צמרמוררררררת סיפור מדהים

צמרמוררררררת סיפור מדהים

חבר שלי סיפר לי על סיפור חיים של מישהו שהרצה לו והייתי בהלם נכנס בן אדם זקן דתי והוא סיפר סיפור חייו וזה אחד הסיפורים המצמררים ששמעתי בחיי הוא היה בשואה בגטו ובזמן שעשו מיונים והתחילו להפריד בן האנשים הוא החביא את הבן שלו מתחת למעיל הקצין הסתובב ביניהם ובזמן הזה הוא מתפלל לאלוהים ומתחנן אליו שלא ינתק אותו מבנו ותוך כדי הוא נשבע ואומר לאלוהים שאם הוא מנתק אותו מבנו הוא יתנתק מאלוהים ולא יכיר בו מגיע הקצין מגלה את ההילד ולוקח אותו מאותו יום הוא מעיד על עצמו שהפסיק לשמור על כל המצוות ועשה דווקא עברו שנים והוא יושב ליד חרדי במטוס ובאה הדיילת ושואלת את החרדי מה לאכול החרדי אומר לה מה שיש כשר תביאי ואילו הוא אומר לדיילת מה שיש לא כשר תביאי החרדי התמם ושאל אותו למה אתה כל כך אנטי הוא ענה לו שהוא כבר לא מאמין באלוהים וסיפר לו את הסיפור החרדי ענה לו שכל מה שאלוהים עושה עושה לטובה ואחרי שעה וחצי של שיחה הצליח החרדי להעלות אצלו הרהור בדרכו עוברת תקופה ואותו בן אדם נפגש עם אותו חרדי "במקרה" והחרדי אומר לו יש תפילה לעילוי נשמה של אלה שניספו בשואה הוא סירב והחרדי אמר לו בוא לפחות תגיד קדיש על הבן שלך לאחר שכנועים רבים הסכים ונכנס לבית כנסת בסוף הקדיש החזן מתחיל להגיד שמות שאנשים הכירו ופתאום הבן אדם שומע את השם שלו לאחר כמה דקות של הלם הוא צעק מה אתם אומרים עלי קדיש זה אני אני זה הבן אדם הזה פתאום החזן יורד מהבמה בדמעות וקרא לו אבא מסתבר שהחזן בבית הכנסת היה הבן שלו ובגלל זה הוא קרא עליו קדיש והזכיר אותו ותראו מה זה ברגע שהוא עשה תשובה הוא קיבל את בנו בחזרה יש לי צמרמורת כשאני כותב את זה מכל הסיפורים ששמעתי הסיפור הזה הכי חיזק אותי

Cobe Anan

New member
יש לי רק שאלה קטנה...

מתי איבדת את האמונה בסימני פיסוק

Cobe Anan

New member
כן

אבל לפעמים זה מבלבל כמו למשל אם ישאלו אותך אם שמרת משהו בסוד מחברה שלך ותכתוב לא אמרתי לה אי אפשר יהיה לדעת אם התכוונת להגיד שלא אמרת לה או שרצית להגיד שלא אמרת לה אתה מבין?

כן במקרה הזה

אני אגלה לך סוד בוחרים באפשרות הנכונה ביותר ותזכור לדון אותי לכף זכות אני לא מגלה סודות

pain is MY love

New member
טוב תקשיב!

אני בחורה מאמינה מגיעה ממשפחה מאמינה ואין לי שום בעיה עם דת או אמונה או מסורת או מצוות.. אבל ראב ראבק!!!!!!!!!!!! חלאאאאאאאאאאאאס!!!!!!!!!!!!! אני לא זוכרת שנכנסתי לפורום דת או יהדות או חזרה בתשובה! אני ש-ו-נ-א-ת כפייה דתית! שונאת שטיפות מוח! ושונאת בולשיט שמגיע במקום ובזמן הלא נכון! כאן זה פורום מלחמת המינים ברור?! כאן נדבר על בנים, על בנות, על זיונים ועל חצאיות מיני כמה אפשר לשמוע את כל סיפורי הרבנית קוק האלה?!?!?! אני כבר משתגעת!!!!!!!!!!!!!

האיש רוצה לבטא את עצמו

מצד שני-למה לא מדברים על בנות ובנים זיונים וחצאיות מיני? וגם קצת סאדו מאזו לא יזיק

Paranoid Eyes

New member
תרגעי! את לא חייבת לקלל!

אף אחד לא מכריח אותך לקרוא את זה/להפנים את הכתוב. הוא כולה סיפר משהו.

pain is MY love

New member
עדיין לא התחלתי לקלל!!!

