צמח השבוע - פעמיים כי טוב!

iditush11

New member
חיפשתי וחיפשתי ויצאה לי הנשמה

מרוב חיפושים ברחבי האינטרנט על תותים ומתכונים ביתיים וזה מה שהצלחתי להביא לכאן. תותים ומתכונים הלבנת שיניים: יש להחזיק מיץ תותים על השיניים במשך חמש דק' לפחות ולאחר מכן לשטוף את חלל הפה במים חמים שבהם הומסה סודה לשתייה. עיסוי פנים עם תותים פרוסים מיד לאחר שטיפת הפנים, טוב להלבנת הפנים ולהסרת כתמים. לתוצאה יסודית יותר - יש לעסות את הפנים עם מחית תותים, להמתין חצי שעה ולשטוף במים חמים שלהם הוספו מס' טיפות של בנזואין. לאחר מכן אין להשתמש בסבון!! פעולות רפואיות שמיוחסות לתותים: משלשל מתון משתן קל מכווץ רקמות מעכב הפרשת נוזלים מונע צפדינה מדכא ייצור היסטמינים ומזרז פעולת אנטי-היסטמינים טוב לטיפול באבני הכלייה. תה מעלי תותים טוב לכאבי בטן ושילשולים, ולאקזמה.

iditush11

New member
לא להשתמש בסבון לאחר עיסוי הפנים

ובמשך כמה שעות לא לגעת בעור הפנים, לא סבון ולא קרמים. מומלץ, ניסיתי אתמול וזה היה פשוט תענוג עילאי, הפנים שלי בחיים לא הריחו כ"כ טוב והיו מבריקות וחלקות כמו משי.

iditush11

New member
אני שמחה לשמוע שהטיפ של הבקבוק

מים המינרליים הקרים עם לימון סחוט בהם עזר לך, כי זה מה שאני תמיד לוקחת לנסיעות ארוכות, בקבוק של ליטר וחצי של מי קרח עם מיץ לימון סחוט בתוכם, זה תרופת פלא לבחילות. תודה על האינפורמציה על הבננות התותים, חולה על תותים!! ואם כבר אנחנו פה בענייני פירות, הנה מתכון קליל ביותר למילשייק תות בננה. מצרכים (כמות לשני אנשים): 2-3 בננות גדולות בשלות 10 תותים רחוצים מעדן חלב עדיפות ליגורט ביו או בטעם תות 2-3 כפות של גלידת תות עדיף לא משהו דיאטי... חצי כוס חלב מס' קוביות קרח את הכול לערבב בבלנדר עד שנהייה לתערובת אחידה, טעים מאוד. ויש לי גם מתכון לעוגת בננות אם מישהו רוצה כאן.

למעלה