חחח אין מה להגיד על זה בוו?
L LoveYourHate New member 8/11/07 #24 מצטערת התבלבלתי הקודמת אמורה להיות :I'm gonna kill you in 3..2..1
L LoveYourHate New member 8/11/07 #28 ורוד יש לי עוד תמונה מההופעה הזאתי אבל היא של הבמה. אני חושבת שהיא יפה..אבל אם אתם רוצים לראות תגידו ואני אעלה יש לי הרבה תמונות של הבמה..וזה מקסים
ורוד יש לי עוד תמונה מההופעה הזאתי אבל היא של הבמה. אני חושבת שהיא יפה..אבל אם אתם רוצים לראות תגידו ואני אעלה יש לי הרבה תמונות של הבמה..וזה מקסים
L LoveYourHate New member 8/11/07 #35 אך ללא הצלחה המלאך דוחה את וילה ווילה הולך לבכות לו בסודי סודות
L LoveYourHate New member 8/11/07 #36 אני חושבת שזהו מצטערת אם חלק מהתמונות כבר ראיתם. פשוט השעה מאוחרת ואני לא עייפה 1+1-2[עזבו את ה2 הרגל שלי ] אז אני מוצאת את עצמי מעלה תמונות.. מקווה שחדשתי עם כמה לפחות וזה סתם בשביל שיהיה לכם ממה לצחוק אם לא חדשתי שום דבר אותי זה קורע כל פעם שאני רואה את זה
אני חושבת שזהו מצטערת אם חלק מהתמונות כבר ראיתם. פשוט השעה מאוחרת ואני לא עייפה 1+1-2[עזבו את ה2 הרגל שלי ] אז אני מוצאת את עצמי מעלה תמונות.. מקווה שחדשתי עם כמה לפחות וזה סתם בשביל שיהיה לכם ממה לצחוק אם לא חדשתי שום דבר אותי זה קורע כל פעם שאני רואה את זה
D DropDeadAlice New member 8/11/07 #37 איזה חמוד,תודה../images/Emo23.gif../images/Emo11.gif ואגב התמונות עם הבמה... הזכיר לי תמונה מדהימה שיש לי, היא שימשה בתור רקע המון זמן
איזה חמוד,תודה../images/Emo23.gif../images/Emo11.gif ואגב התמונות עם הבמה... הזכיר לי תמונה מדהימה שיש לי, היא שימשה בתור רקע המון זמן