צעצועים! מי יאסוף?

דספרדו

New member
באמת רעיון

רק ביום שישי אכלנו עם חברים ולהפתעתי הילדים הלכו וסידרו היינו המומים בחיי והפתרון שלהם היה הפתרון שלך מילה במילה ואני מתכוון ליישם בחיי {אהמממ.. השאלה מתיי..} אגב 2 בנים אה? לא הצלחתם לעשות בת {שקוף} מחייך.. מה השיטה?? אני רוצה בת!1 קטנה חמודה שלא זזה {אחרי השד הראשון}

דספרדו-הרסת לי את הילד!

בן החמש הקטן,היה מאחורי כל הזמן ואני קורא את דספרדו בעניין. וכשאני צוחק לעצמי, שואל אותי הזאטוט-אבא, מי? ומובן שאני לו מספר, והוא בחיוך של ניצחון אומר: אתה רואה איזה אבא אתה? כולם אוספים אמרתי לך? וכך קלקלת לי דספרדו בשני מובנים. את הילד שלא אוסף, ואת הסוכויים שאצליח לשכנע אותו שהבית והגן, -דומים באיזה שהוא מובן...

דספרדו

New member
לא לא! אתה הרסת לי!!

בחיי שלי רק בן שלוש פלוס ואני כל הזמן חולם שיגדל ויאסוף! ועכשיו.. גם בגיל חמש לא??? אבל מה, נשמע חמודי לאללה בחיי צחקתי!!!!!

נקיטה...

New member
דספרדו...

תמידדדד אני אוספת ... תמיד! טוב טוב... גם האיש שלי אוסף... איך שמסיימים... אני אומרת יאללה אוספים! הקטנה אומרת לי פשוט ``לא!`` - וכלוםםם לא עוזר... גם איומים רציניים שלי, והבטחה שלעולם היא לא תשחק שוב... והגדול אומר לי... ``תעזרי לי... גם את שיחקת!`` אני... אני...? אני שיחקתי? (כולה שמתי את הלבנה האחרונה במגדל כי הוא לא הגיע... זה לא אומר ששיחקתי `סאמק...). ואיך עופריקו אמר... שאלה יהיו צרותינו... אמן... ואמן! נקיטה

דספרדו

New member
הלווו!

רגע רגע מה זה אישך במקום השני?? מיד להעביר למקום הראשון אנחנו הסובלים העיקריים טוב האמת יש בזה משהו.. גם אני משחק איתו ואפילו נהנה לאללה אבל להבין זה אומר שאני צריך גם לאסוף??? אוףף בחיי לא אוהב לאסוף אחרי שמשחק אימאאאאאא

ronitfin

New member
למה בעלי לוקו את זה כל כך קשה?!

כולכם אומרים שאלה יהיו צרותינו, אז למה בעלי נכנס לעצבים מזה? למה? הגדולה בת שנתיים, הי אמבקשת שנעזור לה, אבל בזמן שאנחנו, יותר נכון בלעי, אוספים היא משחקת עם הבובה. או שסתם מושכת בכתף ואומרת לא רוצה! זה לא אסון נכון, אבל זה מעלה לבעלי אתה ה.... מה עושים?

אמיר.

New member
פתרון די פשוט

אבל קשה ליישום.... הקדמה אצלי יש ארבעה שמפזרים צעצועים רק הקטן עוד אוסף מעצמו בטח יקלקלו אותו עוד מעט... צריך לשים כמה כללים לא מוצאים צעצוע חדש לפני שמסדרים את הישן (`אבא - הוא משחק בזה..`) והכי טוב פעם העלמתי להם חצי מהקוביות חצי מהמכוניות הם לא שמו לב אבל היה פחות לסדר... וסיפור לקינוח מה זה `ים` ??? הם מוצאים את ככככככללללללל הצעצועים והשמיכות ומפזרים על הרצפה ..... שעות לסדר לכן אם מישהו שומע היום בבית `ים` זה כמו צפירת אזעקה בספינה טובעת שנינו מזנקים לעצור את ה`שיטפון` חההההההההה מי מסדר ??? שנינו , (צעצועים זה יותר אני מטבח - יותר היא) חברים תאום ציפיות בשיחה שקטה כשהכל מסודר ושניכם רגועים כשמחזיקים ידיים אפשר לסגור הרבה ענינים

דספרדו

New member
שמע!

הלחצת אותי בשני דברים! 1. ים?! אלוהים העברת בי צמרמורת בחיי, לראות את כל הצעצועים מפוזרים על השמיכה!! וואוו אחלה זעזוע לבוקר יום ראשון {תוסיף את זה לתסמונת הידועה..אהמממ.. של יום ראשון ברור} 2.להבין משהו, כשאמרת 4 התכוונת אתה אישתך ושני הילדים או לארבעה???? ואוו רק המחשבה שארבעה מפזרים.. ולשכנע כל אחד לחוד.. וואוו באמת!! טוב את הפיסקה האחרונה.. אנחנו מיישמים {גם עם מאונס..} יאללה רק טוב..{ולא ``ים`` בכל מקרה...}

אמיר.

New member
אם גם אני ורעיתי נפזר...

אוי ואבוי... ששה בלגנסטים ??? דרך אגב אם זה מרגיע אותך... כמעט כל יום יש אורח או שנים ... :) כן ירבו !!!!!! (הילדים לא הצעצועים)

למעלה