צעצועים! מי יאסוף?

דספרדו

New member
צעצועים! מי יאסוף?

די כבר לך לחדר שלך! ותחזור כשתחליט לאסוף את הצעצועים!! והוא?! בלי להתבייש בחיי {אפילו לא קצת} הולך לו לחדר.. {מה??? חשבתי שהאיום יעבוד עליו והוא ככה… לחדר???} לא עוברת חצי דקה.. ``אבא אני יכול לצאת``? אספת את הצעצועים? {כאילו שאני לא שוקע בהם עד הצוואר} ``לא, אבל אימא תעזור לי``!! האימא שלו בהלם! {נידב אותה בלי לעשות חשבון} אבל היא מתעשתת במהירות לא! אימא עייפה, פיזרת ועכשיו אסוף לבד.. ``אבל אימא אני..`` לא! אני עייפה, מספיק כבר.. עוברות עוד דקה או שתיים. ``אימא, אני בוכה``!! {משמיע איזו יללה לא משכנעת בכלל} אנחנו מתגלגלים מצחוק {ששש.. בטח חרישי שלא ישמע} ``אבא אני חבר רק של אימא``!! {ממזר קטן, מיישם ``הפרד ומשול``} אנחנו לא מגיבים.. {טוב גם מהצחוק שתפסנו לא נשאר אוויר לתגובה} ``אימא!! אני בוכה!! בואי שנייה``!! ששש.. תישארי ואל תעני כאילו לא שמעת אותו {אני מנסה להלחם בשארית כוחי האחרונה} עוד דקה של שקט.. {רואים שהוא חושב על הצעד הבא} ``אימא`` מה עכשיו? {מביטה בחשש מה..} ``אני אוהב אותך``! סוף! {ברור} פרולוג: מלוכלך קטן, ידע בדיוק על איזה מיתר לפרוט זה, אני ממלמל בשעה שאוסף את כל הצעצועים.. והוא ואימא מחובקים.. {ובטח שהאבא אוסף!!!!} רק טוב!

לורה...

New member
חחחחחחח .....איזה ילד מתוק (-:

איזה מקסים הוא..... בחיי, איך הוא יודע לנגן על הנקודות שצריך...... אהבתי... ודספר.......ילד כזה מקסים,בטוח שהוא דומה לאמא,נכון? צ`או לורה

דספרדו

New member
מפתאום??!!

הקסם כולו שלי!! {חליק לורה תני להאחז בדמיון היחידי} B-)

עופריקו

New member
דספרדו לבוא לעזור..

כמה מוכר ,הקטן יודע כבר על מה לנגן ,אולי תשלח אותו ללהקה ? כבר בא לעזור לך ..... כל טוב והלואי ואילו יהיו צרותינו שלך עופר

דספרדו

New member
אהממ..

אהבתי את ``כל טוב ואילו יהיו צרותינו``!! צודק בהחלט! רק טוב והלואיי שאלו יהיו צרותינו כי אם כך מוכן לאסוף צעצועים {וגם לשחק, בטח} כל ימי חלדי! בקשר ללהקה .. אם זה רמז להרחיב את ה.. ולייצר עוד נגנים.. חושב שהולך להמשיך ולאסוף.. B-)

מיה30

New member
רגע רגע

ומי אמר לו לשחק באינדיאנים???!!! מה זאת אומרת...ברור שאנחנו צריכים לאסוף אחריהם, לא?? סתם סתם בגן הוא מקסים משחק ומחזיר למקום למה?? ככה כי גן זה גן ובבית?? ברור שאמא אוספת... הם משחקים {כן כן גם האבא} מפזרים בכל הבית ומי אוסף??? אמא כמובן {כן זאת שאין לה כלום לעשות בבית חוץ מלאסוף צעצועים} אז....דספר יקירי תתנחם אתה לא לבד בספינה הטובעת... מיה30 {האוספת בע``מ} :cool:

דספרדו

New member
צרת רבים חצי..??

ובגן אהממ.. יש בזה משהו למרות שגם הגננת רמזה על חוסר רצון לאסוף מצידו וברור!! שאני עם מבט של פליאה ענקית על הפנים באמת??? בבית הוא אוסף הכל.. {אז שיקרתי קצת..}

מיה30

New member
רגע רגע

ומי אמר לו לשחק באינדיאנים???!!! מה זאת אומרת...ברור שאנחנו צריכים לאסוף אחריהם, לא?? סתם סתם בגן הוא מקסים משחק ומחזיר למקום למה?? ככה כי גן זה גן ובבית?? ברור שאמא אוספת... הם משחקים {כן כן גם האבא} מפזרים בכל הבית ומי אוסף??? אמא כמובן {כן זאת שאין לה כלום לעשות בבית חוץ מלאסוף צעצועים} אז....דספר יקירי תתנחם אתה לא לבד בספינה הטובעת... מיה30 {האוספת בע``מ} :cool:

חההההההההההההה

מיה30 .... היום ברח..מחר תצליחי להחזיק יותר... מחכים לעידכון גמילה2 עופר..שיחקת אותה..נפלתי מצחוק!!

נקיטה...

New member
נכון.... אח אילו תלתלים...

והזכרתי את העובדה ש... היא דומה לי? ויש לה בדיוק אותם תלתלים כמוני? חחחחחחחחחחחחחחח........ נקיטה

דספרדו......

אין מה להגיד... כשאתה מחליט משהו.. אתה נחוש. אתה לא נכנע ויהיה מה שיהיה... החלטיות... זה טוב. תגיד..לא הגזמת עם העקשנות?? שלא תשבור את הילד...תוריד לו את הביטחון... תהיה יותר רך איתו.. אם ככה מתחנן..אז אולי כדאי שתוותר לו קצת...? (-; אגב.. שמתי לב שהאמא הזאת מתחמקת כל פעם.. ככה באלגנטיות..מממממ...חשוד... רקדנית (=``עיני נץ`` -ברורררר)

אילה.

New member
תגיד, דספרדו,

אתה חושב שיש איזה מדריך הפעלה שכל הילדים קוראים לפני שהם באים? אחרת איך הם יודעים כולם את אותם טריקים? יש לי רעיון! אולי נמצא את המדריך הזה ונשכתב אותו קצת לטובתנו, אה? מישהו בא? מתחילה לנסח חוקים חדשים, אילה

דספרדו

New member
יאללה אני איתך!!

לדעתי הם פשוט נולדים עם מנגנון תחכמני שכזה!! יאללה חוקים חדשים {ודי לניצול שמנצלים אותנו אלה..} חוק ראשון:להכין נס קפה לאבא חוק שני : לתעורר ולהתלבש לבד ואז לבצע חוק ראשון.. שלישי:... האחרון: להמשיך ולהיות חמודים גם שייגדלו {מכין אותם מראש, שצריך לטפל באבא שלהם כשהם גדלים, מ`כפת לי הרוויח איזו נקודה..}

may may.

New member
הפתרון שלי.....

יש לי שני בנים (בן 4 ובן 2) כל ערב לפני השינה, אני באה עם מטאטא והם יודעים שצעצוע שנשאר על הרצפה מגיע בדרך הכי קלה אל הפח... קודם כל , הם אוספים את הצעצועים, זה כבר הישג. דבר שני, צעצוע שהם לא אוספים כנראה כבר לא בר שימוש, או לא מעניין אותם וכך אני יכולה או לתרום אותו או אם שבור , לזרוק אותו. מה דעתכם?

למעלה