צעירה הותקפה בבית שמש

baudrate

New member
גם דוקטור קבוקריאן נתן שירות לאנשים חיים

וזה בסדר גמור. גם ברור שהוא לא נתן שירות לדחף שלהם לחיות.

נכון . זה לא סותר את דברי .

נולד מי שהוריו יילדו אותו ומי שמת - מת . עם או בלי קרבוקיאן .

הכוכב33

New member
ישנם ארגונים שמתמחים בכך

ישנם ארגונים ש"מתמחים" בשריפת בתי-כנסת ותקיפת יהודים.אתה מתגעגע לליל הבדולח ?

כמו הגברת סמדר אינך מבדיל

א - ליל הבדולח היה שונה ממה שאני מעלה . ב - הצגת הטיעון הנאצי גורם לחסימת דיון ראציונלי . ג - הציבור החילוני בישראל מוחה על הסחטנות , הבטלנות וההשתמטות של החרדים . ד - בהיעדר מורא "זה את זה חיים ייאכלו" .

הכוכב33

New member
ערבים/חרדים/מתנחלים מעל לחוק

אלה 3 הקבוצות שמונות חצי מדינה. שהם בצד החוק. הם עושים מה שבא להם.והמשטרה מפחדת מהם.כן,כן. מליון וחצי ערבים+חצי מיליון חרדים+חצי מיליון מתנחלים וזו התוצאה !

just GL

New member
זה פשוט מטורף

מרתיח שאנשים מרשים לעצמם לרדות ככה באחרים. טוב.. אולי לקרוא להם "אנשים" זו הוצאת דיבה.

הכוכב33

New member
תוך יום יומיים התוקפים משתחררים

משטרה ושופטות דמיקולו. אם המשטרה הייתה רוצה אז, המשטרה יכולה לשלוח שוטרת סמויה להדביק מודעות בבית-שמש.וכאשר יתקיפו אותה החרדים-לצלם אותם ולעצור את כולם. פעם,פעמיים והבעיה נפתרת.

just GL

New member
מעניין באמת למה לא עושים את זה

בעידן של היום אין שום בעיה לתעד דברים וכן... אולי אפשר לדבר על חשש מאוכלוסיה מסויימת, אבל גם מול אל קפונה היה מי שהתקומם!

just GL

New member
מי פה בדיוק סלחנית?!

הייתי דואגת שימצו עם האחראים את מלוא חומרת הדין and then some אבל יש הבדל תהומי בין חתירה לצדק חסר פשרות לבין הדרדרות עד כדי פשיעה.

PUT YOUR MONEY BEHINDE YOUR MOUTH

כמו בתי המשפט בישראל , הרבה דברת ומעט מעשה . כל הטענות על המנעות משרות צבאי , המנעות מעבודה , ריבוי ילדים , סחטנות ציבורית , כפיה דתית כולם הם רק מס שפתיים . תלונות וחסר מעש . אני לא ממליץ למישהוא לזרוק בקבוק תבעירה לבית כנסת אבל אם מישהו יעשה זאת כתגובה לפושעים-חרדים המאזן ישתנה . זו הערכתי . והשאלה היא "האם טענתי צודקת ?" ולא השאלה "האם זה מעשה חוקי ?"

ולחשוב שאנחנו גם מממנים את הפאראזיטים הללו

שונאי ישראל אנטי-ציוניים ואנטי-דמוקרטים שמקומם באיראן. אין לי מושג למה אנחנו אזרחי ישראל צריכים לממן אותם...

גיבור שלי - אתה כנראה אנגלי .

כמוהם שמדברים על מזג האויר ואינם משפיעים עליו . גם אתה מתלונן ולא משנה את המצב .

הכוכב33

New member
מה התפקיד הכי חשוב במדינה?

לא כולם יודעים.אבל התפקיד הכי חשוב ואפקטיבי במדינה,הוא.... יו''ר ועדת הכספים ! משום מה,רוב היו''ר עד היום.היו חרדים. הם יודעים טוב,טוב למה.

גם אתה כנראה אנגלי .

מתלונן על הגשם ולא משנה את המצב . סליחה - לא גשם , תלונות על חרדים .

הכוכב33

New member
עוד לא קם המנהיג שיפעל לריסון החרדים

מקום המדינה ועד היום. עוד לא קם המנהיג שירסן את החרדים האשכנזים. ואני לא מדבר מתוך שנאה.אלא מרצון לשיוויון .

אתה כמו רבים מרמה את עצמך .

המפלגות הגדולות בין אם מפאי , מערך , ליכוד , קדימה אינם יכולים לגייס רוב מצביעים לכנסת . לכן הם זקוקים לתוספת תמיכה בקואליציה . הדתיים והחרדים הם הזולים ביותר .

נו אז מה אם צעירה הותקפה בבית שמש ?!...

אתה רוצה לומר לי שזה משהו חדש ?!... בימינו כל יום צעירים וצעירות מתקפים נאנסים ונרצחים בכל מקום ובכול אתר ואתר כולל בבתי הספר ועל 95% מהתקיפות האלה בכלל לא מדווחות והתרגלנו שגם המשטרה ובתי המשחת לא ממש מתרגשים מהאלימות הזו... הרי את הטקסטים של נטלי אנחנו יכולים לשמוע מכול נאנסת/מותקפת ממוצעת... ואין בהם כל חדש... אז מה אם עוד איזו נער/ה הותקף/ה נאנס/ה ו/או נרצח/ה... ומה זה משנה אם בבית שמש ו/או באיזה פאב מסרוח בלב תל אביב ?!... ואם באמת ובתמים אנחנו רוצים למנוע את הדברים האלה ואת האלימות הזו אז צריך להפנות את האצבע המאשימה לכיוון הנכון ולכוון אותה לבית המחוקקים למשטרה ולבתי המשפט... או אם נרצה אז לבתי המשחט/ת... אבל בד בבד כאשר אנו נפנה אליהם את האצבע המאשימה אנחנו חייבים להפנות אותה גם כלפי עצמנו אנו... כי אנחנו הבאנו את זה על עצמנו !!!... אנחנו צריכים לטפל בבעיה... באלימות הכללית שפושה ומחלחלת בקירבנו כולם נגד כולם וכנגד נערים ונערות רבים וכנגד זקנים וקשישים וזה הפך כבר לעיניין של מה בכך ושבשיגרה... אז אל לנו להתבלבל ולהתרגש מ"הנערה שהותקפה בבית שמש" שהיא הסימפטום והתוצאה... אנחנו צריכים להביט במראה...

למעלה