צלעות כבש בבירה TUBORG
המצרכים: 5 צלעות כבש, חצי כוס שמן, שתישיני שום, פטרוזיליה קצוצה, כפית אורגנו, 2 כוסות בירה טובורג רד, חצי ק``ג אורז ו- 50 גרם מרגרינה בטעם חמאה אופן ההכנה: להמליח את הצלעות ולמרוח אותן בשמן. לאחר מכן לקמח אותן. לטגן בסיר 2 שיני שום ולהוציא. לטגן את הצלעות מכל צד ולהוציא. להוסיף לצלעותפטרוזיליה, אורגנו, מלח ופלפל ובירה ולהחזיר לסיר. לבשל את האורז על אש נמוכה בליטר מים עם כפית מלח. לקראת סיום הבישול להוסיף את המרגרינה לאורז. להניח את האורז על גבי מגש ומעליו את הצלעות עם הרוטב
המצרכים: 5 צלעות כבש, חצי כוס שמן, שתישיני שום, פטרוזיליה קצוצה, כפית אורגנו, 2 כוסות בירה טובורג רד, חצי ק``ג אורז ו- 50 גרם מרגרינה בטעם חמאה אופן ההכנה: להמליח את הצלעות ולמרוח אותן בשמן. לאחר מכן לקמח אותן. לטגן בסיר 2 שיני שום ולהוציא. לטגן את הצלעות מכל צד ולהוציא. להוסיף לצלעותפטרוזיליה, אורגנו, מלח ופלפל ובירה ולהחזיר לסיר. לבשל את האורז על אש נמוכה בליטר מים עם כפית מלח. לקראת סיום הבישול להוסיף את המרגרינה לאורז. להניח את האורז על גבי מגש ומעליו את הצלעות עם הרוטב