מת על הישראלים!
כאילו מה נדיר לכם שנדקר מישהו? נראה לכם שבשלב כלשהו בעבר/הווה/עתיד לא הייתה אלימות איפשהו? אז מישהו נדקר/נרצח, אני לא אדיש או משהו, אבל אחרי הרבה זמן שלא היה פה משהו כמו שאתם אומרים אז היה מקרה כלשהו, כי זו המנטליות הישראלית, כשהראש לא עובד להשתמש בידיים, ורק שתדעו שהיו המון מקרים של אלימות, גם בבתי ספר, לא הכל מדווח, לא הכל מספרים לכם ועושים על זה כתבות. אז מצוין שיצאו בהכרזה "עיר ללא אלימות", יפה שאם לוקחים את זה לכיוון אופוריה שכל אחד מברך את חברו לבוקר טוב וילדים בבית הספר מרגישים בטוחים ורגועים, לא קיים ולא יהיה קיים, הכל אפשר למזער ולא להעלים, יפה שתוכנית הראל הורידה את האלימות בבתי הספר אבל היא לא תעלים אותה, ובארץ בפרט ובאיזור בכלל שמי שיותר חזק שורד, ומי שהורג יותר הוא המנצח לא נראה לי ש"עיר ללא אלימות" תהיה קיימת אי פעם. לא שאני לא תומך ברעיון! לא שאני חושב ששאיפה לירידה ברמת האלימות היא לא חשובה, אבל קצת ריאליסטיות תהיה טובה, צאו מהסרט שלכם ומההכרזות אחרי כל מקרה- "העיקר יצאו בקמפיין חדש!!", אם אתם רוצים לחפש את ראש העיר אני מוכן להציע רשימה שלא תיגמר בדף אחד, אבל השטות הזאת באמת ילדותית.