צעקות על השומר

avi1976

New member
מעוניין להצטרף? להתנדב?

אנחנו צריכים אנשים כמוך כדי לעשות מהפכה במדינה לטובת האזרחים... האי מיל שלנו: [email protected] ארגון מאבטחי ישראל לקידום מאבטחים ושומרים בישראל

מי מה מו

דבר ראשון נעים מאוד מה זה ארגון מאבטחי ישראל אני כעיקרון לא מאבטח אך רק אם יתנו לי לעשות סדר בבלאגן אני אעשה ניקיון פסח חבל על הזמן שאני עצבני עדיף לא להיות בסביבה שלי נשבר לי מי החוסר צדק נשבר לי מהיחס של עובד מעביד אין תנאים רק משפילים את העובדים הגיע הזמן לעשות סדר הגיע הזמן לצדק

avi1976

New member
קצת פרטים

אנו פועלים למען עתיד האזרחים במדינה ובפרט עתיד המאבטחים והשומרים בישראל אנא הפיץ הודעה זו לכל מי שאתה מכיר ועזור לנו לעזור לאחרים לפרטים הבהרות וייעוץ ניתן לפנות ל"קו לעובד" בטלפון 03-6883766 ולאי מייל: [email protected] ארגון מאבטחי ישראל לקידום מאבטחים ושומרים בישראל ארגון העובדים של המאבטחים והשומרים בישראל

אוקיי

אבל תכלס בשטח האם יש לכם כוח האם הצלחתם בצורה משמעותית האם כל יום אתם נלחמים בחוסר צדק

avi1976

New member
אנחנו ארגון חדש

ואנחנו צוברים כוח... ושי פעולות שאסור לדבר עליהן לפני שעושים אותן!!!

אוקיי רק שאלתי

זה כמו חסמבה פעולות מתחת לשטח אהבתי כמו הימ"מ מתכננים ומבצעים היות ואני עובד כל השבוע איך כן אני יכול לעזור לכם אולי מבחינה מקצועית או עזרה בצורה אחרת אני כעיקרון טכנאי מחשבים ועוד משהו אין דבר ששנוא עליי זה חוסר צדק והיחס המשפיל שמקבלים פו עובדים צריך לתקוף את הבעיה מהשורש לפי דעתי אבל השורש גדול ועבה מדיי שלח לי לדואר אם אתה יכול [email protected]

למעלה