צעקה - הסיקור

DAN1EL

New member
מה יש לזה?

קח http://www.imdb.com/title/tt0117571/?fr=c2l0ZT1kZnxteD0yMHxzZz0xfGxtPTIwMHx0dD1vbnxwbj0wfHE9c2NyZWFtfGh0bWw9MXxubT1vbg__;fc=1;ft=122;fm=1 ואני גם אעתיק לכאן את הקאסט למקרה שלא תצליח להיכנס: David Arquette .... Deputy Dwight 'Dewey' Riley Neve Campbell .... Sidney Prescott Courteney Cox .... Gale Weathers Skeet Ulrich .... Billy Loomis Rose McGowan .... Tatum Riley Matthew Lillard .... Stuart Macher Jamie Kennedy .... Randy Meeks W. Earl Brown .... Kenneth Jones Drew Barrymore .... Casey Becker Joseph Whipp .... Sheriff Burke Lawrence Hecht .... Neil Prescott Roger L. Jackson .... Phone Voice (voice) (as Roger Jackson) David Booth .... Mr. Becker Liev Schreiber .... Cotton Weary Kevin Patrick Walls .... Steven Orth

DAN1EL

New member
ובנוסף

מתוך IMDB, הנה גם רשימת הסרטים של מתיו פרי, אתה יכול לראות שצעקה לא מופיע כאן, מן הסתם. The Beginning of Wisdom (2005) (in production) .... Del The Whole Ten Yards (2004) .... Oz Serving Sara (2002) .... Joe Tyler ... aka Mann umständehalber abzugeben! oder: Scheiden ist süß (Germany) ... aka Scheiden ist süß (Germany: video title) The Kid (2000) (uncredited) .... Mr. Vivian (hairy informatician) ... aka Disney's The Kid (USA: complete title) The Whole Nine Yards (2000) .... Nicholas 'Oz' Oseransky ... aka Nouveau voisin, Le (Canada: French title) Three to Tango (1999) .... Oscar Novak Almost Heroes (1998) .... Leslie Edwards Fools Rush In (1997) .... Alex Whitman Microsoft Windows 95 Video Guide (1995) (V) Getting In (1994) .... Randall Burns ... aka Student Body "Friends" (1994) TV Series .... Chandler Bing Parallel Lives (1994) (TV) .... Willie Morrison Deadly Relations (1993) (TV) .... George Westerfield "Home Free" (1993) TV Series .... Matt Bailey Call Me Anna (1990) (TV) .... Desi Arnaz Jr "Sydney" (1990) TV Series .... Billy Kells She's Out of Control (1989) (as Matthew L. Perry) .... Timothy Dance 'Til Dawn (1988) (TV) .... Roger A Night in the Life of Jimmy Reardon (1988) (as Matthew L. Perry) .... Fred Roberts "Second Chance" (1987) TV Series .... Chazz Russell ... aka Boys Will Be Boys

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif דווקא דיי דומה ../images/Emo3.gif

בכל אופן....(יכול להכיל ספוילרים להמשך השרשור
) ((בכל הכנות))
במי חשדתם?
אני אגיד את האמת אני חושבת (הייתי בת 9) שחשדתי ברנדי

kfir number 1

New member
...

בדקתי בimdb והם כתבו שזה מישהו אחר מה אני יגיד? קורה שטועים אני עדיין במחשבה שזה מתיו פרי. אם אתה רוצה לחשוב שזה מישהו אחר בבקשה אני חושב ככה ולמה לנו להתווכח על קטע מסצינה? בוא נמשיך להנות מסרטי אימה מה לא?

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif אגב- צירוף מקרים מצמרר

צעקה- יום רביעי HOT ACTION 20:10

DAN1EL

New member
תתווכח עם עובדות...

יש לי את הסרט מוקלט. בסוף כל סרט יש קרדיטים, וגם אותם יש לי מוקלטים. וגם שם השם של מתיו פרי לא רשום. אתה מוזמן לראות כשזה ישודר בטלויזיה.

juliet24

New member
אין כמו scream!!!

היי לדעתי זה אחד הסרטים הטובים בכל הזמנים ואני לא מדברת רק על הזיאנר של אימה זה סרט ענק! אחרי שראיתי את הסרט בפים ראשונה היה לי פחד לענות לטלפונים והכי מצחיק שבזמן שאני רואה את הסרט תמיד יש מלא טלפונים . ולהגיד את האמת זו מסכה הכי מפחידה היא מביעה כל כך הרבה ! ותמיד בפורים אני רואה בחורים מתחפשים לצעקה ואני לא יודעת למה אבל עד היום אני לא אדישה לכל מי שלובש את התחפושת וחייבת תמונה איתו!אין עליו זה סרט ענק!

mmg4ever

New member
שכחתם את הגדול מכולם

גיימי קנדי!! זה שהזהיר כל הזמן מה החוקים על מנת להשאר חיים

koya1

New member
סופסוף אנשים שמבינים עניין!

עד היום 99% מהאנשים שדיברתי איתם על הטריולוגיה האגדית של צעקה אמר לי שזה חרא סרטים... אני בעיקר אהבתי את צעקה 3... וכולם אמרו לי שפקא זה היה הסרט הכי חרא בסדרה... אני לא זוכר בדיוק מתי ראיתי את הסרט הראשון אבל הוא היה מזמן... את צעקה 2 נראה לי שראיתי בטלוויזיה לפני כמה שנים ואת צעקה 3 הלכתי לראות בפרימיירה בארץ... הכי מגניב לראות ת'סרטים האלה בקולנוע... ואני מסכים שצעקה עשתה מהפך התעשיית סרטי האימה... כמובן שאף סרט לא מגיע לקצה של הסרטים האלה... אבל נחמד שיש הרבה סרטי אימה בשנים האחרונות... אגב... יש פה ושם שמועות שיהיה צעקה 4... אבל נב קמפבל לא מוכנה לשחק בסרט הזה כי היא חושבץ שהוא מיצה את עצמו כבר... מה דעתכם? מסכימים איתה? או שבא לכם על עוד סרט בסדרה?! אני בעד צעקה 4!

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif אתה מעביר אותנו לשלב הבא

מהי דעתכם על סרטי ההמשך? (צעקה 2,3)

koya1

New member
אחלה בחלה!

צעקה 2 היה סבבה... אבל צעקה 3... אין... סרט כזה תותח!!!!!!

למעלה