צרות של עשירים

צרות של עשירים

היי שלום לכולם,
כלפי חוץ אין בי שום דבר יוצא דופן, אולי אני מבחינה חיצונית קצת יותר נאה מאחרות, אבל לא בצורה של כוסית קיצונית או פצצה. - אני לא. אך כל זאת לא מפריע לבני המין הנגדי לבחון אותי במבטים רעבים. זה ממש מביך שבכל פעם שאני מכירה בחורים, הם קולטים עלי רושם מוטעה של חתולת מין נימפומנית - ואני הכי לא כזו! אני נראית סבבה, לא מפריזה בבגדים סקסיים ולא מראה שום סימנים של הסכמה שיתחילו איתו, אבל כולם קולטים אותי לגמרי הפוך. עד היום לא היה בחור אחד שהיה שמסרב לי לסטוץ. צרות של עשירים נכון?
וכאן בדיוק מתחילה הבעיה - אני כן בנאדם שזקוק להמון חום ואהבה בקטע של יחסים רציניים ומעורבות רגשית
. נמאס לי כבר מהחרמנות של בנים שמנסים להיראות כאילו הם מעוניינים בי מעבר לזיון חד פעמי, כי אני יודעת איך זה יגמר, למחרת זה ישכח את שמי. התוצאה המרה: התנזרתי מסקס לגמרי, בחורים מגעילים אותי, אני לא נותנת כבר לאף אחד להתקרב אלי מחשש לפגיעה רגשית. אפילו אם אין לו כווונות מיניות כלפי - אני בטוחה לגמרי שאיפשהו מסתתר הרצון לזיון נחשק. אז בתגובה אני ישר שוללת על ההתחלה בלי לנסות לבדוק אפילו את האדם. זו ממש טראומה. כבר 3 שנים אני לבד, אין לי אף אחד, בכיתה כבר קיבלתי הצעה מ-4 בחורים (ביקשו יפה ).... מה אני יכולה לעשות אם אני משאירה רושם של חתולת מין??? המציאות מרה הרבה יותר - אני פוסלת על ההתחלה, יש לי בעיה להכנס לקשרים אמיתיים בגלל זה ואולי לא רק בגלל זה, בכלל זה נורא מכעיס שחוץ מזיון - אין להם שום דבר אחר בראש!!
שונאת סקס! זה דוחה אותי ! למרות שאני אוהבת לצפות בסרטים כחולים כשמתחשק לי אני לא נמנעת מזה. אבל בפועל יש לי בעיה קשה להכנס למערכת יחסים מפני שאני לא מוכנה למימוש בתור מזרון! מישהי פה יודעת מניסיונה על מה אני מדברת?!

הבן זוג האידאלי שלך

תחפשי גברים עם משקפי שמש ומקל הליכה (ואולי עם כלב חמוד שילווה אותו...) כל הגברים מחפשים סקס (טוב, הרוב, לא כולם), אבל לא כולם מחפשים רק סקס... יש הבדל בין להתנזר ממין לבין להתנזר מיחסים, כי בסופו של דבר, בכל מערכת יחסים רצינית שתהיה לך עם גברים, בסוף תגיעו למיטה, וזה לא דבר רע (אחרת, איך ילדים באים לעולם?) כדאי לך לקחת רגע צעד אחורה, לא לשלול אנשים שאת עדיין לא מכירה... תני למערכות יחסים זמן, תביני מי עומד מולך... הרציניים (זה מה שאת מחפשת, כן?) ימשיכו איתך גם בלי סקס על השבוע הראשון, מי שמחפש סטוץ יוותר וימשיך למטרה שתהיה לו קלה יותר בכל מקרה נראה לי שהתגובה שלך כרגע היא קצת קיצונית... מצד שני, אני לא בחורה ואני לא מדבר מנסיון

RieM

New member
ומה את רוצה ?

תשובה: ".. אני כן בנאדם שזקוק להמון חום ואהבה בקטע של יחסים רציניים ומעורבות רגשית
." האם את מתכווננת לרצון האמיתי שלך ? ניכר בך שאת מתייחסת בעיקר למה שהם רוצים ועסוקה במה שאת לא רוצה. המון כעס מיותר שלא מביא אותך לשום מקום .. אולי כדאי להפנות את האנרגיה העצומה שאת משקיעה בכיוון השלילי, לאפיקים חיוביים יותר ?

אפיקים חיוביים

נשמע לי די הגיוני, כלומר אתה רוצה להגיד שעלי להחליט איזו מערכת יחסים אני רוצה לבנות ? אתה נשמע לי מה זה בכיוון, התחברתי לזה מאוד. אולי באמת בגלל שאני שקועה בדברים השליליים שקורים לי בחיים, דומה מושך דומה , אני גורמת לחרמנים לנעוץ בי עיניים. וכל זאת במקום להתרכז בתכונות רצויות שאני מחפשת אצל בן הזוג...
להפנות את האנרגיה לאפיקים של אהבה, אושר ורגשות חיוביים.. זה רעיון נהדר! אולי זה לא ימנע את המצב בשטח, אבל לפחות זה ישנה את צורת ההתבוננות שלי על הדברים. תודה!

