צרות של עשירים

חשבתי שמדברים באייקונים ../images/Emo4.gif

"מה ה
שלך לכל זה?"

אני משתפת פעולה

איזה
, מקודם שמעתי
קטנות כאלו ליד ה-
. ישר חשבתי להרים
ל-
, לא שאלה באים ב-
.
וגם; בא לי

אהא...

איזה פרצוף מגעיל, מקודם שמעתי פטיש קטנות כאלו ליד הבית, ישר חשבתי להרים מכשיר קשר (היי, פלאפון זה לא) לשוטר, לא שאלה באים בשעון מעורר... בא לי

RieM

New member
חחחח ... קודם כל אני חייב לציין

שאת קצת מביכה אותי.
מזל שלא רואים שם את כל השאר ..
דבר נוסף, לכל מי שתהה - הדאנג'ן חי, קיים ובועט. רק ביום שלישי שעבר, ערכו שם החבר'ה שלי ביקור נימוסין (ראו תמונה מצורפת). אני אישית ממש לא בענין ובטח שלא הייתי מגיע לשם באופן עצמאי, אבל אם כולם הולכים .. you know ... אז שיהיה.

עכשיו מסקרן אותי לדעת איך השאר נראה ../images/Emo8.gif

לא אמרו שהוא נסגר, אמרו שהוא עומד להיסגר. אני כבר ממזמן לא מגיעה לשם, הספיק לי לתקופת חיים אחת. אם אני אלך עוד פעם זה רק לביקור נוסטלגיה עם חברים.

Michali17

New member
תקשיבי מאמי

וואלה... נראה לי שקצת הגזמת עם העניין של החתולת מין. לא כל אחד חושב : וואלה איזה חתולת מין... מה היייתי עושה לה... וכד'. וגם אם כן... סו וואט? קחי את זה כמחמאה... אל שולטת על המעשים והבחירות שלך. הכדור בידייך. בנים אוהבים ורוצים סקס זה עובדה. עכשיו זה תלוי בך... מה את משדרת ומה את רוצה וצריכה. אם את לא רוצה שום דבר לא יקרה. אל תפחדי לצור קשר עם המן השני... יכול להיות שתפגעי אבל לא נורא... זה החיים צריך להכיר לחוות לחיות. יש המון בחורים מקסימים שהם רוצים מעבר... אז קחי את זה בקלות, את נשמעת מאוד נחמדה, תצאי תכירי... תראי מי הבחור, תכירי את האופי שלו... בקיצור תני לעצמך את ההזדמנות לחיות, ולהכיר. מגיע לך
וואלה אם את לא מרגישה נוח לצאת עכשיו עם אף אחד אל תכריחי את עצמך... זה יבוא לבד

למעלה