צרות קטנות של אמא חדשה - ארוך

קרה לך פעם, כבוגרת, שנפלת ../images/Emo104.gif

מהמיטה בזמן השינה? יש להניח שלא. בזמן השינה אנחנו מודעים הרבה יותר ממה שאנחנו חושבים למה שקורה מסביב ותאמיני לי שאת תדעי בדיוק איפה נגה נמצאת ביחס אליך בכל רגע נתון. גם בעלי חשש מהעניין הזה אז הפתרון שלנו היה להצמיד את המיטה שלנו לקיר, מיכל ישנה ליד הקיר (שמתי שם מין מזרון דק כזה שלא תצמד לקיר ויהיה לה קר חלילה) אני באמצע ובעלי במקומו הקבוע, ובא לציון גואל. אין כמו לינה משותפת בעיקר את את מניקה. מעבר לכך אין לי מה להוסיף על מה שכתבו כאן כבר, קבלת עצות מעולות, ולגבי הספר "הורים גם בלילה" - מומלץ גם על ידי. וחוצמזה - המון
להולדת נגה וברוכות הבאות

גלי29

New member
ברוכה הבאה ושלומות

לפי דעתי הבכי הוא אכן מעיפות תנסי למצוא פיתרונות נוספים להשכבה אולי על העגלה על הגב או הבטן עם נענועים ומוזיקה ברקע או אולי תנסי לעטוף אותה בשמיכה וכך לנסות להשכיב אותה גם אם לא עוזר לא להתיאש להמשיך ולנסות עד שתילמדי מה היא אוהבת

רודי בת

New member
אכן לילות ארוכים לפניך

ראשית "מזל טוב" ואכן חווית האימהות מתגלת לפניך בשיא תפארתה- עיפות עיפות בלתי נגמרת.... היתי רוצה לעודד אבל האמת היא שאת מתחילה את תקופת הגזים הנוראית שב"כ כלום לא עוזר...היות ואת מניקה המזון שלך הוא שלה אז אולי פחות חריץ פחות קפה והמון מנוחה ...כשהיא ישנה גם את ואפילו אם הכיור מלא והכביסה מוצפת שינה היא חצי מהפתרון גם היום כאם לשנים 6ו-7 אני ישנה ב9 10 כשעה אחריהם אחרת אין סיכוי להיות אמא טובה אמא טובה היא אמא שדואגת למלא מצברים איפה שאפשר.. בהצלחה

rlsy

New member
היי ענת!

קודם כל ברוכה הבאה לפורום. שנית ילד שבוכה ורוצה על הידיים ואת פשוט עושה כרצונו ברור שיהיה לו טוב וירצה זאת שוב. לדעתי את צריכה פשוט לא להרים אותה על הידיים גם אם היא נורא רוצה וגם אם נורא קשה לך לעמוד מול הבכי שלה. אחרת זה לא יגמר. בהצלחה

../images/Emo104.gif סיגל - התינוקת בת שבועיים,

למען השם
. איך אפשר לא להרים תינוקת בת שבועיים? אני לא חושבת שיש כאן עניין של "רצון" אלא של צורך, שהוא הרבה יותר בסיסי.

למעלה