צעצוע אחד - הרבה אפשרויות

משחק דסקיות

על אותו רעיון של משחק בגוגואים ( למי שזוכר) כל אחד קיבל ערימת דסקיות בכמות זהה. כל אחד משליך דסקית אחת - המטרה להגיע הכי קרוב לקורה . מי שהדסקית שלו הכי קרובה זוכה באותו תור בכל הדסקיות שהושלכו. כך ממשיכים עד שללאחד המשתתפים נגמרות הדסקיות והוא יוצא מהמשחק וכן הלאה

ולסיום הנה דווקא הרעיון שעלה ראשון

כשביקשתי משחקים עם מגה בלוקס . בני בן השש החליט לעשות עמידת ראש. מקווה שתהנו מהמשחקים שלנו ותעלו עוד רעיונות נוספים משלכם. אחרי שסיימתי את הצילומים הילדים שלי נשארו עוד שעה ארוכה בחדר והמשיכו לשחק. כל המשחקים שתיארתי כאן נעשו עם ילד בן שש ברמת מוטוריקה טובה. מנסיוני עם בני שנתיים משחקי מיון צבעים, בניית מגדל ואפילו הליכה על קורה ( תחילה הצידה ועם עזרה של החזקת יד) יכולים להתאים להם. משחקי ספירה, וקפיצות יכולים להתאים לגיל שלוש . מגיל שלוש ארבע אני מלמדת גלגולים ( תחילה כמובן בלי קורה) כשמאתגרים ילדים מגלים שהם יכולים המון. תהנו

נאוה שפ

New member
איזה יופי!!!!!!!!!!!!!

מיישמת כבר מחר בבוקר!!!!!!!! ועוד רעיון אחד (צר לי שבלי תמונה...): לפזר על שטיח לבני מגה בלוקס ברווחים מצומצמים אחד מהשני, ועל הילדים לעבור מקצה אחד של השטיח עד לקצה השני עם חוק: שאסור לדרוך על הקוביות.... אפשר גם לתת הוראה בדרך: תביאו לי לבנה אדומה של שתיים.... הם צריכים לעבור בין המכשולים להביא את הלבנה ולחזור. הרעיון של השטיח הוא לתחום איזור שחייבים לדרוך עליו ולא ללכת מסביב. אפשר לעשות את זה סתם על הרצפה ולסמן גבולות מסגרת שאסור לצאת מהן.... מקווה שהסברתי את עצמי טוב... שבת שלום, וזו פינה חדשה מעולה!!!!!!!

למעלה