צמחונים,טבעונים,.....

aradori

New member
פעם, כששיחקתי עם דוד שלי דמקה,

הוא אמר לי: "דיר באלק אם אתה מרמה! אחרת זה יכאב!". עכשיו הכל ברור.

דורון ק

New member
לזכותי יאמר שישר הבנתי!את זה!../images/Emo67.gif

רק עוד הבהרה קטנה אחת,ברשותך: האם על מנת לקבל את הויטמין B12,חלבונים איכותיים וכו´ צריך לאכול את הצ´יפים של הדמקה או את שולחן המשחק עצמו,והאם זה חייב להתבצע תוך כדי רמאות????. ובטח שאתה יכול להשתתף במחחם...נו יש גבול לכמה פירות ניתן לאכול... השאלה היא האם אתה יכול לעמוד בזה?

דדי שי

New member
זו לא רמאות

זו לא בהכרח רמאות בדמקה לאכול מאחורה- למלכות מותר.

דורון ק

New member
וואלה!?

אם כך זה מקור טבעו(מי)ני מצוין!!!!!! דרך אגב אם יש ספקות או משהו לגבי ז-מינות מקור זה-אני מוכן להשתתף בניסוי(מוכן להשתתף בניסוי,מוכן להשתתף בניסוי,מוכן להשתתף בניסוי...)-מחקר(מחחם) מסוג זה יהווה לדעתי צעד קטן(לא תרתי משמע,כן!?) לאדם-וצעד גדול(כן תרתי משמע) לטבעומין!לכן אולי אסכים להשתתף בו...

ד"א דורון...

אתה בטוח שתוכל לעמוד בזה? כי בשביל קבוצת מחקר רציני נצטרך איזה כמה מאות אם לא אלפי א\נשים... אם תצטרך עזרה, תודיע.

haleth

New member
ומה שמעניין זה

שההנהלה עוד לא מחקה לנו את השרשור. אולי בגלל ערכו התזונתי

haleth

New member
לגבי כת הג´ייאן

רוב חברי הכת אינם נוהגים לפי כללים אלה. רובם אנשי עסקים, כדי שלא יאלצו לעבוד בחקלאות וע"י כך להרוג רמשים ושאר מרעין בישין. מעטים מהם הם נזירים, והמהדרין שבין הנזירים אכן מטאטאים את הדרך לפניהם... טקס הקבלה לנזירות כולל מריטת שיער הראש - הם לא מגלחים כדי לא להרוד כינים שעלולות להסתתר בשיער... מה שאומר שעליהם למרוט שערה שערה. בסרט שראיתי הנזירה הטריה לא הראתה סימני כאב
מה שיותר מעניין זה שהנזירים הגברים נוהגים ללכת עירומים. אבל לא להתלהב בנות - הם זקנים נורא.

SMOLANIT1

New member
שלום לך...../images/Emo39.gif

אבי! ברוך הבא לפורום!
אני מקווה שאתה לא מתכוון לאכול מעכשיו רק פירות וירקות... גם ככה אתה לא אוכל כלום. אבל בכל זאת, מה ההגיון בלאכול רק פירות וירקות? זה לא גורם לחסרים מסויימים בגוף?

doronimous

New member
שאלה מצויינת לדעתי

גם אני התענייתי. חבל שרוב התגובות מלגלגות. האם טבעונות אינה במידה מסויימת חזרה תזונתית לטבע כלומר ללא אש, הקפאה, ערבוב, התפלה וכו´

aradori

New member
מלגלגות?? חס לחלילה!!

וסליחה אם מישהו נפגע... וברצינות: לא, בשבילי הטבעונות אינה "חזרה תזונתית לטבע" ואין לי בעיה עם אש, הקפאה, ערבוב וכו´. יש לי בעיה לפגוע באחרים כדי להיות שבע - זה הכל. כה פשוט. יש בעיה טרמינולוגית עתיקת יומין שמביאה לכל אי-ההבנה הזה: נכון, המילה "טבעונות" מצביעה על אכילת דברים טבעיים בלבד (כלומר גם לא אורז ותפו"א - כי די מגעיל לאכול אותם לא מבושלים - כלומר באופן טבעי...). אבל באותה מידה - "צמחונים" אוכלים רק דברים שמקורם מהצומח. כלומר ברור שדגים, ביצים, חלב ודבש לא באים בחשבון - אבל גם ביסלי, קולה או מלח אסורים (כי מקורם לא מהצומח). לפי ההגדרות ההגיוניות של המושגים הנ"ל - לא רק שאני לא טבעוני - אני אפילו לא צמחוני. אני סתם איש שלא אוכל בשר, דגים, ביצים, חלב ודבש.

דורון ק

New member
ה-Breatharians../images/Emo32.gif

כן כן! אורי-ה"אווירניים" שדיברת עליהם קיימים(הגדרה נזילה קצת...). הם מאמינים שניתן להתקיים על אוויר ואור.אולי כדאי להראות להם את הרעיון על זיהום האוויר...תפתח משהו חדש... פעם קראתי מאמר של מי שמטיף לזה(כן-ממש מטיפים) הוא רשם:"אטומים לא זקוקים למזון!תאים לא זקוקים למזון!אלוהים לא זקוק למזון!הגוף האלוהי בנוי מתאים-גוף האדם אינו זקוק למזון!". הזוי לחלוטין הקטע הזה...

קראתי עד הקטע שבו הוא אמר...

שהוא אכל ארוחה שלמה במק´דונלדס כי יש בה בדיוק את כל הרעלים שיגרמו לגוף שלו להיות בהרמוניה עם הסביבה המזוהמת שלנו...

למעלה