צרות שיש רק לבנות

צרות שיש רק לבנות

חברה הכי טובה שלה הכירה בחור שגדול ממנה ב5 שנים... בגלל שלא ממש התלהבתי מהרעיון היא הסתירה אותו ממני 8 חודשים ורק אז הכירה לי אותו וישר הייתה ביננו קליקה והתיידדנו והתקרבנו והכל לגמרי אפלטוני.... הידידות הזו הייתה בסדר מבחינת חברה שלי אבל כל עוד אנחנו לא מדברים יותר מידי - היא לא קלטה שזה ממש קשר עמוק ביננו.... עכשיו היא כבר קיבלה את זה שאנחנו מדברים אבל לא מוכנה שנצא בלעדיה והיא לא יודעת להסביר מה מפריע לה בזה.... תכל'ס אני לא אעשה שום דבר שייפגע בה ומצד שני אני גם לא אלך מאחורי הגב שלה בחיים.... אני לא מסוגלת לשקר לאנשים שאני אוהבת ובכלל קשה לי לשקר גם לאלו שאני לא.... אז זה למשל דבר שלבנים אין אותו.... לפחות לא נתקלתי בכאלו שעברו סיטואציה דומה .... בכיוון ההפוך זה קורה נון סטופ..... אני מחכה לעצות מכן (וממכם גם).... מה אני יכולה לעשות??

Savage Garden

New member
חסרים כאן פרטים:../images/Emo62.gif

עד כמה עמוק הקשר ביניכם?? ולמה שתצאו בלעדיה?? והאם הוטו שלה לגבי זה שתצאו ייגרום לך לשקר לה וכן לצאת איתו??

פרטים נוספים

אנחנו ידידים מאוד טובים לצאת בלעדיה - כי כמו כל ידידים, יש דברים שרוצים לעשות גם בלי החברה, זה לא בקטע שאנחנו מסתירים ממנה משהו אלא בקטע שיש לנו שפה משותפת שהיא לא תמיד מתחברת אליה... ואני בחיים לא אשקר לה ואצא איתו מאחוריי הגב שלה

Savage Garden

New member
סימפטום ברור של קנאה

כנראה שהיא בחורה מאוד תחרותית, הרבה אין לך מה לעשות, אם הנאמנות לחברה שלך עולה על נאמנותך לבן-זוגה, אז תעשי את המעשה האצילי והמתבקש, תפסיקי להתראות איתו לעיתים תכופות ... באשר למקרים הפוכים, למיטב נסיוני זה נגמר מאוד לא טוב.

זה לא העניין

אנחנו לא מתראים אלא אם זה איתה.... אנחנו מדברים המון בטלפון.... ברור שהיא מקום ראשון אצל שנינו ולכן אנחנו לא מתראים בלעדיה אבל שנינו מתוסכלים מהעניין בגלל שבאמת שאין לה סיבה הגיונית

את צודקת חלקית

אכן, דברים כאלה לא קורים הרבה אצל ה"בנים". אלא מה - גם אצל ה"בנות" הם לא קורים יותר מדי. אני כבר בת 32, ולא היה לי בן זוג שחבר לאחת מחברותיי. גם לא חברתי לבני הזוג שלהן. לגבי הסיפור - תראי, אל תמהרי לתייג את התגובה שלה כחסרת סיבה או לא הגיונית. בדרך כלל, כדי שתתפתח ידידות עמוקה ומופלאה, כזאת שוויתור עליה גורם לתסכול, צריך יותר מכמה מפגשים משולשים. האנשים מתיידדים לעומק אחרי תקופות עבודה/לימודים משותפות, טיולים ארוכים - משהו שמאחד אותם, מאפשר להם להכיר טוב, מקרב ביניהם, יוצר חוויות משותפות. ידידות לא נוצרת כקליק מיידי, זה יותר מאפיין הידלקות. לכן, אני לא מופתעת שהחברה שלך חשה חוסר נינוחות. אולי היא חוששת שמצאת חן בעיניו. אולי זה אפילו נכון, ואולי אפילו הדדי, רק ששניכם לא מסוגלים להודות בזה. אז נדמה לי, שהדבר הנכון בשבילך הוא לבחון את מה שהתפתח שם בינך לבינו. כי אני, למען האמת, לא מסוגלת להבין את מהות הידידות שלא נבנתה אלא ניצתה. אולי יש דברים שאני לא מבינה, אבל א' תחשבי על זה וב' אל תופתעי שהיא לא רואה בקשר ביניכם דבר טבעי.

icy rain drop

New member
'לעשות גם בלי החברה'..

