צמרמוררררררת סיפור מדהים

pain is MY love

New member
עכשיו אתה נשמע כמו יהורם גאון ../images/Emo13.gif

"איך אמר איוב לאשתו..." חחחחח

תגיד לי מה הקשר בין תלמידי ישיבות ש

שיהיו חסינים כל ישראל ערבים זה לזה אני מחלל שבת אני אחראי לעונש אתה מחלל שבת אתה אחראי לעונש ובעונש הזה ייכללו כל ישראל כולל החרדים ואותו דבר הפוך אתה לא יכול לראות נקודת אור במלח"הע אני רואה נקודת אור אחת גדולה שהיא שלולי זה לא היה העם היהודי שורד והיינו ממתבוללים עם הגויים ולכן המלחמה הזו באה בגלל התבוללות גדולה של העם היהודי אני לא אומר שאני שמח מזה חס ושלום אני כואב את ההרוגים בדיוק כמוך אם לא יותר אבל אני לא אעשה חשבון שמיים ואגיד זה לא בסדר ובעיננך אולי המוות נראה דבר נורא בעיניי המוות הוא לא כל כך נורא ונכון זה נושא כואב אבל שלמה המלך אמר "טוב שם טוב משמןן טוב ויום המוות מיום היוולדו" החכם מכל אדם

L y c a n

New member
ערבים זה לזה?

ממש כשטחנתי שביב השעון, הרגשתי איך התפילות שלכם עוזרות לי.. ולשאר החבר'ה איתי.. מאוד פרקטי! כדי לאהוב ולאהוד את אלוהים, אין צורך לפגוע בביטחון של עצמך ובהגנה מפני הגויים. ושוב אני שואל אותך אז אתה אומר שיהודים נהרגו בשואה בגלל התבוללות. על מה נהרגו הנוצרים, למשל? עם מי הם התבוללו בדיוק?

Piren

New member
מה הקשר בכלל

בין זה לזה? מבחינת המאמין, התפילות עושות את שלהן. ולגבי הנוצרים, שוב, אתה צריך לקרוא בעיון: " אגב 2, לגבי עמים אחרים - חוזר בשנית, מומלץ לקרוא את התנ"ך שוב ביותר עיון - אלוהים הוא אינו אל היהודים בלבד, הוא אל כל העמים. אין שום ניגוד אינטרסים בכך שהיטלר ניסה לשמד עמים אחרים, גם העמים הגויים בתחום האחריות של אלוהים "

Zoharrr

New member
מוסיפה לגבי עמים אחרים,

אם תקרא את התנ"ך בוריס,תדע שעמים האחרים בעצם מחוייבים בלהאמין באלוהים של היהודים,ובקיום של 7 מצוות בני נח. אם הם מאמינים בו ומקיימים את המצוות,הם יקבלו שכר בעולם הבא,ואם לא,הם לא יקבלו שכר בעולם הבא ויענשו בעולם הזה. וגם,יש עניין שלפעמים אלוהים אומר לעמים האחרים לפגוע בישראל כדי להעניש אותם,אבל הם עושים את זה באכזריות יתרה,מזימים,ואז אלוהים מעניש אותם. וכמו שאורי אמר,תקרא את התנ"ך קצת יותר בעיון.

L y c a n

New member
לא יודע מה הוא רשם..

אבל את טוענת בעצם שכל העמים חטאו, מלבד הגרמנים בעצם? (סליחה, אצל הגרמנים חטאו רק ההומואים והנחים) אוקיי! וחוץ מזה, אלוהים צריך(או צריכה) לדעת דרכים יצירתיות יותר מאשר סתם להשמיד את כולם.. וחוץ מזה, מחויבים? את בעצם אומרת שאין לאף אחד בחירה, להאמין בו או לא? והתנ"ך.. ספר היסטוריה, שכל "חכם" מפרש אותו כרצונו, וממש מזמן הפכו אותו למקור כוח.. כמו שאחד מפורסם אמר פעם.. דת זה אופיום להמונים

Zoharrr

New member
לא.

כולם חטאו,גם הגרמנים,לכן גם הם חטפו על הראש. ולא,יש להם בחירה. לאמין ולעשות את 7 מצוות בני נח ולהרוויח בעולם הבא,או לא להאמין ולא לעשות את 7 מצוות בני נח ולהפסיד. יש להם בחירה וחצי. וחמוד,בינתיים,כל מה שאמרו לך,זה לא פירוש,זה מה שקרה בתכלס בתנ"ך,ואם זה ספר היסטוריה,אז אלו סיפורים שקרו במציאות לפני כמה שנים,ואנחנו לא פירשנו פה כלום,הבאנו הכל כמו שהוא.ככה זה כתוב. אם הייתי מפרשת לך פה רש"י ורמב"ן,וספורנו,אז באמת היית מתעצבן.

