צ'ללומלום.. שאלה

Billy Shirs

New member
לא מסכימה בכלל../images/Emo58.gif

קודם כל, סתם מחשבה, לפני שאני אשכח - למה אתה רואה ניפ\טאק אם אתה חרד?O0 וסליחה על חוסר הטאקט. הסדרה בכלל לא מציגה את הבחורות כשרלילות. כל הסקס בא לייצג את הדמות של כריסטיאן, את מה שהוא עבר, איך זה משפיע עליו היום ומה הוא עושה עם זה.

shelikon

New member
בדיוק מה שאני כתבתי

כנראה שזה נכון

טיי 1

New member
אני ממש לא חרדי, אם לזה התכוונת,

ופשוט לא הבנת את הדוגמה שלי. לא נורא , לא קריטי :) נהנה מהסידרה וזהו.

מחבובי

New member
../images/Emo58.gifלדעתי לשיר יש משמעות

השיר לקוח מתפילת יום כיפור, כל הפרק היה סביב כפרה- ההשלמה בין שון וכריסטיאן על הבגידה, הסליחה שבין דון ופרדי והכפרה של רייצל למחבל...

shelikon

New member
השאלה מי יודע או ידע את זה??

לרוב כששמים שיר יש לו משמעות והפעם הצופים בכללותם אני לא קלטו את המטרה...אני חושבת יותר חשוב להם היה לישם שיר ישראלי/עיברי, הצופים בו"ל לא יקשרו את זה למאיפה השיר לקוח אלא רק יקשיבו לו ויחשבו שזו המוזיקה שלנו כאן...

limors2

Active member
אני לא חושבת שיחשבו זאת המוזיקה../images/Emo58.gif

שלנו כאן
גם מבלי להקשיב למילים ולמרות שממש לא אהבתי אותו, השיר נשמע כמו משהו יבבני שמתאים לתפילה. אז זה מתאים למה שמחבובי אמר!

shelikon

New member
וואלה...לי זה בכלל לא נשמע כמו ../images/Emo58.gif

כמו תפילה אלא סתם משהו יבבני...(שזה די מתאר את כל המוזיקה המזרחית
)

matanbil

New member
זה אל נורא עלילה

מה נסגר איתך? בטח שזה תפילה ואם אתה לא מכיר, אז לך חפש בגוגל תלמד קצת :)

פירוש השיר

אנשים מה קרה לכם? מדובר בקטע מדהים עם גאונות של מפיקים ותסריטאים שידעו להכניס את אחד השירים הקדושים ביהדות לסיצנה המרגשת. השיר שמו כפי שכבר צוין "אל נורא עלילה המצא לנו מחילה בשעת הנעילה" שרים אותו בזמן הכי קדוש לנו היהודים - זמן תפילת נעילה ביום הכיפורים הרגע בו נסגרים ע"פ האמונה השמיים וזהו הזמן למחילה האחרונה. השיר התאים באופן מדויק לסיצנה והפך את כל הפרק על פניו ועשה אותו יפהפייה. הפרק הכי טוב בעונה עד כה

למעלה