צרות קטנות של אמא חדשה - ארוך ../images/Emo104.gif
שלום לכולן. כמה חיכיתי כבר להצטרף לפה, וסוף סוף זה קרה - לפני שבועיים בדיוק. אז נעים מאד, אני ענת, בת 26 (בעוד 11 ימים) ואמא של נגה הקטנה. וכבר יש לי שאלה (האמת, עם כמות השאלות שאני מפזרת פה בכל הפורומים תכף ישללו לי את הרשיון להחזיק מחשב
) אז ככה: נגה רוצה רק על הידיים. כלומר, היא לא מסכימה לישון באף מיטה (ויש לה מיטה, יש לה עריסה ויש את המיטה של אמא ואבא) אלא אם מחבקים אותה - או אמא או אבא. עדיף להחזיק אותה בשתי הידיים, כי אז היא ישנה הכי טוב. זה התחיל לפני יומיים ואני על סף שבירה אחרי שני לילות שימורים ארוכים (בעלי הולך לעבודה אז הוא מופקד על משמרת ערב, הלילה זה שלי). בהתחלה חשבתי שהיא רעבה (אני מניקה) - אבל זה לא זה. היא לא רוצה בכלל ציצי והיא אוכלת טוב בכל שלוש שעות בערך. אחר כך חשבנו שקר לה, או אולי חם לה - לא זה ולא זה. ניסינו להחליף חיתול - גם לא זה. חשבנו אולי גאזים - אבל גאזים היו לה כלסוף השבוע אז אנחנו כבר מכירים את התגובה. זה לא גאזים. הלכנו לרופא - אין שום דבר לא בסדר עם הילדה. היא פשוט רוצה על הידיים. ואנחנו לא מסוגלים לעמוד מנגד ולשמוע אותה בוכה, אנחנו מרימים. אז מה עושים ? למישהו יש רעיון למה זה ? האמת היא שיש לי רעיון מסויים אבל אני לא בטוחה. חשבתי שאולי היא מרגישה שאני בחרדות מהמצב הבטחוני (כל הלילה שומעים מסוקים ופיצוצים רחוקים, ואנחנו גרים במרכז השרון - לא בקו התפר. אז איך שלא נהיה בחרדה ?) ואולי בגלל זה היא ככה... אני מאד משתדלת להיות רגועה ולדבר אליה ברכות וברגיעה כשאני ניגשת אליה, אני משתדלת להרפות את השרירים שלי וכאלו דברים כדי שהיא לא תרגיש... אבל כבר אין לי שום רעיון אחר. הצילו - מה עושים ? תודה על התשובות. ענת.
שלום לכולן. כמה חיכיתי כבר להצטרף לפה, וסוף סוף זה קרה - לפני שבועיים בדיוק. אז נעים מאד, אני ענת, בת 26 (בעוד 11 ימים) ואמא של נגה הקטנה. וכבר יש לי שאלה (האמת, עם כמות השאלות שאני מפזרת פה בכל הפורומים תכף ישללו לי את הרשיון להחזיק מחשב