יש לי גם גדר חי של אורנית לוהבת , וגם הצוף שלה "טעים" להם מאדשמושכים פרפרים?
מדובר בירושלים
תודה רבה
תודה רבה!! אוסיף לרשימה. תודהאצלי האלוורה בעונת הפריחה מושכת צופיות.
ישנו זוג באזור שבכל שנה מגיע לבקר את הצמח.
בת שבע היא מאותם הצמחים שממש , אבל ממש , קשה להרוג. היא חסינה נגד הכל . יש לה רק שתי דרישות : א. השקיה מעטה מאד ב. מקום מוצל. היא מסתדרת מצוין בעציץ קצת קטן וצפוף , נשפכת ממנו ונכרכת על על עצמה , מלאה בפרחים בעונת הפריחה בצורת "פרחי שעווה" וכל פרח מוציא טיפת צוף שהצופיות אוהבות מאד .תודה רבה!! שמח לקבל תשובה מבעלת ניסיון!
אנסה לבדוק עם אורנית לוהבת.
בת שבע קצת עדין מדיי? לא כן?
תודה רבה!
איני יודע איך הברכיכיטונים הולכים בירושלים. ברכיכיטון אדרי מושך יופי את יונקי הדבש, רק שאלה איך יסתגל לאקלים בבירה.תודה רבה!! אעזר בעצות הטובות. תודה!
תודה רבה, משה. מתנצל: שכחתי לציין שאינני מתכוון לעצים. עצים - יש לי מקום צנוע מאד רק לעצי פרי.איני יודע איך הברכיכיטונים הולכים בירושלים. ברכיכיטון אדרי מושך יופי את יונקי הדבש, רק שאלה איך יסתגל לאקלים בבירה.
בקיץ היא תהיה מאושרת. בחורף השמש לא תפריע לה , אבל אולי עודף השקיה/גשם יהיה יותר בעיתי....האם אפשר לגדל בת שבע בעציץ תלוי מתחת לסוכת גפנים, כך שבקיץ היא תהיה די בצל, אבל בחורף חשופה לשמש?
תודה מראש
אנסה. אדאג לניקוז טוב, ומקסימום אוגל לעשות איזה סוכך קטן שיחסות חלק מהגשם.בקיץ היא תהיה מאושרת. בחורף השמש לא תפריע לה , אבל אולי עודף השקיה/גשם יהיה יותר בעיתי....
תודה לך! אני אוסף רעיונות והסתייגויות.יש לי אסקלפיאס (אפילו לא ידעתי שזה שמו) ואם הוא אמור למשוך פרפרים אז פשוט בחל"ת, אין פרפרים.
מקפיד בכל פעם שהוא מוציא פקעות זרעים מיד לקטפם אחרת הוא מפיץ את עצמו לכל עבר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.