צפניה אומר שירה - ועובר לבלוגלי

siv30

New member
כן, לפחות 3 שאני קוראת

הלכו ומצאו שתפוז הרבה יותר טובים, והרבה יותר מפרסמים. אני מניחה שהם לא היו חוזרים אם לא היה כאן טוב. בכל מקרה אני לא יודעת אם הם יאהבו את החשיפה לכן אני אמנע מלינקים. אגב ואלו בלוגרים הרבה יותר מצליחים מצפניה. לפחות 2 מהם.

ע ל ו מ ה

New member
אם הם מצליחים

ואם הם עברו באופן פומבי ואז חזרו באופן פומבי, למה שלא יאהבו את החשיפה? אפשר רק שמות? כך שהם לא יוכלו להגיע לפה מהסטטיסטיקות, אבל אני אוכל למצוא אותם? או אולי במסר? זה לא שאני מתכוונת לעשות להם איזה נזק במידע הזה, רק רוצה ללמוד את אופי הבלוג לפני המעבר, אחרי החזרה, וכו'.

פגעסוס

Well-known member
אני מכיר רק אחד שחזר

אבל נחמד לדעת שיש יותר. אני אישית, מאוד אוהב את הנוחות של בלוגים העצמאיים שלי ואת ההתעסקות הבלתי פוסקת שלי בCSS שלהם. בבלוגלי אני מרגיש שזה ללכת עם ולנסות להאמין שאתה מרגיש בלי. אין לי שם שליטה על הCSS, אני יכול לבצע התאמה קלה של תבניות מוכנות לצרכיי אבל לא יותר מזה. במצב כזה אני כבר מעדיף את המערכת של תפוז כי ממשק המשתמש של וורדפרס פחות נוח לי.

כפיות טובה?!?

אני חושבת שצפניה החביב עשה לתפוז טובה. הוא סיפק להם תוכן פופלרי, ביקורת טלויזיה, תמורת מקסימום תשלום סמלי 8 שקל ל-1000 כניסות. צפניה כותב תוכן פופלרי שיזכה לרייטינג כמעט בכל מקום. נכון שאני באופן אישי לא קוראת אותו. נכון שהוא קיבל חשיפה רבה, אבל לכי תדעי מה עומד מאחורי ההחלטה לקדם את התוכן שלו? אולי לתפוז יש הסכם עם היוצרים של התוכנית, אולי הם אלו שהרויחו על גבו של אותו גולש כסף רב מהמפרסם. אני עד עכשיו הייתי בטוחה שהטור שלו הוא פירסום סמוי לתוכנית טלויזיה.

זה לא מטריד אותי שבלוג מצליח בוחר לעזוב.

חותמת אישור על בלוגלי? אני לא מחפשת חותמות מאחרים, אני יודעת לשפוט דברים בעצמי. לעבור בעקבות אחרים? לא. אני עוברת בעקבות פ'צרים ואפשרויות חדשות. במילא ברשת כל דבר נמצא בלחיצת כפתור אחת.

TheWhiteTigris

New member
האמת? מצוין.

לדעתי בלוג שמסקר תוכנית אשר מיועדת לפקצות בנות 12, שמייצגת את השטחיות של תרבות הפלסטיק, ותפוז כל כך ניסה לרומם ולפאר אותו, ואז הבלוגר הזה סגר את הבאסטה ועבר ליריבים - רק שמחה. שתפוז יתרכזו בדברים פחות שטחיים. לא הכל בחיים זה כסף ורייטינג.

Tali1912

New member
הלו הלו תרגיע

שטחיות של תרבות תקרא לידידות הקרובות שלך. לא כל מי שקורא את הבלוג של צפניה מחוייב להיות בגיל 12 ובטח לא שטחי עם IQ של פלסטיק. ולדעתי זה שהוא עבר למרות הקידום בדף הראשי ואין כאן שום כפיות טובה צריך להרים גבה, או שתפוז כמו צה"ל הפעיל או רמז לו לצנזר מילים או שהיתה התערבות של ההפקה של כוכב נולד והם פנו להנהלה לעדן את התכנים. וצפניה אמר להנהלה נא באוזן ובבלוג העצמאי הוא יכול לכתוב כמו שהוא מחליט. סתם בלוגיסט שזוכה לפרסום לא קם והולך לשדות זרים, יש סיבה שהוא אפילו שומר לעצמו ולא מפרסם אותה וזה כבר מחשיד לגבי מערכת היחסים והחתול השחור שעבר בינו לבין הבלוגיה כאן. אני כמובן, עשיתי מנוי לבלוג שלו אין מצב שאפספס צחוקים של צפניה וראיתי כמה דברים נחמדים שם כמו הבלוגו של הבלוג שלו שמצא חן בעיני ובתגובות יש אייקונים.

TheWhiteTigris

New member
תרגיעי את.

כמו שזכותך לחשוב את מה שאת רוצה, זכותי לחשוב את מה שאני חושב ולרכוש בוז רב לכוכב נולד.

Tali1912

New member
../images/Emo31.gif

תבוז לתכנית כוכב נולד אבל אין לך שום זכות לזלזל במי שקורא רשומות על כוכב נולד ולקרוא להם קוראים שטחיים.

בלו10גטל

New member
בלוגלי אכן אחלה של בלוגייה

אני אף פעם לא הסתדרתי עם הבלוגים הכבדים של תפוז וישראבלוג. יש לך הרבה יותר מרווח פעולה בבלוגלי והרבה יותר עצמאות לשלוט על מה שאתה מציג שם. אני מאוד נהנה בבלוגלי וממליץ בחום לכל מי ששואל אותי. לי אישית גם יותר כייף לקרוא בלוגים בבלוגלי כי העיצוב יותר נעים והכל נראה מסודר יותר.

למעלה