צעקות על השומר

Diamond Head

New member
צעקות על השומר

היוםסגן המנהל של הבנק התחיל לצעוץ עליי סתם ללא סיבה יש לשומרים בבנק ארונית פתוחה שבה אנחנו שמים את כל מה שקשור לעבודתנו וגם חפצים אישיים סגן המנהל ניגש אליי ובצעקות אמר לי להעיף את כל מה שיש בארונית כי זה מכער את הבנק שאלתי אותו היכן אוכל לשים את כל מה שיש בארונית אז הוא הצביע לפינה ליד הכניסה של הבנק בין עציץ לפח זבלואמר לי שאשים את חפציי על הריצפה אני רוצה לראות אותו אומר דבר כזה לאחד העובדים שלו מה ציפתי אני בסך הכל הביטוח שלו כנגד לקוחות מתפוצצים(מחבלים) אם לא היתי צריך כל כך את העבודה בשביל המעט כסף שאקבל הייתי מתפטר במקום מילא לקוחות של הבנק שלא יודעים למה אני שם אבל ממנו ציפיתי ליותר כנראה לא התעוררתי מהלילה ואני עדיין חולם

joshh

New member
תגיד ? איזה בנק זה ?

אתה יכול לשלוח לי את זה בכתובת [email protected] אז מה איתך אתה חושב שהגיע זמן להלחם ? או להמשיך עם היחס המזלזל הזה ? או שתמתין עד שהוא יחלחט גם להשים לך קולר ושלט כלב שמירה נא לא להאכיל ? אתה חושב שהגיע הזמן להרואת שלך גם מגיע זכויות ? תאמין לי נשעה את זה בלי שהוא ידע שזה קשור עלייך ישירות דבר אחרון שאנחנו רוצים זה לגרום לפיטורייך . במקרא הכי גרוע עוד נעזור לך למצאו עבודה יותר טובה . אז יאאלה חדל דיבורים ויאאלה מעשים . צור קשר

avi1976

New member
תקליט אותו!!!

אם אתה יכול תתפטר בדין מפוטר... תטען להרעה בתנאים ותקבל פיצויי פיטורים! וגם תוכיח בבית דין לעבודה שחברת האבטחה הינה חברת כוח אדם... ולפיכך תקבל פיצויים מהבנק! תעשה שם רע לבנק! תאמין לי שהבנק ירדוף אחרייך ויתחנן לפצות אותך...

ilanar

New member
תמשיך לעבוד

ואל תעזוב עד שתמצא משהו אחר ובטוח. ובינתיים אל תתיחס אליו תשחק אותה בראש קטן ושהוא בעצמו יאכל את הלב קשה למצוא היום עבודה אז כמו שאמרתי... תמצא קודם כל ואחרי זה תראה לו מאיפה משתין הדג...

avi1976

New member
זה קורה בכל חברות האבטחה והשמירה!

רק שמי שלא שומר או מאבטח לא שם לב ושמתף פעולה עם המעבידים והמעסיקים נגד המאבטחים!!! זה רק חלק קטן מההתייחסות הגרועה למאבטחים ושומרים... מאבטחים ושומרים לא מקבלים חופשות, הפסקות, חגים, הבראה, נסיעות, ועוד... מה שהם כן מקבלים אלה השעיות, צעקות, קנסות, זלזול (גם מצד האנשים שנבדקים) ועוד... אתם לא שמים לב והגיע הזמן שתתעוררו אחרת זאת השיטה הבאה שתהיה לכלל האזרחים החלשים שעובדים במדינה הזאת!

רוני 2112

New member
לא הייתי יושב בשקט

אני לא יודע מה האופי שלך, אבל אני אדם שלא מסוגל שמשפילים אותו בעבודה בטח ללא סיבה, אני עזבתי כמה מקומות עבודה בגלל יחס משפיל, ולא נשארתי חייב, אם עניתי לו במקום ואמרתי לו\לה בפנים מה אני חושב, או שחיכיתי להזדמנות טובה לדפוק להם ברז ועוד איזה ברז דפקתי לחברת שמירה, בכל אופן מה שאני מציע לך, תבקש לעבור מקום או חפש עבודה אחרת, אני ממש מבין אותך זה הדבר הכי שנוא עליי שמנסים לעשות ממך סמרטוט בהצלחה.

avi1976

New member
זה קורה בכל חברות האבטחה והשמירה

רק שמי שלא שומר או מאבטח לא שם לב ושמתף פעולה עם המעבידים והמעסיקים נגד המאבטחים!!! זה רק חלק קטן מההתייחסות הגרועה למאבטחים ושומרים... מאבטחים ושומרים לא מקבלים חופשות, הפסקות, חגים, הבראה, נסיעות, ועוד... מה שהם כן מקבלים אלה השעיות, צעקות, קנסות, זלזול (גם מצד האנשים שנבדקים) ועוד... אתם לא שמים לב והגיע הזמן שתתעוררו אחרת זאת השיטה הבאה שתהיה לכלל האזרחים החלשים שעובדים במדינה הזאת!

avi1976

New member
מעוניין להצטרף?

