צפוף ב-
אנשים

MamoOoshA

New member
הקליפ של הזמן שלך! ../images/Emo6.gif

אחד הסיפורים. אנפלגד, היכל התרבות ת"א, 3.7.04. אחרי הזמן שלך, לפני הבלוז. תום: "אני אספר לכם איזה משהו, אפרורו הזמן שלך, בזמן ההוא אחרי שהד ארצי ביזבזו את כל הכסף על מחפש תשובה, על הקליפ של מחפש תשובה, נשארנו בלי כסף לעשות קליפים, ונורא רצינו לעשות... וטמירה ירדני הייתה המפיקה שלנו אז.. ובאנו לטמירה, אמרנו לטמירה 'שמעי וזה, מה קורה? מהה? אין קליפים וחייבים לעשות משהו" היא אמרה "תעשו, תעשו, ברור תעשו, בטח!" אמרה "טוב, מה נעשה? נעשה לכם, נרשום לכם צ'ק" ישר תיק-תק רשמה לנו צ'ק על 150 שקל, נתנה לי ת'צ'ק, אמרה לי "לך תעשה קליפ, ת.. תתחרע [איך כותבים את זה?!
]" אז הלכנו, והתחרענו. לקחנו את המצלמה של אח שלי, יוסי, שהוא גם בטח הוא פה, והתחלנו לצלם, וצילמנו צילמנו לא ידענו מה אנחנו מצלמים, לא היה לנו שום מושג. וצילמנו קצת, ובאנו לאיזה חדר עריכה, גם בקומבינה עם המשרד סידרו לנו איזה חדר ככה בשעות שלא עובדים אף אחד. כל יום הגיע עורך אחר לאיזה שעתיים, אז כאילו... באנו ועשינו כמה תמונות, ואז נכנס הבעל ה... חדר עריכה. קראו לו משהו נפטינג [?], משהו אנ'לא זוכר. והוווא, הוא אמר: "מה זה? מה זה הקליפ הזה?" אמרנו לו: "מה, זה הזמן שלך. מה, זה קליפ מעולה. אנחנו עובדים עליו כבר עוד מעט איזה שבוע, מצלמים כל הזמן" אז הוא שאל אותנו: "מה הקונספציה?" אמרנו לו: "איזה קונספציה? אנחנו בקושי יש לנו שקל ל.. ל.. ל... קסטות, 150 שקל" עכשיו כל יום היינו גומרים את הצילומים, ואז היינו אומרים: טוב הגענו עד בית, אה, פזמון ראשון. אין יותר צילומים, צילמנו, הכל מעפן. כל הצילומים מעפן [
], אז היינו אומרים לעורך, מי שהיה באותו יום "שמע, אנחנו כבר חוזרים", "טיטי" הייתי אומר "טיטי טיטי בואי בואי ניסע לרכבת" היינו נוסעים לרכבת ברמת גן, כאילו [
], מצלמים איזה כמה שוטים, חוזרים לאולפן - "הנה בית שני" |צחוק סבא| זה הזמן שלך. בסוף זה יצא, נראה לי שידרו את זה בסוף, את הדבר הזה, הלא ברור הזה... שידרו את זה בסוף יותר ממחפש תשובה נראה לי, אהה לא בטוח. השיר הבא נקרא הבלוז, זה גם יש איזה משהו." אורית: "עזוב.." *צחקוק* תום: "טוב, לא חשוב, פעם אחרת."

billi bob

New member
../images/Emo41.gifחחחח "כל הצילומים מעפן"../images/Emo6.gif

גיל, חייבים לראות את זה שוב ושוב ושוב ושוב.... ושוב
=]

../images/Emo6.gif

חח זה היה אחד הטובים! ולא נשכח את הסבטוחה|סדגש!!!|.
שעה צחקתי אחרי שהוא אמר את המילה הזאת.

הוא אמר

שנהייתה לו "סבטוחה שלמה" בחוטים של האוזניה..
שנים שלא שמעתי את המילה הזאת!

מתנות

New member
איך שמעת את זה לעזאזל...

כל כך תיסכל אותי שלא הצלחתי לשמוע!

נראה לי בגלל העובדה

שהייתי דבוקה לרמקול.. (מה שהרס לי סופית את הסיכוי לשמיעה נורמלית בגיל 50+)

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifכל כך ../images/Emo45.gif

האוזן שלי מצפצפת עד עכשיו
אני אהיה חרשת.

izzys

New member
אמרתי לך שלא הזיתי, הוא באמת אמר את זה! ../images/Emo3.gif

"מהההה? מה הוא ממלמל שם? מההה?"
!

Tom 7

New member
כבר אי אפשר לדעת מתי...

אפשר לפתוח שרשורים.. חח כולם מפחדים.. XD סתם סתם..

חחחחח גנבו לי את הזמן שלך.

מה הקונספציה? איזה קקונספציה. בקושי יש לנו שקל ל.. לקסטות. והוא... הוא אמר "מה זה? מה זה הקליפ הזה?!?!"

billi bob

New member
../images/Emo41.gifסתם דיבורים חח

מהתיאטרון (live) במחפש תשובה "לפני 7 שנים עשינו הופעה ראשונה זה היה בלילה ה- 12 הגיעו משהו כמו 20 איש בחיים שלנו לא תיארנו לעצמנו שנראה אתכם... כמו שאתם נראים אתם גדולים מהחיים, תדעו לכם, זה דבר מטורף הלואי ויכלתם להיות פה כדי לראות אתכם שם זה היה הרבה יותר בעניין איי איי איי (
) אתם יודעים, יש הרבה פעמים, עושים כאילו מצעעעדים מקום ראשון, מקום שני זמר השנה, זמרת השנה, להקת השנה, כל מיני שטויות כאלה זה לא שווה כלום ולא אומר כלום אבל מה, אני אגיד לכם אם היו עושים מבחן... אני לא יודע מי זמר, זמרת, להקת השנה, אין לי מושג אבל אתם הקהל הכי טוב בעולם, אני אומר לכם אתם חולים, בזה אני בטוח!"

למעלה