צמחונות=רצח

במבוא לאקולוגיה

גם יספרו לך שהחיות אוכלות העשב(מוווו) מסוגלות לעכל תאית המצויה בצמחים, מה שאין בן אדם מסוגל, וכך משמשות מוליך יעיל של הביומסה אל אוכלי הבשר.

rastotman

New member
אולי באמת בעוד עשר שנים יהייה בתפוז

פורום בגודל הזה לטבעונים עם גינות פארמקאלצ´ר עם הגג. ברור שטיבעונות לא פוגעת בסביבה יותר מגידול בקר, אבל גם עם הפגיעה שיש לא חייבים להשלים. זה רק עניין של עוד טיפה מאמץ- לוותר על הטופו המיובא שלי ניראה לי כרגע כמו שלחברות שלי ניראה לוותר על ביצה מקושקשת, ואני עדיין לא מוותרת עליו בזכות אותו סוג של הכחשה וחוסר אכפתיות כמו שלהם. -זה שאנחנו עושים משהו טוב לא אומר שבהכרח אנחנו לא עושים שום דבר רע, אבל יש עוד הרבה מה לצמצם למי שמוכן לעשות את המאמץ.
.

guruyaya

New member
וואו! איך לא עלינו על זה קודם!

ההנחה המוטעית עד כדי כאב של סיידר ומקיאבלי, ללא קשר להטעיות העובדתיות שלהם, קשורה לכך שממילא איננו יכולים לחיות על בשר בלבד. ידוע שאם אנחנו נחיה על בשר בלבד, הנזקים שייגרמו לנו עולים על 70 שנות טיבעונות. על כן ממילא ניאלץ לגדל גם מזון צימחי כדי להתקיים, נרסס אותו ונגרום נזקים לקרדית האבק. כמובן שאם התזונה שלנו תהיה טיבעונית, נאכל יותר מזון צימחי, אבל אם נקזז את הצרכים שלנו במזון צימחי, ונוסיף את הצורך במזון צימחי - נקבל תועלת משמעותית לאגף הטיבעוני, בניצול משאבי כדור הארץ, אפילו אם נקבל את ההנחות הלא מי יודע מה מבוססות שעליהם התבססו סיידר ומקיאבלי.

למעלה