אין לי דרך לברר מי הבעלים הקודמים !
S swift173 New member 26/2/03 #22 אתה יכול לבדוק לפי הimei תגיד לאורנג' או לסלקום את המספר והם ידעו (נראה לי)
מ מ ת ו ל ת ל New member 26/2/03 #24 כן כשגונבים מכשיר GSM אפשר לדווח לארגון בנלאומי שהמספר IMEI שלו גנוב והם מודיעים לספקים ברגע שהבנ אדם מנסה להוציא שיחה ננעל לו המכשיר (לא רק הסים)
כן כשגונבים מכשיר GSM אפשר לדווח לארגון בנלאומי שהמספר IMEI שלו גנוב והם מודיעים לספקים ברגע שהבנ אדם מנסה להוציא שיחה ננעל לו המכשיר (לא רק הסים)
R ranzz New member 26/2/03 #25 הא? ממש לא.. איזה ארגון בין לאומי בראש שלך? אתה יכול להתקשר לסלקום ואורנג' ולשאול אם המספר IMEI הזה ברשימה החסומה שלהם..
הא? ממש לא.. איזה ארגון בין לאומי בראש שלך? אתה יכול להתקשר לסלקום ואורנג' ולשאול אם המספר IMEI הזה ברשימה החסומה שלהם..
R ranzz New member 26/2/03 #26 הא? ממש לא.. איזה ארגון בין לאומי בראש שלך? אתה יכול להתקשר לסלקום ואורנג' ולשאול אם המספר IMEI הזה ברשימה החסומה שלהם..
הא? ממש לא.. איזה ארגון בין לאומי בראש שלך? אתה יכול להתקשר לסלקום ואורנג' ולשאול אם המספר IMEI הזה ברשימה החסומה שלהם..
O oleg_kh New member 26/2/03 #27 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואז ג'יימס בונד בא עם צוללת מהביוב וחוטף את המכשיר
מ מ ת ו ל ת ל New member 26/2/03 #28 נראה לך? אין מקום בביוב לצוללות אבל יש כזה דבר עבדתי אצל יבואן תקשורת והם היו עושים את זה
Y yosimatza-c4u New member 26/2/03 #29 מה המספר של האירגון!!!!!!!! ותאמין לי שזה לא הגיוני ................
O oleg_kh New member 26/2/03 #30 עזוב אתה לא יודע זאת צוללת קטנה מיוחדת הוא לוקח כדור כזה שממזער אותו ואז הוא יכול לשוט בביוב עזוב אני עובר פה על בטחון שדה..
עזוב אתה לא יודע זאת צוללת קטנה מיוחדת הוא לוקח כדור כזה שממזער אותו ואז הוא יכול לשוט בביוב עזוב אני עובר פה על בטחון שדה..