צרור
לעזר חברנו

זה האיש

New member
תודה גדולה לעזר על אירגון הביקור ..-

אצל אוריאל..ותודה מיוחדת לאוריאל על היענותו והדרכתו בסדנה שלו .. על קבלת הפנים הנעימה ,ההסברים הממצים, ההדגמות והטיפים..איש יקר, נעים הליכות ושופע טוב..ואמן חריטה על מכלול גווניה.. הצגת בפנינו את קצה קצהו של עולם מופלא וקסום .. והשארת אותנו עם הרבה טעם של עוד..

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif תודה רבה לכל המשתתפים

שהגיעו מכל כנפי הארץ , מרמת הגולן בצפון דרך כ"ס , קרית אונו , נען ועד חצרים בדרום , תודה ענקית ענקית לאוריאל , רב אומן בפני עצמו , שנתן מעצמו , מידיעותיו ופתח בפנינו צוהר ונקודת ראות חדשה לעולם הקסום של החריטה , תודה גם לשחר מ"שורשים " על האירוח ובזאת ידידי היקרים אסיים ואלך לנוח כמעה לפני שנצא לעבודה , שיהיה המשך שבוע נפלא לכולנו עזר

daliashenhav

New member
תודות

תודות לעזר על היזמה הנפלאה. לאוריאל רב אמן שאירח ברוחב לב והעיקר שהפליא בעבודותיו ובהסבריו וזה היה רק על קצה המזלג. עזר/יהודה מחכים להמשך

Avnsh

New member
עזר ואוריאל

Ezer, Thank you for organizing a very interesting and fruitful day. Uriel Thank you for sharing with us your knowledge of woodturning and art, your explanations and answers to our questions were excellent and very helpful. Kol Hakavod and keep up the good work. Thank You.

zvika f

New member
נעמתם לי מאד

עזר, אוריאל, אלכס, שחר הפכתם יום סגריר ליום אביב תודה לכם

מוטי 246

New member
ביקור אצל אוריאל

לעזר ויהודה תודה רבה מאוד על הסיור, וכן לאוריאל - אדם יקר , בעל לב רחב שהיה מוכן להדריך ולשתף אותנו מנסיונו. מצרף עוד תמונות של יצירותיו.

תהמס

New member
כרגע הגעתי אלי הביתה.

היה לנו סיור נפלא אצל אוריאל, ראיתי נהנתי למדתי ונשארתי מתוסכל. הוי שורשים כמה שזה נראה טוב. אם יצאו לי תמונות מוצלחות העלה אותם בפורום. להתראות באחד הסיורים הבאים. קוקו

tאיזה כייף לקרוא ת'שרשור הזה...../images/Emo153.gif

לראות שנהניתם, ראיתם דברים נפלאים, וחזרתם מועשרים.... איזה פורום זה...............
הידד לכולכם. בלעדיכם זה לא היה קורה

אין ספק.....סיור מדהים היה לכם.....

מפגש עם אדם וחומר........העין לא שבעה.......... קטונתי. הפכתי לכל כך זעירה לעומת העוצמה ששמתם כאן... חבל"ז...

אל תצאי פריירית , דרשי מבעליך שיקח אותך

|למקומות האלה , יש לו "קשרים" שם , שלא יתעצל
בטח אומר שהוא עייף ,

../images/Emo9.gifקשה להשיג אותו... זה שיש לו ולי ניקים

כמעט זהים, זה לא אומר שהוא עונה למסרים....... יו
אני מבינה שעוד לא הביאו מחליףףףףףףףףףףףףףףףףףףף...

artagel

New member
שרית אל יאוש

פה הוא ניראה חושב חושב עליך בכל זאת ואיך ולמה לא הביאך. ובכל זאת מגיע לו כל הכבוד על הארגון המוצלח תודה.

arsar

New member
זה פורום זה???

זה נראה להיות כמו מועדון חשפנות - של עבודות יפיפיות, יוצרים מופלאים ותברים שיודעים להעריך "הצגה-תצוגה" שכזו. כל הכבוד להוגה ומבצע, ולחיים יישק לכל החולקים בעשייה. כבר לא אישן הלילה, אבל נפלא שיש על מה לחלום... רבותי - אותי תמצאו בסטודיו שלי... כייף שיש יהודה כייף שיש יוצרים שחולקים את עשייתם, וכייף להיות חלק מציבור הנהנים - אפילו ממרחק...

yulevi

New member
מש צור../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מישהו
כבר המליץ עלי לאחד החברים כיועץ לענייני משפווחה
,פעם זה איקאה,פעם שניה הוא מגיע לבד,וגברת צור שלא תחשבי שלא שאלו למה לא הגעת

הלו ../images/Emo70.gifהלו חברים....../images/Emo73.gif

עזר נסע לבד, כי היה צריך להיות גם בלעדי..........
אני הייתי עסוקה בהחדרת תורתה של הצריבה באזני ובידי תלמידה חרוצה.... הכי חשוב שנהנה, ונשם אוויר נקי(גם בלעדי.......
)

למעלה