צפוף ב-
אנשים

kelly7i

New member
../images/Emo26.gifלמישו פעם נחמק כל האמפי4?../images/Emo36.gif

באתי היום לחברה עם האמפי4 שלי, היה לה כאבל של אמפי 4 כמעט אותוד ומה אותה חברה והכל, חיברתי למחשב שלה כדי להעביר לה כמה שירים ואיכושו זה הראה לי שהיתיקה ריקה, ובמאפינים ראו שכן יש משו על האמפי והמקום כן תפוס! ושנתקתי אותו ופתחתי את התיקיות של השירים פשוט לא היה כלום! זה עשה לי - empty disk ופשוט אין בו כלום עכשיו! ואני אל מבינה כי עכשיו שחברתי למחשב זה מראה לי תיקיה ריקה אבל במאפינים זה כאילו כן יש שם משו!
למישו קרה משו כזה, או שמעתם על דבר כזה? אני לאדעת מה לעשות גרר התמוטטות עצבבים עוד שניה אני יבכה אני אומרת לכם, המחשב שלי קרס הוא פשוט לא נפתח, לא עולה, כנראה הדרך היחידה להציל אותו זה לפרמט וכל מה שיש בו ימחק לי! ונחמתי את עצמי שלפחות רוב השירים שחשובים לי הם נמצאים על האמפי4 הזה.. ועכשיו הכל נעלם משם!!? אבא שלי יחשוב שאני הורסת הכל=\ לא יודעת אם יחליפו לו><
אז בקשה תגידו לי אם שמעתם על דבר כזה.

kelly7i

New member
כמעט אותה חברה*

יש שם באמצע קישקושים בשורה הזאת, זאת לא אני! זה המחשב מפגר! ><

לא שמעתי על דבר כזה.

אממ תנתקי את האמפי מהמחשב, ואם יש לך USB אחר תשתמשי בו. לגבי המחשב עצמו- אין לי מושג מה קורה עם זה, אני מציעה לך לנסות לעשות לו RESET ולקוות לטוב. אני לא חושבת שהאמפי יכול לגרום לכזה דבר למחשב. תסרקי את המחשב לוירוסים. במידה והמחשב חוזר והכל סבבה- תפרמטי את האמפי מעצמו (תפרמטי אותו כשהוא לא מחובר למחשב, דרך המאפיינים שלו) ותשימי בו את הדברים שלך מחדש.

kelly7i

New member
למחשב לא קרה כלום מהאמפי

זה האמפי שקרה לו משו מתי שחברתי אותו לUSB אצל חברה שלי. איך מפרמטים אמפי?
וככל הנראה המחשב שלי לא יחזור לעצמו וכל מה שיש לי בו ילך לאיבוד לפי מה שנראה עכשיו, חח שלא תחשבי שלא ניסיתי ריסטרט, ואני מחברת את האמפי למחשב זה מראה לי תיקיה ריקה, ובאמפי עצמו שאני פותחת אותו זה עושה לי גם שהוא כאילו ריק

MoVe AlOnG

New member
|נצל"ש|

מחר אבא שלי טס ללונדון ואני רוצה לבקש ממנו שיקנה לי את Greatest Hits אבל.... יצאו כמה גירסאות לאלבום הזה ואין לי מושג מה יש בכל אחת. יצא רגיל,מעריצים ודיוידי מישהי יכולה להביא לי בבקשה את הרשימה של מה יש בכל דיסק? בבקשה

Yu vi

New member
אין לי מושג מאיפה להביא לך תאתר אבל..../images/Emo85.gif

אני יודעת שבגירסה הרגילה יש 14 או 12 שירים אם אני לא טועה.. 3 מהם חדשים והשאר זה שירים מהדיסקים הקודמים בגירסה של המעריצים יש 22 שירים ש3 מתוכם זה השירים החדשים והשאר זה כל הסינגלים שיצאו להם.. ויש בגירסה הזאת גם פוסטר ענקי ומושלם
ולדעתי גם העטיפה יותר יפה בגירסת מעריצים ^^' אמממ הדיוידי זה של ההופעה של הGH TOUR או משו כזה >< מקווה שזה עוזר

ענבז

New member
רגע ששאלה--

יש הבדל במחיר ?..כי אבא שלי (שמביא לי את הDVD) לא ישים לב למשהו חוצמזה חח הוא לא ישב להתחיל לבדוק את העטיפה XDD

למעלה