מכות
L Lqpark New member 23/12/11 #30 המסבאה ונהגי מוניות בתור אחראי משמרת שקיבל כבר את כל המועדון לאפטר פארטי בבית הקפה שליד, המילה נהגי מוניות היא מילה נרדפת למועדון הפלאקה / המסבאה
המסבאה ונהגי מוניות בתור אחראי משמרת שקיבל כבר את כל המועדון לאפטר פארטי בבית הקפה שליד, המילה נהגי מוניות היא מילה נרדפת למועדון הפלאקה / המסבאה
T TheJosh New member 24/12/11 #32 נהגי מוניות... הממ.... גנבים מה זה לעזאזל 50 שקל לתל אביב???? מבת ים????
L Lqpark New member 25/12/11 #36 שחור 50 שקל זה כלום אחי, בפרויקט של קווי הלילה דיילים היו באים אלי עם קבלה מ- יפו לנמל ת"א ב- 80 שקל, י-פ-ו!!! (מת"א לת"א!!! פאקינג 80 שקל!!)
שחור 50 שקל זה כלום אחי, בפרויקט של קווי הלילה דיילים היו באים אלי עם קבלה מ- יפו לנמל ת"א ב- 80 שקל, י-פ-ו!!! (מת"א לת"א!!! פאקינג 80 שקל!!)
T TheJosh New member 25/12/11 #37 דוסים ומטאל אני מדבר ממרכז בת ים (שזה כלום זמן מצפון העיר) עד לתחנה מרכזית. מה זה החרא הזה???
א איתי96 New member 26/12/11 #38 אורפנד לנד להקת מטאל ישראלית ששרה שירים מהתנ"ך, ברית חדשה והקוראן בכל העולם!.. זה קורע לראות אותם מופיעים אצל ערבים ששרים "נורא אל נורא נעזר בגבורה שובי אלי מלכי" XD אדירים!!!
אורפנד לנד להקת מטאל ישראלית ששרה שירים מהתנ"ך, ברית חדשה והקוראן בכל העולם!.. זה קורע לראות אותם מופיעים אצל ערבים ששרים "נורא אל נורא נעזר בגבורה שובי אלי מלכי" XD אדירים!!!
L Lqpark New member 26/12/11 #39 שהשם יעזור... עכשיו אני רואה את זה פעם ראשונה, מה זה!?!? טוב תכלס זה היה עניין של זמן שדבר כזה יקרה
T TheJosh New member 27/12/11 #40 טורקים כי הם מזכירים לי רוק טורקי או שהם פשוט היו בטורקיה לא מזמן XD