צלעות כבש בבירה TUBORG

גילל

New member
צלעות כבש בבירה TUBORG

המצרכים: 5 צלעות כבש, חצי כוס שמן, שתישיני שום, פטרוזיליה קצוצה, כפית אורגנו, 2 כוסות בירה טובורג רד, חצי ק``ג אורז ו- 50 גרם מרגרינה בטעם חמאה אופן ההכנה: להמליח את הצלעות ולמרוח אותן בשמן. לאחר מכן לקמח אותן. לטגן בסיר 2 שיני שום ולהוציא. לטגן את הצלעות מכל צד ולהוציא. להוסיף לצלעותפטרוזיליה, אורגנו, מלח ופלפל ובירה ולהחזיר לסיר. לבשל את האורז על אש נמוכה בליטר מים עם כפית מלח. לקראת סיום הבישול להוסיף את המרגרינה לאורז. להניח את האורז על גבי מגש ומעליו את הצלעות עם הרוטב
 
פרסומת סמויה

גבירותי ורבותי קבלו את איש יחסי הציבור של החברה למשקאות קלים, שאין לו סבלנות- דבר ראשון, כי בדבר הבירה שהוא מפרסם הינו אמורים לדבר שבוע מהיום. ויש לו את החוצפה להכריז על הבירה הזו כיחידה למתכונים שנתן. בירות הן עניין של טעם והשוק שלנו מוצף בהמון מהן. מתכונים עם בירה תמיד חיממו את ליבי, במיוחד בחורף. אנשי יחסי ציבור חוצפנים. עושים לי את זה קצת פחות. עמכם הסליחה. נדאג שלא יחדרו לפורומנו עוד כאלה.
 
למעלה