-לא- מתקבל על הדעת. החבר שלי הוא שלי. לא של אף בחורה אחרת, ואני לא הולכת לקבל מצב כזה שהוא יהיה עם מישהי אחרת בלעדי ויפתח איתה שפה משותפת שאני לא אבין. מצבים כאלה תמיד מובילים לרע. אין כזה דבר ידידים אפלטונים (לא אכפת לי מה תגידו..) אני אתן כמה דוגמאות. אני: היה לי ידיד שהיה הכי אפלטוני בעולם, מעולם לא איים על קשרים שהיו לי עם חברים קודמים שלי וגם לא על הקשר עם הנוכחי. מסתבר שהוא היה מאוהב בי וגם אני חשבתי עליו פעם קצת אחרת. פשוט בגלל כל מיני סיבות לא קרה כלום... היה לי ידיד אחר מכוער. מה זה מכוער? עם כזה מראה חייב להיות אפלטוני. מסתבר שלא. הוא התאהב בי וגם אני רציתי אותו, וזה נגמר בתקיפה מינית ובעוד כל מיני דברים שקשורים למין (לא בגידה) אבל בכל זאת החבר שהיה לי אז התחרפן מזה. בצדק. לאקס שלי היתה ידידה אפלטונית. כל כך אפלטונית שבמשך כל הכמעט שנתיים שהיינו יחד היא היתה מאוהבת בו קשות, וכמובן סיפרנ לו את זה אחרי שנפרדנו. היתה לו עוד אחת שפעם ברגע של ייאוש שהיה לו ממני עטה על הטרף ולא היתה רחוקה מלשכב איתו. לאקס אחר שלי היתה ידידה שאולי הוא לא רצה אותה.. אני לא יודעת אם היא רצתה אותו, אבל היא בשיטתיות ישבה לי חודשים על הוריד וניסתה לשכנע אותי להפרד ממנו. ואני חושבת שגם אותו- ממני. אז שפה משותפת שלא משתפים בה את החברה זה ממש לא לעניין. גם אם אתם לא מזדיינים מאחורי הגב שלה ולא עושים שום דבר שקשור בבגידה או במשהו מעבר לידידות- זה מקלקל. זה יקלקל לו איתה. אולי זה מה שאת מחפשת אבל אם זה המקרה אל תיתממי ותסתתרי מאחורי מסכה אפלטונית כי זה מביא לי את הסעיף וזה בדיוק מה שגרם לי לכל כך הרבה דכאונות בחיים. מצטערת על התוקפנות, אני פשוט מרגישה מעין זעם נוכח התופעה שאני פעם הייתי שרויה בה, התמימות הזו והאמונה שיש כזה דבר. אני בטוחה שאת חושבת שאצלכם זה אחרת, שאתם באמת אפלטונים, או כל מיני תירוצים שאני ואנשים אחרים היו נותנים לעצמם. אבל את עובדת רק על אלה שיקרים לך ולא עלי. עליו, עלייך ועליה. תחשבי על זה.

norah

New member
רגע רגע...

אז את אומרת שאם תכירי מישהו ויהיו לו כמה ידידות טובות לא היית נכנסת איתו למערכת יחסים אלא אם הוא ינתק את הקשר איתן?!?!?!

זה בכלל לא קשור!

ידידות הן בחורות שהוא הכיר לפני הקשר!!! לא אחרי !!! כל דבר שהוא אחרי הקשר, בעיקר אם זה עם חברה טובה שלך, הוא לא אפלטוני. תקרא את מה שאמרה הבלתי צפויה למעלה. כל מילה בסלע.

מוותק

New member
מממממ...

אני חושבת שאם את מעלה את זה כאן אז כנראה שאת לא מרגישה בנוח עם העניין. אני חושבת שברגע שהיא לא יודעת את כל האמת (שכתבת שהיא לא קלטה את עומק הקשר שלכם) אז משהו פה מסריח. אם היכרת אותו דרכה אני חושבת שאת צריכה לתת לחברה שלך את הכבוד הראוי לה, יש עוד הרבה גברים בעולם, הרבה בחורים שיכולים להיות ידידים שלך, ולא יקרה כלום אם הקשר ביניכם לא יהיה מעבר לקשר של "החבר של חברה שלי", וזה בגלל שזה מפריע לחברה שלך. אני הייתי בעבר בסיטואציות דומות, וגם ממה שאני בודקת את עצמי עכשיו - אם חברה שלי מכירה את החבר שלי דרכי ופתאום נוצר ביניהם איזה "חיבור מדהים" אז סבבה אבל אם זה מגיע למצב שהיא לא יכולה בלי הקשר הזה איתו והוא כ"כ חשוב לה שהיא מוכנה לפגוע בי.. אז כנראה שיש לה רגש כלפיו (או שהיא פשוט נהנית מתשומת הלב ומהתחרות) ואז ממש לא הייתי רוצה שיהיה ביניהם קשר. והאמת... גם לא הייתי רוצה שיהיה לי קשר איתה. לעומת זאת, אם החבר שלי מכיר חברות שלי אני לעולם לא אגיד לו להפסיק קשר איתן. בקיצור... ממה שקראתי... אני חושבת שאת צריכה להיות איתה כנה ולעשות את מה שהיא מבקשת, וזה בלי לשתף את החבר שלה בהסברים שלה, אני לא יודעת מה רמת הקשר ביניהם ומה היא רוצה שהוא ידע.