RieM

New member
תראי ..

קודם כל את צריכה להיות שמחה ומאושרת.
ואחרי שתהיי שלמה עם עצמך, שאר הדברים יסתדרו מאליהם. את אפילו לא צריכה לכוון יותר מדי. רק לדמיין בעיניי רוחך כיצד כל הבעיות נפתרות. וברגע שתרגישי טוב עם עצמך, אפילו מסיבה בנאלית כלשהי, גם הסביבה החיצונית תחוש את מה שאת מקרינה והענינים יתגלגלו בהתאם. אין מה לעשות, החיים הם התמודדות אינסופית. ולכן, צריכים לקחת הכל בכיף ולהשתדל לתפוס את ההזדמנויות שהרוח מזמנת לפתחנו.

נו אז מה הבעיה?

תגידי לחברות, ידידים וכו' שישדכו לך מישהו עם מניעים טהורים, אולי אפילו מישהו שסובל מאותה בעיה כמוך ונמאס לו מה'בית זונות' מסביבו וגם הוא מחפש חום ואהבה (ויש כאלה.)... בהצלחה

את מוציאה לי את המילים מהפה

חוץ מהקטע של השלוש שנים. וחוץ מזה שאני ממשששש לא חתולת מין.אני נראית יותר תמימה כזו, ואלי סנובית ובאמת זה בלי כוונה, זה רק מה שאמרו לי, ואני חושבת שאני יפה כי החדירו לי את זה טוב טוב למוח המון אנשים, דוקא פעם חשבתי שאני מוזרה...נראית מוזרה. אבל...העובדות מדברות בעד עצמן. אין לי מה לעשות אלא להעתיק את רוב מה שכתבת ולומר אותו בעצמי ולחזק אותך: "כלפי חוץ אין בי שום דבר יוצא דופן, אולי אני מבחינה חיצונית קצת יותר נאה מאחרות, אבל לא בצורה של כוסית קיצונית או פצצה. - אני לא. אך כל זאת לא מפריע לבני המין הנגדי לבחון אותי במבטים רעבים. זה ממש מביך שבכל פעם שאני מכירה בחורים, הם קולטים עלי רושם מוטעה של חתולת מין נימפומנית - ואני הכי לא כזו! אני נראית סבבה, לא מפריזה בבגדים סקסיים ולא מראה שום סימנים של הסכמה שיתחילו איתו, אבל כולם קולטים אותי לגמרי הפוך. עד היום לא היה בחור אחד שהיה שמסרב לי לסטוץ. צרות של עשירים נכון? וכאן בדיוק מתחילה הבעיה - אני כן בנאדם שזקוק להמון חום ואהבה בקטע של יחסים רציניים ומעורבות רגשית . נמאס לי כבר מהחרמנות של בנים שמנסים להיראות כאילו הם מעוניינים בי מעבר לזיון חד פעמי" וכרגע אני גם בהתנזרות, זה בכלל לא מעניין אותי...עד כדי כך! וגם אני שוללת קשרים על הסף. אין לך מושג כמה אני מבינה אותך.

אז מה את עושה בנידון?

כלומר, למה את לא בודקת מה גורם להתייחסות של הסביבה אליך בצורה כזאת? אצלי זה כבר הפך למצב מסוכן בגלל שאני כן נמצאת במקום בו אני חושקת במערכת יחסים רצינית ועמוקה, אבל בגלל שפעמים כה רבות אנשים איכזבו אותי, כבר לא נותר בי הכוח להלחם בזה, אז התחלתי לשלול אותם אחד אחרי השני ללא הבחנות, דבר שיוצר בעיה חמורה למישהי שרוצה להכיר בחורים רציניים...