L y c a n

New member
היית מנסה לפרש..

לא בטוח שזה ניתן בכלל.. ואפשר להראות את התנ"ך גם כסוג של תעשיה.. תראי כמה אנשים התפרסמו סתם. וכן, ממש כולם חטפו בצורה שווה וצודקת.. ממש הוגן

Zoharrr

New member
לא הבנת.

"היית מפרשת לך..." - מביאה לך את אותם פרשנים מילה במילה כדי שהם פירשו. וסוג של תעשיה? איפה אתה חי בוריס?!?@? מי התפרסם בזכות התנ"ך? כל הרבנים שפירשו את תנ"ך,וכל הרבנים הגדולים,לא עשו כסף מהפירסום הזה. הרבנים היחידים שלוקחים כסף הם הרבנים המסכנים של היום. וגם,לא כולם. ואני בטוחה שכתבו את התנ"ך בשביל ליצור סוג של תעשיה... כן בוריס... מאוד הגיוני... איפה אתה חי? התנ"ך זה ספר היסטורי אם תרצה או לא. לפחות לפי כל ההיסטוריונים שאם הסכימו על זה,כנראה שהם מבינים בזה יותר ממך. זה התיעוד היחיד מאותן שנים. תאמין באלוהים או לא ותאמין שדברים פה ושם השתנו ולא נשארו בדיוק אותו דבר,אבל אל תקשקש אל תעשיה.

Piren

New member
מה קרה חמודי..

עברית שפה קשה?
או שאתה בוחר לריב רק עם אנשים שקל לך איתם? טיסק טיסק טיסק... ציפינו ליותר ממך.

הבחירה היחידה שיש לך לפי האמונה

זה יראת שמיים הכל בידי שמיים חוץ מיראת שמיים ולפי זה אתה נשפט הגרמנים חטאו ותדע לך שבספר התורה ישנם דברים ששהטכנולוגיה גילתה רק בתקופה האחרונה עם אמצעים טכנולוגים חדישים והיה כתוב בתורה מזמן אז לא ללקרוא לזה סתם ספר וכל מי שנפטר במלחמה נפטר כי כך אלוהים רצה והגרמנים נענשו יש דברים שאתה לא רואה אתה רואה מה הם עוברים בעולם הבא?

L y c a n

New member
ואיך אתה יודע מה יש בעולם הבא?

וזה לפי האמונה... שלך. לא לפי האמונה שלי. אני תופס מעצמי אדם חופשי. אתה רוצה להאמין בשטויות שלך, לך על זה, אני אמשיך להאמין בשטויות שלי.. נפגש בגיהנום

איך אני מאמין בעולם הבא

אנשים שמתו מוות קליני סיפרו בדיוק מה שרבנים אמרו כולל גוייםוכולם אומרים אותו דבר מה גם שלוגית לא הגיוני שאין עולם הבא

אני אשאל אותך שאלות

אם אתה חי בשביל לחיות למה אתה מת? לא ייתכן שבן עובד מסתדר אחרי 40 שנה ויש לו שלושים שנה לחיות שמתוכן הוא כולו בלוי ואם אתה חי בשביל למות למה אתה חי??? דבר שני אין תכלית לחיים אם אין עולם הבא ואם יש אני מבקש שתמצא לי

L y c a n

New member
תגובה

לשאלות האלה חיפשו תשובות גדולי הפילוסופים בעולם, דוגמאת ניטשה למשל, עדיין אנכי לא גדול מספיק בשביל לענות עליהן, למרות שכמו שאתה רואה וכמו שאמרתי, קל לזרוק הכל על אחריות אלוהים

תראה לי איזה תכלית

אחת שיש לאדם אם אין עולם הבא עולם ללא תכלית אני לא מקבל את זה לכל דבר יש תכלית והתכלית היחידה שיש לעולם זה עולם הבא מה גם שכל מי שמת מוות קליני אמר אותו דבר שהוא ראה את הנשמה שלו יוצאת מן הגוף ועולה למעלה וסיפר דברים בדיוק כמו שכל הרבנים טוענים שקורה והדבר תקף גם לגויים

למעלה