בניפ/טאק... היה נחמד. גם הניתוח שבו "הסירו" חלקי מחבל מתאבד פיזית מגופת הנפגעת... כהמשלה לרעיון שאחרי פיגוע טרור, הסיוט נדבק ונהיה חלק מהנפגע... יש בזה גם הרבה מעבר למה שנראה בהתחלה. אהבתי ונהניתי מהפרק !

Billy Shirs

New member
לא מסכימה

בעניין רייצ'ל, כנראה שכן קוראים לה רחל, והיא ישראלית. היא לא אמריקאית יהודייה. לאמריקאים יהודיים יש מבטא אמריקאי, ולה יש מבטא מוזר שהוא משהו מנסה לחקות ישראלי מנסה לעשות אמריקאי. בקיצור, משהו זוועתי. בקשר לשם, שם מסובך להגייה כמו "רחל" זה דיי ברור שהיא תשנה לרייצ'ל, לא? אני חושבת ששיר שקט בעברית א-לה עברי לידר או משהו היה יכול להיות ממש במקום. הבעיה בזה שמתייחסים לישראל היא שבדרך כלל מתייחסים אליה כארץ תחת טרור - עם הפיגוע, המלחמה בלבנון, וכל אלה. כאילו אין לנו מה לעשות חוץ מלרכב על גמלים, להתפוצץ ולשמוע את המוזיקה הזוועתית הזאת. ההזיות של שון מתחילות כבר ממש להדאיג אותי. הוא סובל מזה כבר מעונה 1, והאמת גם אז זה לא היה משהו. ברצינות - הוא חייב להפסיק להזות. כל הקטע עם אסקובר או המחבל או פרצוף של אישה שמתחילים לדבר אליו פתאום, כבר מיצה את עצמו.

shelikon

New member
אני גם חושבת ככה ../images/Emo58.gif

רייצ'ל זה לגמרי רחל אמריקאי... וזו בהחלט בעיה לקרוא לה רחל היא לגמרי גם ישראלית ואני די בטוחה שהיא גם מזכירה את זה והמבטא שלה על הפנים (לא שהמבטא של ישראלים טוב יותר הוא פשוט אחר לגמרי, אני אפילו לא יכולה לשייך את המבטא שלה לשום מקום אבל ישראליים לא נשמעים ככה) מאוד מוזר לי שאחרי מיליון הניתוחים שהיא עברה "פיספסו" שיש לה חתיכות של המחבל, כאילו לא עשו לה רנטגן אף פעם??? עכשיו לגבי השיר בסוף, הם שמו שיר מזרחי או מה שזה לא יהיה הכי טיפוסי שיגרום לאנשים לחשוב שאנחנו באמת מדבר וגמלים עם אוריינטציה ערבית/מזרחית במקצת. רצו שיר ישראלי או בעיברית, באמת שלא חסר אמנים שהמוזיקה שלהם הייתה יכולה להתאים יותר בלי להישאיר את הצופים באותה במחשבה שזו המוזיקה שהכי מצייגת את ישראל. והקטע של ההזיות, אני דווקא אוהבת את זה, זה האני האמיתי של שון יוצא החוצה, בגלל שהוא די מסוגר בעצמו כל הדמויות/מטופלים וההזיות האלה נותנים לנו לראות מה באמת קורה לו בראש וזה מוכיח שיש בו יותר ממה שעין רואה...(עושה אותו יותר אנושי)

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif תראו חבר'ה,

זה לא שיר "מזרחי", זה מעין שיר תפילה. ואני גם חרד ובעבר התעסקתי הרבה באובססיביות בדימויים שמחבלים בתדמית של כל מיני קבוצות (ישראל, הומואים )ועוד בסדרות טלוויזיה . אם זה הציק לכם , זו זכותכם כמובן . דווקא פה לי זה לא הציק. השתמשו בנושא הטרור בישראל, כי זה רקע נוח לרעיון שהם רצו. מוזר שאף אחת לא קופצת למשל ומוחה נגד זה שהסידרה מציגה את כל, אבל באמת את כל הבחורות כשר*י*לות לגמרי, חולות סקס חסרות נאמנות שטובות רק לדבר אחד (טוף.. אולי כי בסתר הלב זה נכון בעיניכם ?
:))).... קיצור , אני אומר ...למצוא ולהיכנס ולחפש את הייצוג השגוי - את זה אפשר בהרבה תחומים.... אישית הרגשתי טוב עם הפרק , אולי כי התבגרתי קצת מפעם לחפש דברים כאלה (אני גם לא בטוח שהייתי גאה אם היו שמים חלק מהמוזיקה חסרת הטעם שמוציאים בישראל בימים אלו ) . אם הרגשתם אי נוחות בפרק - מקובל עליי. אישית, הייתי בסדר עם זה.

shelikon

New member
המממ...לא בדיוק ../images/Emo58.gif

הסדרה לא מציגה את כל הבנות כשרלילות (נראה לי שמותר לכתוב את המילה הזאת בלי לצנזר
) הסדרה מציגה אולי שכל אחת שוכבת בסופו של דבר עם כריסטיאן!!!! זה די אומר שהוא שרליל, לא מראים לך מה קורה עם אותן בנות במקרים אחרים... (וקימבר זו לא דוגמה כי היא כוכבת פורנו אז היא די עברה שם על כולם) לא מראים לך לדוגמה שליז היא שרלילה (גם לא עם בנות), וגם לא ג'וליה, וגם לא השחקנית הזאת ששון יצא איתה וגם לא הבעלים החדשים של הקליניקה (זאת מעונה 4...) אז ותר על ההכללות זו ממש לא הכוונה של היוצר. אני חושבת שאתה לא מבין שמה שמציק זה לא הנושא של טרור/ישראל/מחבלים אלא איך שהנושא הוצג, לא ממש אותנטי וזה לא נראה טוב וגם השיר לדעתי לא היה במקום ודי הורס (השיר הספציפי הזה) וואלה, אישית לא הייתי מנחשת שזה שיר תפילה או כדומה, זה לא נשמע ככה ואני כביכול אמורה לדעת את זה, לי (כישראלית) זה נשמע צורם באוזן וחבל! ולפחות מישהו אהב את הפרק...אישית שמעתי רק תלונות עליו.

למעלה