צעירים שנת 2000 - The Teens

Dawn12

New member
ענק!! ../images/Emo45.gif

כל הכבוד על ההשקעה, שמתוייקת ברגעים אלה במאמרים. אני כבר מכיר את הספויילרים אבל אני בטוח שאחרים נהנו מהם הרבה יותר.

junny

New member
איפה כולם???

החל מהשבוע אני גרה לבד- לאחר תהליך פרידה בוגר ורציני חילקנו חפצים (אני קיבלתי את הלפ-טופ והסלון- שווה נכון?) ועכשיו שהלילות שלי פנויים חשבתי להתקשקש איתכם בפורום כמו שראיתי שקורה כל לילה ובמיוחד אחרי שפייטון ביקש- ציניות רק אחרי 19:00 בערב אבל מה? אין פה אף אחד!! מה קורה איתכם חברה? מה כולם ברחו? ואני לא יכולה לעזור ולתרום לפורום כי השבוע עבדתי כמו מטורפת ורק אחרי 21:00 נכנסתי הביתה ככה שאני אפילו לא יכולה להתקשקש עם עצמי כי אין לי מושג מה חדש במחוזות גנואה סיטי אז אחרי שקראתי עוד פעם את הסיכומים של צהובני ועברתי שוב על כל הסקרים והייתי בפורום וקראתי תקצירים של פיית הפרחים ומרוב יאוש אפילו הגעתי לפורום של מיכאלה!!! מה קורה לי?? בקיצור אחרי כל זה... אני מקווה שסופהשבוע יהיה סוער יותר בפורום... ערב טוב לכולכם וחג שמח (וכשר למי שמבקש..)

אני דווקא כאן ("כידוע")

ומצטער שלא עניתי קודם, פשוט העסיקו אותי דברים אחרים היום היה פרק די משעמם (להוציא את אמרת מאק לג'יל... ויקטור והחיוך שלו כשכריס שואלת אם רמונה מאהבת שלו - איזה בנאדם דוחה) אז אולי בגלל זה לא רושמים כלום
טוב האמת שלא ממש הסתכלתי, זה סתם היה כזה ברקע.

python 4

New member
ג'וני יקירה,

גם לי היה השבוע שבוע משוגע מבחינת עומס העבודה, הגעתי כמעט כל יום הביתה בדיוק כמה דקות לפני צח"מ (כלומר, לפני שבע) וביומיים האחרונים אפילו זה לא. לצערי נאלצתי לקטוע את המחקר המדעי החשוב שלי בנושא הפתיחים באיבו, אך אל דאגה - אני אשלים את החסר ברצף של מחר (אני מקווה), אבל בגלל שפספסתי את הפתיחים של שבוע קודם (לפחות אני לא זוכר מה הם היו) המחקר יתפרסם רק בסוף שבוע הבא, אחרי שמדגם הפתיחים יהיה גדול יותר. אפרופו עבודה טוב שהפורום הזה הוא של אנשים קצת יותר בוגרים. נשבע לכם, אם אני אקרא עוד הודעה אחת בסגנון "שיואו, איזה חופש משעמם, ישנתי עד הצהריים" אני אשבור את המסך שלי.

junny

New member
יקירי

פייתון יקירי, אני מתה עליך!!!! ובלי קשר- מחכה בקוצר רוח לתשובות של התזה. אני בדיוק מתחילה לכתוב עבודת סמינריון ואין לי נושא- אתה חושב שאני אוכל להגיש את התזה הזו? לדעתי לאור ההשקעה שלך היא תתקבל באקדמיה ותקבל ציון מאוד גבוה!!

python 4

New member
צר לי יקירה..../images/Emo140.gif

אני עושה סמינר ביוני והחלטתי שבמקום לשעמם את כל הפקולטה באיזה שטויות בנושא תאי סרטן אני יעביר להם הרצאה מרתקת בנושא הפתיחים של צח"מ. אני בטוח יקבל על זה גם ציון יותר גבוה ממה שהייתי אמור לקבל על התזה המקורית שלי..