אנחנו רוצים לעשות שינויי.... תוכלי ליצור קשר באי מיל: [email protected] ארגון מאבטחי ישראל למען מאבטחים ושומרים בישראל

rhorly

New member
תפרסם זאת באחד העיתונים, ידיעות או

מעריב ושיכתבו איזה בנק זה, כדי שילמדו לדבר לעובדים.

איזה יחס מזלזל!

אני לא הייתי שותקת אם הייתי רואה דבר כזה! היחס משפיל, הייתי מנסה ללכת איתו ראש בראש, אך יחסית ל"שפע" העבודות שיש במשק, הייתי פשוט משחקת את המשחק שלו.

avi1976

New member
זה קורה בכל חברות האבטחה והשמירה

morethanwords

New member
תגובבבבבבהההה שחשוב לקרוא

הגעתי אל ההודעה הזו מהשער הראשי של תפוז, אולי הדבר שאומר ישמע מפגר אבל הדרך הטובה ביותר להתמודד עם אנשים נוראיים כמו מנהל הבנק שלך היא זלזול, אבל....זלזול חכם, מוזר? אסביר.. בפעם הבאה שהוא מגיע לצעוק עליך על דבר זה או אחר, תחייך את החיוך הכי גדול שאי פעם חייכת ותגיד לו, בהחלט אדוני, או אין בעיות. אז יש שתי אפשרויות, אם הוא רגזן הוא יתעצבן עליך בלב ולא יאמר כלום כי הרי אמרת לו את מה שהוא ביקש לשמוע, שאתה תעשה בדיוק את מה שהוא אומר או לחילופין הוא יתרכך ויהפוך ליותר נעים אליך. חיוך עושה את ההבדל, תמיד. ועוד יותר מגדיל את הסיפוק מהעבודה/לימודים/חיים בכללי. אני מעריכה אתכם מאוד על העבודה שאתם עושים, בהחלט בעבור כסף מועט. אבל אתם צריכים לזכור שהכוח בידיים שלכם. אתם אלה ששומרים על כל האנשים על מנת שיגיעו הביתה בשלום, כ"כ הרבה חוזק יש בידיכם, אל תתמרמרווהשתמשו בו בתבונה ותחייכו לעצמכם בבוקר על כך שבזכותכם היום אב ישוב לילדיו אישה תתאחד עם אהובה וכו וכו... נשמע רגשני? בהחלט!!! חיוך גדול ויום טוב!!!

avi1976

New member
מעוניינת להצטרף? להתנדב?

אנחנו רוצים לעשות שינויי.... תוכלי ליצור קשר באי מיל: [email protected] ארגון מאבטחי ישראל

תקשיב לי

מה אתה צריך ת'עבודה ה "מפגרת הזאת" טטפטר! יש עוד עבודות בעולם?! למה אתה צריך את זה פשוט תגיד לו : ------ אם אתה מתנעג אליי-כך תתנהג על כולם כך! כי אף אחד לא פחות טוב ממך!ואת הדברים שלי כי את הדברים שלי אני לא אשים על הריצפה ! ואם אתה עושה ככה תעשה אבל אני לא !" וזהו בלי רחמים!

תראה

נעים מאוד קוראים לי שי אין דבר שיותר חשוב לי יותר מהמשכורת או התפקיד או התנאים היחס חייב להיות מושלם הכל מתחיל ונגמר מהיחס עד לפני כמה זמן למדתי קצת שאין צדק בעולם ולא משנה אם הבוס שלך טוב או רע או קצת מסובב או צודק או לא צודק מה לעשות תספוג ותשתדל לא להתייחס אני באופן אישי נתקלתי בבוס כזה ועשיתי טעות שהגבתי לו למה הוא ראה שאני מגיב והתחיל עוד יותר החוכמה היא לא להגיב ולתת לו לאכול את הלב פשוט לא להתייחס ולהתנהג אליו כמו שהוא מתנהג אליך אם היה לי את הכוח שבעולם הזה להכנס טוב טוב בכל בן אדם שחושב שהוא הסגן של ההוא מלמעלה אני הייתי נכנס בכולם חבל על הזמן אין לך מושג מה קורה שאני נדלק אבל בגדול תתן כתובת מי הבוס איזה בנק תן לי לנקום בהם אם זה בנק לאומי אני פשוט סוגר חשבון וחבל על הזמן החוכמה היא להסתדר עם כולם גם אם הם מוצאים חן בעייניך או גם אם לו גם אם הם צודקים או גם אם לא ושיהיה בהצלחה תתקדם בחיים תמצא עבודה אחרת חבל שסתם תספוג יחס מגעיל כזה [ רק תן לתפוס את החתיכת _____ ואני אכנס בו חזק ואמץ

למעלה