צרות שיש רק לבנות

s i e l o

New member
תתרחקי ממנו..

אני לא מאמינה בידידות אפלטונית.. אין דבר כזה.. למרות שעכשיו תמחאי, ותגידי שזה לא נכון.. יום אחד זה יפרוץ החוצה. אני מבינה לגמרי את החברה שלך שמקנאה.. גם אני הייתי מקנאה.. אם היא חשובה לך אז תוותרי עליו.. זו דעתי...

אני ממש לא מעוניינת בבן אדם

אני אוהבת לדבר עם אנשים בראש שלי ויש כאלו 3 - חבר הכי טוב שלי מהצבא, ידיד שלי והחבר הזה של חברה שלי.... עם אף אחד מהם אין קטע רגשי - עם אחד מהם היה לי בזמן הצבא קצת הסתבכות רגשית אבל לא מעבר לזה.... רוב החברים שלי הם ממין זכר ומשום מה עד היום לא קרה לי כלום מלבד תקלה טכנית אחת .... ושם זה גם היה הדדי ..... אני לא קונה את השטויות האלו שאין דבר כזה ידידות אפלטונית.... אולי לך זה לא עובד אבל אצלי זה עובד נפלא.... ותמיד עבד ולנצח יעבוד.... הכל בראש מותק מצטערת על העצבים אבל אני לא אוהבת שמכניסים לי מילים לפה ורגשות ללב שלא קיימים הוא אחלה בן אדם וכייף לנו לדבר - אנחנו לא ניפגש בלי חברה שלי כי זה לא מתאים לה ולכן אני לא אעשה לה את זה.... אין לי מה להתרחק ממנו כי אנחנו לא כאלה קרובים... יש ביננו חיבור עמוק אבל זה לא אומר שאנחנו תקועים אחד לשנייה בנשמה 24 שעות ביום... כשעובר עלינו משהו אנחנו מדברים - כמו ידידים נורמלים - בלי קשר לחברה שלי היא צודקת מהנקודה שלה וזה מספיק לי כדי לא לעשות איתו שום דבר בלעדיה...

s i e l o

New member
אם כך...

אז אני לא רואה מה הבעיה? יש הסכמה בין כולם וכולם יכולים לחיות בעושר ואושר...

קודם כל

היא בכלל לא צריכה להסביר לך מה מפריע לה בזה שתצאו בלעדיה. ואם את חסרת יכולת להעמיד עצמך בנעליה ולהבין מה בדיוק מציק לה בזה, כנראה שזה אומר דרשני. על הרבה דברים. את מחפשת עצות אצלנו?? התשובה צריכה להיות עמוק אצלך. התשובה היחידה עבורך צריכה להיות, שאסור לך להיות בשום קשר איתו, אלא כשהחברה שלך בסביבה (כי תכל"ס היא הדבר היחיד שמקשר ביניכם) . ואם את מחפשת תשובות ל"מה לעשות" - את פשוט מחפשת מישהו שיאמר לך את מה שאת רוצה לשמוע. תתגברי על היצר. יש הרבה ידידים בחוץ. היא לא צריכה לקבל שומדבר שקורה ביניכם. גם אם זה אפלטוני.

למעלה