ביום שאני אתחיל לקלל המנהלת החביבה תדיח אותי מהפורום נראה לי.. (מיטל חולה עלייך!!!) בכל מקרה, שירשום מה שהוא רוצה בכל נושא שהוא רוצה אבל לכל דבר יש גבול!!! ואם אתם מסוגלים לשבת פה בשקט ולספוג יום אחרי יום את הזיוני שכל האלה שלא יודעת אם שמתם לב, אבל הם די גובלים בסוג של כפייה דתית (כי אם אני נכנסת לפורום כזה וכל מה שאני זוכה לקרוא זה סיפורי אלף לילה ולילה על חזרה בתשובה והתחזקות, אז המצב על הפנים!) אז וואללה שיהיה לכם בכיף. אבל כשאני רואה משהו שלא מוצא חן בעיניי אני לא מסוגלת לשתוק! סורי ככה אני.

Paranoid Eyes

New member
בואי תגזימי למה לא!

את מדברת כאילו עוד שניה את הולכת לצאת בהפגנה. חחח תרגעי. אל תכנסי להודעות שלו, הנה לך פתרון פשוט וקל.

pain is MY love

New member
אני לא בקטע של הפגנות

אבל זה כן מרגיז אותי ומה לעשות אני אוהבת להיות בפורום ואני אוהבת לקרוא הודעות של כולם בלי סלקציות ובלי סינונים בייחוד שאני חושבת שאחרי הכל הוא בחור חכם עם הרבה דברים מעניינים שהוא יכול להגיד ומעניין אותי לקרוא את ההודעות שלו אבל לא כשהן מדברות רק על דת ותורה ואנערף!!!

נשמה אני אגיד לך משהו

אני לא מדבר מתוך התורה ועל תורה כי אני רוצה להחזיר את כולם בתשובה אלא בגלל שאני בתוך הדבר הזה 9 חודשים אני נהנה מהמתיקות של האמונה והדרך ולכן זה ממלא את כל חיי לא התכוונתי להכעיס אותך ואם פגעתי בך איכשהו מצטער

pain is MY love

New member
זה בדיוק מה שמישהו אמר פה לא מזמן..

בגלל שנכנסת לזה רק עכשיו אתה כזה מושפע עם כל הכבוד אם היית נולד לתוך זה לא היית מנסה "להלהיב" את כולנו בקטע הזה כי זה היה נראה לך מובן מאליו... ועכשיו אם להיות גסים נגיד ואני וחבר שלי לא היינו יוצאת מהמיטה עכשיו חודש! אתה חושב שזה היה מעניין מישהו כמה פעמים גמרנו?! יש דברים שנהנים מהם ומשאירים בבית... לא כל הפורום חייב לחזור בתשובה בגלל שלך זה וזה ויברציות בכל הגוף... ולסיכום, באמת שאתה בחור מדהים לדעתי עם המון דעות חזקות אז פשוט תביע אותן! בלי לדחוף ציטוטים מהתנ"ך לכל משפט אם אפשר...

בואי אני אסביר לך משהו

זה לא שאני מנסה להלהיב או משהו חלילה פשוט זה כבר נכנס לוורידים ואני לא חדש בזה אני כבר כמעט שנה בעולם הזה וזה שינה לי לגמרי את החים ועשה אותם יותר יפים וזה גרם לי להתרחק מכמה חברים (פשוט אין יותר נושאי שיחה כי אני לא מדבר כבר על סקס ולשון הרע) ולהכיר אנשים אחרים ובינינו אנחנו מדברים כל הזמן ככה אז זה כבר נהיה סגנון הדיבור שלי

pain is MY love

New member
באמת שאני מפרגנת

אני תמיד אומרת שאדם צריך לעשות מה שטוב לו! אבל לא להכריח אחרים להתנהג כמוהו ובטח ובטח שלא להפיץ את "תורתו" בכל מני פורומים באינטרנט שבכלל לא יועדו לנושא הזה!

אני לא מכריח אף

להיות כמוני והכוונה של הסיפור שרשמתי לא היתה להחזיר אנשים בתשובה פשוט לדעתי זה סיפור מדהים שעשה לי צמרמורת וסיפור יפה מאוד ורשמתי את זה פה כי אני רואה את הפורום כקבוצה של אנשים יותר מהנושא שלו כי אם תסתכלי על ההודעות של כולם תשימי לב שלא כולם מדברים על מלחמת המינים

Paranoid Eyes

New member
מרינה

את מתחילה לעצבן אותי, ועל הבוקר כשאני עייפה זה לא בא טוב. תקשיבי, א.מה רע בדת ותורה?????? ב.לא הייתה פה שום כפיה! ג. את אוהבת לקרוא הודעותשל כולם? אז אל תקראי הודעות שלו! אמרתי לך, פשוט אל תקראי את ההודעות שלו. יום טוב.

למעלה