היי junny

הצטערתי לקרוא על הפרידה שלך, גם אם היא נעשתה בצורה בוגרת, אבל אני שמחה בשבילך על שה-לפ טופ נשאר אצלך (מקווה שגם הקאבל מאריך
בידייך). כפי ששמת לב רובנו ככולנו עסוקים בחג המתקרב עד כדי הזנחת הפורום
ומה שמשמח לפחות שהבתים שלנו נקיים עד כדי אפשרות לאכול מהריצפה. לי למשל נשאר לקפל כביסות-המון המון המון כביסות...(ואת זה אני מתכוונת לעשות ממש עכשיו) וזהו, אפשר לנסוע למרכז לאכול את ארוחת החג עם החם והחמות, אז שיהיה לכולם חג פסח כשר כייפי ושמיייייח.

junny

New member
תודה

לך פייה על התמיכה- כמו תמיד.. לצערי לא הספקתי לנקות את הבית לפסח כמו שאני אוהבת כי הבוס שלי קרע לי את התחת כל השבוע אבל..אחרי שנחזור מחו"ל נתעסק בפסח במייל יסודי- זה לא בשביל היהדות אצלי אלא תמריץ..

מעניין ביותר והתמונות עוד יותר....

אם מישהו חושב שזנחתי את הפורום אז שיחשוב שוב כי אני מכורה ושום דבר כבר לא יעזור, אבל הנקיונות לפסח וכל האטרף הזה של הקניות לא משאירים הרבה זמן פנוי... בילי ומאק זוג נורא פצצתי, אני אוהבת את אלה שמתכסחים בהתחלה ואח"כ לא יכולים אחד בלי השני.. (ממש ג'ואי ופייסי, אבל את זה כבר סגרנו מזמן). ותסלחו לי אבל ג"י.טי דומה לצנון. שיאכל קצת הבחור הזה, הוא נראה ממש כחוש עם תספורת של ילד בן 3. ובריטני החדשה נראית ממש טוב לעומת הנוכחית אבל בכל זאת אתם יודעים איזה בריטני אני מעדיפה... אז שיהיה לכם סופ"ש רגוע ומעניין ביותר, להית'...

junny

New member
כמה כייף

לדעת שנשארו חברים... ושעניתם לי חשבתי שאני לגמרי לבד..

הוא לא צנון!!!!!

הוא יותר חתיך מבילי וראל ביחד (טוב אול לא ביחד) חדל לרדת על ג'יי.טיי השווה והחתיך שלי!!

צר לי, אבל הוא צנון בריבוע...../images/Emo5.gif

או.קיי אני מוכנה להתפשר על זה שהוא אולי לא כזה מכוער וצנוני, אבל חתיך? ועוד בצח"מ, כשיש שורה של חתיכים עסיסיים כמו: ניק, בילי, מלקולם ןבראד..., ממש לא!!! אני מקווה שבעתיד הוא יראה יותר טוב מי יודע אולי הוא ישמין קצת ויהיה יותר בשרני... אבל שרירי ועסיסי כמו בילי וניק אין לו סיכוי...
נ.ב. ולמה מכל החתיכים בחרת דווקא אותו? שתפי אותנו ואולי גם אנחנו נידבק בזה...

הרמוני (ד"ש לטאבי!)

יש סופ"ש בריטני ב-MTV ודרך אגב, בריטני חזרה לבלונד, למרות שהתחלתי לחבב את השיער החום

עם כול הכבבוד לבראד ומלקולם

וסמכי עליי יש כבוד בג'יי.טיי יש משהו יש איזה משהו שאיני יכול להסביר אבל מניק ובילי הוא הרבה יותר חתיך בילי פשוט שמן עם שיניים עקומות וניק סת ג'יפי כזה

למעלה