צפניה אומר שירה - ועובר לבלוגלי

wranger

New member
צפניה אומר שירה - ועובר לבלוגלי

הבלוג של צפניה, זה שסוקר את תכניות העונה הנוכחית של כוכב נולד (ומקודם בכל פעם לשער הבלוגיה ושער תפוז) - מחליף כתובת, עוזב את תפוז ועובר לבלוגלי. כך הודיע צפניה ברשומה האחרונה. האם זה מטריד אתכם שבלוג מצליח בוחר לעזוב את תפוז? האם בעיניכם זו איזושהי חותמת אישור על בלוגלי? האם, אם מספיק בלוגים שאתם אוהבים יעברו למערכת אחרת (לאו דווקא בלוגלי, אני לא מכיר אותה), תשקלו לעבור בעקבותיהם?

חהמן

New member
חה!

שיילך לאן שבא לו, כל עוד אפשר לעשות מנוי או לארגן RSS לנו לא איכפת אם כל הבלוגרים יהיו פזורים באתרים משל עצמם ברחבי הרשת. מה שכן, מעניין למה הוא עזב. מה יש להם שאין לתפוז? יש מצב ששילמו לו לעבור? אנשי חה!

גאמי

New member
אהלן../images/Emo140.gif

מה פתאום מטריד, ממש ממש לא. א. כי אף פעם לא מדדתי איכות עם הצלחה, למרות שהבלוג של צפניה כתוב מאוד משעשע לדעתי. ב. כי אם הייתי אוהבתת בלוג מסויים הייתי מחפשת אותו גם במקומות אחרים. ג. כי שכל אדם יעשה את בחירותיו. לא משפיע אפילו על קצה הבוען שלי. שיהיה לצפניה בהצלחה כי אחלה בלוג לו. ושכל איש יעשה את החלטותיו האישיות. ולך wranger וגם לכם בלוגיסטים יום נפלא

Tali1912

New member
Mההההההההההההההההההההה ? ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

למה? אחד הבלוגים הטובים והמצחיקים

ועדיין, לא?

הוא נשאר אותו בלוג רק עבר למערכת אחרת, זה אומר שמבחינתך "זהו זה", הוא לא קיים? (כלומר, רק תפוז?)

Tali1912

New member
בטח כן,

עשיתי מנוי למערכת האחרת, אני ממשיכה לקרוא את צפניה, איזה שאלה. הוא קיים באבו אבוהה. שאני אפספס את הכתיבה שלו?

שילך לאן שבא לו ובהצלחה לו.

הוא לוקח סיכון גדול כי בתפוז הוא קודם ופרח. מאד יכול להיות שבבלוגלי הוא פשוט ייעלם. חוצמזה, מה יש בבלוגלי שאין בתפוז?

mary lou

New member
באמת קצת מוזר במקרה שלו

בעיקר כי תפוז דאגו לקדם אותו מאוד (ובעקבות זה הוא גם יכול לעשות כסף מרשומה בודדת יותר מכולנו...)

suki da yo

New member
לא מטריד אותי במיוחד...

לא שאני חושבת שהייתי ממשיכה לקראוא באדיקות מישהו מחוץ לתפוז, כי באמת שאתר אחד זה כל בזבוז הזמן שאנ יכולה להרשות לעצמי כרגע... אבל לא רואה את עצמי עוזבת בשביל אף אחד...

0r0r

New member
לא

מה שישפיע על "איפה אכתוב" הוא כמה נוח וטוב לי במערכת ולא מה אחרים עושים. כקורא גם לא ממש אכפת לי איפה מישהו בוחר לכתוב (כל עוד יש RSS).

siv30

New member
אני חושבת שיש בזה כפיות טובה

מי שהעלה אותו וקידם אותו הם תפוז. גם על חשבון בלוגרים אחרים שדי התמרמרו נגד זה. אם הוא חושב שתהיה לו אותה החשיפה בבלוגלי שיהיה לו בהצלחה. ולא, לא מטריד אותי. אישית נדיר שאני עוקבת אחרי בלוגים מחוץ לתפוז.

Kawaii Baka

New member
אם כבר עוברים ל-Wordpress, מוגבל ככל שיהיה

בבלוגלי, עושים זאת בגלל שרוצים מערכת נוחה יותר שמציעה יותר לכותב מאשר שמציע תפוז. דווקא, כמו שכבר נאמר בעבר, המעבר ממערכות הבלוגים הסגורות (ישראבלוג ותפוז בעיקר) למערכת עצמאית יותר מוריד מהפופולריות ומכמות הקוראים של בלוג.

siv30

New member
אני לא חושבת שהיא נוחה יותר

עובדה שהרבה בלוגרים שעזבו, גם חזרו...לפחות כאלה שאני עוקבת אחריהם.

ע ל ו מ ה

New member
באמת? יש גם מעבר חזרה?

יש סיכוי שתספקי שמות או קישורים? זו תופעה מעניינת. העובדה שהממשק של הפורטלים הגדולים יותר הוא יותר פשוט (נרשמים ופותחים בלוג וזהו), וגם מספק את החשיפה והקידום, ברור למה יש אנשים שמתחילים פה לפני שהם עוברים לבלוג עצמאי. עד כמה שאני רואה, אלה יתרונותיו של בלוג עצמאי:
שליטה בעיצוב ובתוכן
חדירה לבראנז'ה שלא קוראת תפוז (כן... ממש כמו שהשרוט מקפיד להתעקש שלא מעניין מחוץ לתפוז, יש גם סטיגמה מסוימת לבלוגים של תפוז ויש מי שמתעקש להישאר מחוצה לה). מאד מסקרן אותי לדעת מי עשה את המעבר מתפוז לבלוג עצמאי ואח"כ חזר בו.

למעלה