צריך את עצתכם בנוגע לחסכון בכסף,אני צורך בין

nokia1414

New member
צריך את עצתכם בנוגע לחסכון בכסף,אני צורך בין

2-3 ליטר פילנדיה בחודש כל פעם אני קונה בקבוק של ליטר פילנדיה ב72 שקל מתל אביב וכל פעם אני קונה שנגמר ארגז אקסל של 24 אקסלים ב66 שקל. יוצא לי לבזבז בחודש על הוודקה הזאת בסביבות ה300 שקל. מספר שאלות: 1.האם יש מקום שאפשר להשיג בו יותר בזול פילנדיה או אקסלים ממה שכתבתי פה?(אולי בקבוק 1.75 אבל אין לי שמץ מאיפה לקנות אחד כזה). 2.הבנתי שאפשר לקנות ברשתות סופרשל בקבוק של קגלביץ(700מל) ב18 שקל. רצית לדעת האם מומלץ לעבור לוודקה הזולה הזאת?ולמה ההבדלים במחיר כל כך גבוהים בין 2 הוודקות?

לא יודעת מה להגיד לך

אבל אל תשתה קגלביץ' !!!! זה רעל!!!

yuvaldargan

New member
ההבדל במחיר בין הוודקות הוא בגלל האיכות.

הפינלנדיה היא וודקה איכותית (מזוקקת כמו שצריך וכו' אני לא ממש יכול לפרט על זה..) לעומת הקקלביץ' שהיא וודקה שלא השקיעו בה יותר מדי בתהליך היצור וכך גם הטעם שלה.. למרות שקגלביץ' מלון היא לא כל כך גרועה ובהחלט נותנת החזר יפה למחיר אבל לא מתקרבת לפינלנדיה. ולמרות זאת אם אתה שותה בשביל להשתכר נטו ולא נהנה מהטעם של הוודקה (נראה לי שזה המצב כי אתה מערבב את זה עם אקסל) אז יכול להיות ששווה לך לעבור לוודקה זולה למשל קגלביץ'.

nokia1414

New member
יש הבדלים באיכות הראש שמקבלים?לא מעניין אותי

הטעם של הוודקה אני שותה אך ורק על מנת לקבל ראש? האם תופעות הלוואי של הקגלביץ יותר גדולות?

obbb

New member
לרוב כן

עם וודקות זולות אתה מקבל הרבה יותר כאבי בטן, בחילות, הקאות, האנגאובר יותר רע, כאבי ראש וכו' וכו' וכו'. ממליץ להישאר בטווח הבטוח ולא לצרוך במיוחד באופן קבוע את הוודקות האלה. אם אתה רוצה לצמצם עלויות אתה יכול לעבור לנמירוף או חורטיצה שאמורות להיות ברמה סבירה בהחלט. יצא לי לראות גם 700מ"ל וויברובה ב39 ש"ח אבל זה בכלל מציאה.

תלת חי

New member
תזהר!!!!

שלא יצמחו לך קרניים מכמות האנטיפריז ששמים לך בקגלביץ'..

oh-da

New member
תערובת חומרים שמונעים קפאון נוזלים

אנטי-פריז.

termometer

New member
המשפט התאים לך גם לכינוי../images/Emo13.gif

אבל איך הגעת למסקנה הזאת? אלכוהול קופא בטמפ' של מינוס 18.5 מעלות. אם בוודקה נניח,לא היה אנטיפריז היא הייתה קופאת בפריזרים.(טמפ' בפריזר בייתי בערך מינוס 20 מ"צ). אתה יכול להסביר את עצמך קצת יותר בפירוט?

lior135

New member
הנה הטעות שלך

אלכוהול קופא בטמפ' של מינוס 114.3 מעלות צלזיוס, ורותח בטמפ' של 78.4 מעלות צלזיוס. מכיוון שבוודקה יש רק כ- 40% אלכוהול, וכל השאר זה מים, אז טמפ' הקיפאון שלה יותר גבוהה. לא זוכר כרגע מספרים מדויקים, אבל בטח לא פחות ממינוס 30 מעלות.

termometer

New member
צודק../images/Emo45.gif

ובכל זאת,גם אחרי ההוכחה שהבאת מויקפדיה,גרמת לי לפתוח את הספרים והמחברות ולחפש מאיפה הבאתי את המידע הזה,ובאמת מצאתי משפט שכתבתי במחברת ומירקרתי(קורס ברמנים). אני אבדוק את העניין,בכל אופן החכמתי.

קגלביץ טובה רק לחטוי פצעים לא כדי לשתות

ההבדל במחיר נובע בעיקר בגלל ההבדל באיכות (רק כדי לסבר את האוזן, אני פתחתי בסופ,ש הזה בקבוק של סירוק (שזה קרוב ל 800 ש"ח לצרכן). אין ספק שהמחיר משקף איכות (לא בטוח ששווה לשלם 800 ש"ח בשביל זה, אבל זו כבר שאלה אחרת). אם אתה שותה רק כדי לדפוק ת'ראש (כמה חבל, לאלכוהוך מגיע קצת יותר כבוד מזה, אבל זו כבר זכותך). לפחות תעבור לפרפקטו, גם זול מאוד, אבל פחות נורא, ולפחות תומך תעשיית האלכוהול הישראלית....

temptation411

New member
גם קגלביץ זה לא בדיוק וודקה..

אבל 800 שקל היא לא עולה הקאופמן עולה 900 אבל זה משהו אחר

Wine Guy

New member
נצל"ש

איפה מחזיקים את הוודקה: קאופמן? בירושלים ראיתי אותה רק ב 1868 מכירים מקומות אחרים?

למעלה