האמת היא שרציתי לפתוח שרשור חדש,

אבל אני מקווה שנוכל את ואני לדון בזה כאן. אני יודעת טוב מאוד למה הסביבה מתייחסת אליי בצורה כזאת- כי ככה הסביבה. מצטערת אם זה נשמע ילדותי או מתחמק. הייתה תקופה קצרה שחשבתי שזו אני. אבל זה לא. ככה הם, זה מה שמעניין אותם, והם מציגים את עצמם מראש כמניאקים- קחי או לכי. אני נראית מאוד תמימה ורגועה, הם פשוט עם הפנטזיות שלהם רוצים את זו שנראית תמימה ובעצם "מים שקטים חודרים עמוק בלה בלה..." תראי, יש לי בעייה, אני כל כך טיפוס של מערכות יחסים, באמת, אם היה לי מישהו עכשיו הייתי מתחתנת. רק הלילה חלמתי שאני בהריון נשבעת לך. אני אוהבת את החום ואת היציבות, זה ממש בשבילי! ולכן, לפעמים כשכל כך רוצים את היחס והמגע השיקול דעת עלול להשתבש ועלולים ליפול למקומות הלא נכונים. עכשיו הגעתי למצב שכמה אנשים גם איכזבו אותי, אפילו אם היו אנשים טובים- הסתמיות הזאת איכזבה נורא, ועוד יותר החלאות (כשאת מוצאת את עצמך הולכת מבית של מישהו ומוצאת את עצמך בארבע בבוקר הולכת ברחובות רמת גן ועומדת על דרך ז'בוטינסקי בוכה שעתיים רצופות וידיד שלך בא לקחת אותך...זה מאכזב!) אז כן, אני נמנעת מלשכב עם אנשים, התחלתי לצאת עם מישהו והוא לא מבין למה אני לא מוכנה לזה עדיין. ובקטע שאת מדברת על לשלול- על זה רציתי לכתוב בעצם. אני לא מוכנה להסתפק במועט. הרבה פעמים עשיתי את זה- זה מסריח. לכן אם זה לא זה זה לא זה, נכון? אז אני כן מנסה לתת צ'אנס, אבל זה לא באמת צ'אנס אמיתי. נגיד, הבחור שאני יוצאת איתו עכשיו...הוא באמת נורא טוב אליי, אבל אני למשל לא נמשכת אליו, ואני ממשיכה לפזול לצדדים. אני רק יוצאת איתו, פעמיים שלוש, אבל זה לא יפה לצאת עם יותר מאחד. מה שגורם לי להיות ממש קרועה לכל הכיוונים. אתמול התחיל איתי בחור שהרבה זמן רציתי שיתחיל איתי (אני די מקבלת מה שאני רוצה...נשמע לך מוכר?) דיברנו שעתיים בטלפון וזה ברור שגם אני בעניין. ויש עוד אחד ממש חמוד בחדר כושר שאתמול דיברנו והיה כל כך חמוד אליי. את מבינה מה הבעיה? אני לא יודעת אם אפשר להבין את זה. אני לא מתכוונת להיות מניאקית, בוגדנית אני בטח לא אהייהף אני פשוט לא יודעת במי לבחור, אני מניחב שכל עוד אני לא תפוסה על אף אחד כנראה שזה לא זה. אבל בכל זאת. בהתחלה חשבתי שזה שהתחיל איתי אתמול זה מה שאני רוצה. אבל אז אמרתי לעצמי שלא, הבחור שאני יוצאת איתו כל כך טוב אליי, אבל בעצם אני לא נמשכת אליו. ומה עם הבחור החדש... לאף אחד אני בטח לא אתן צ'אנס אמיתי, וארגיש שאם אני עם אחד אני מפספסת משהו אחר. אני חייבת לציין שלא יהיו אי הבנות. אני לא שוכבת איתם, אני לא משתרמטת, זה הכל בלבול אצלי בראש. ואני לא מבינה למה זה קורה לי כי אני כל כך בן אדם של בחור אחד.

אני חושבת שאת מגזימה

סקס זה חלק חשוב במערכות יחסים בנינו לבין המין הלא יפה (על דרך ההיפוך). ואצלי בדיוק הבעיה הפוכה, כמה שהתלבשתי היום פרובוקטיבי (מגפי עור שחורות, חצאית עור שחורה קצרה, גופיה עם מחשוף שלא רק אלוהים יכול להציץ, ליפסטיק בורדו רטוב... מה לא משקיעים!) אף אחד לא פנה אליי
. עם כל ההורמונים שיש לי לפני המחזור... בקיצור, נראה לי שכדאי שתשתחררי קצת ותזרמי. את לא חייבת לוותר על העקרונות שלך (להכיר מליון שנה ואז להיכנס למיטה), אבל תדעי שזה טבעי שדבר כזה יעלה בפגישה עם בני המין השני.

../images/Emo6.gif לא, אבל זה היה לפחות מנחם אותי אם כן.

מה? אני אוויר? בסופו של דבר רק אני התחלתי עם מישהו, ליתר דיוק עם מישהי בשביל ידיד שלי (עד שזה מוזיז ת'תחת שלו עשיתי לו עבודת שטח קטנה). אבל בסוף התברר שהיא תפוסה (מסאג' יכול לעזור במקרה כזה).

comet9

New member
אז אני לא מאמין שאף אחד לא התחיל איתך

+ חטפת סירוב בטענת "תפוסה" אין מצב לעולם. צריך להיות
כדי לסרב לך

../images/Emo6.gif תודה מותק ../images/Emo25.gif

הייתי בחבורה של 3 בנים ו-4 בנות. זה לא תירוץ לחשוב שאני תפוסה, מצד שני אולי זה מרתיע.

RieM

New member
וכנראה גם את הגזמת

עם הלבוש הפרובוקטיבי הזה.
יכול להיות ששידרת משהו אגרסיבי מדי
שגרם לכולם להשתפן.
בקיצור, בפעם הבאה שבא לך להתלבש ככה, אולי שווה לחשוב על ביקור בדאנג'ן.
אני משוכנע ששם לא תישארי לבד
לרגע אחד.

למעלה