ס22ית

New member
לכבד אותה!

חברה הכי טובה..אם מפריע לה תחתכי..זה לא במקום שתצאי עם חבר שלה..

nicKy D name

New member
צ'מעי...

אל תתחילי עם זה, חבל. בזמן האחרון נכנסתי למין מעגל שכשנפרדתי מחבר אחד, התאהבתי בחבר שלו, וכשאנחנו נפרדנו, התאהבתי בחבר אחר שלו. זה התחיל מידידות אבל את לא יודעת לאן זה יגיע. אל תפגעי בה.. זה לא שווה את זה. אני כל כך מצטערת שזה מה שקרה, והייתי מונעת את זה מראש אם רק לא הייתי נכנסת לידידות עם חברים של חברים. תכבדי אותה.. חבל להרוס את הקשר ביניכן בשביל סתם עוד חבר.

PreDirector

New member
לדעתי

זה יכול להיגמר טוב עם יהיה לך בן זוג קבוע שגם יהיה לו קשר טוב עם חברה שלך ,משם הדרך הרבה יותר קלה. אם את מרגישה אשמה או פחד מלהיות איתו לבד זה אולי סימן שיש לך אליו איזשהו סנטימנט רגשי עמוק יותר ממה שחשבת, אולי אפילו רומנטי.

skyit

New member
?!$%@ what the

אני בניגוד לשאר התגובות ממש התעצבנתי בשביל חברתך.. אני לא מבינה מה בדיוק לא בסדר במה שביקשה?? היא בסה"כ הכירה לך את החבר שלה כי רוצה שתסתדרו לא שתהפכו לבאדי באדי ועל אחת כמה וכמה שלא יקרה כלום... אני חושבת שזו ממש חוצפה מצדך בכלל להעלות את האפשרות הזאת ועוד לדבר עם החבר שלה על זה ולהחליט שהיא מגזימה!! אני מציעה לך למצוא ידידים בדרך אחרת..

ebony

New member
כמו שכבר אמרתי...

אם את מוכנה להתמודד עם ההשלכות של זה תצאי איתו אם את יודעת שהיא תפגע ולא תוכלי לחיות אם זה שאולי היא תפגע אל תצאי איתו..... ואם את מבינה אותה ואת הפחד שלה לא חשוב כמה הוא לא הגיוני בעינייך עזבי את העיניין כי ברגע שאת ממשיכה לדון ולדוש בעיניין זה מראה שאת לא באמת מבינה את הפחד שלה....
אוהבת אותך אבונית

תודה על העצות

אני לא אצא איתו ואין מה להתעצבן בשביל החברה שלי כי היא אפילו לא התבקשה להסביר את עצמה אלא רק לקבוע אם כן או לא... אפילו לא התווכחנו על זה ... אני העלתי את האופציה היא שללה את הרעיון מכל וכל ולא ניסיתי לשכנע אותה כי כן בסוף היום הוא קודם כל החבר שלה ואז רק ידיד שלי אין לי רגשות רומנטים אליו וגם לו אין אליי, אנחנו פשוט באותו ראש ויש לנו שפה משותפת - אבוני יכולה להעיד שאני ממש לא רוצה אותו .... כל הקונספט היה ויהיה תמיד ידידותי - לפחות מבחינתי... העובדה שגם הוא לא נלחם בה יותר מידי מראה שוב ששנינו אוהבים אותה מאוד ולא נעשה דבר כדי לפגוע בה... גם על חשבון הרצונות האגואיסטים שלנו... הבעיה שלה נובעת גם מהעובדה שהם בקושי מתראים כי הוא עובד ולומד וכמעט אין לו זמן פנוי אז בוודאי שאם יש כזה היא לא רוצה שהדבר יבוא על חשבונה בכך שהוא ייצא איתי... זהו על הנושא הזה מבחינתי לפחות ותודה לכולם על ההתייחסות... תומר לאיזה סטיקר התכוונת???

icy rain drop

New member
אל תחפשי אנשים שיעידו

רק את יודעת מה קורה באמת... ולפעמים גם זה לא. אולי זה בתת מודע. אגב גם לדבר מלא בטלפון היה מעצבן אותי אבל אולי זו רק אני.

תומר דיבר על nicKy D name

ולגבי הבעיה שלך , אשית את הבחירה הנכונה. אני כן מאמינה בידידות אפלטונית. לי יש ידידים וזה לא מפריע לחבר שלי, ולו יש ידידות וזה לא מפריע לי. אבל אם חברה טובה שלי היתה מתקרבת אליו עד כדי כך שהם היו עושים דברים בלעדיי גם לי זה היה מפריע. למה? ככה. וזה צריך להספיק לחברה טובה

למעלה