צריך המלצות לדיסקים

fifanowftw

New member
צריך המלצות לדיסקים

יש לי קנייה של 180 ש''ח ב-tower records יאללה, זרקו שמות, אני שומע

Anuerysm

New member
Ten Years After - A Space In Time

Cream - Disraeli Gears The Kinks - Something Else By The Kinks The Who Live At Leeds

AeroTom

New member
../images/Emo45.gif מצטרף להמלצות

ומוסיף עוד אלבום אחד לכל להקה: Cream - Fresh Cream The KInks - Face To Face Ten Years After - Cricklewood Green

AeroTom

New member
האמת גם שמה שכתבתי לא יהיה כזה קל להשיג

בטאוור רקורדס...
חוץ מה-Kinks כנראה, שלהם דווקא יש להם יחסית מבחר.

Anuerysm

New member
כן, מה הקטע של קינקס וישראל?

פה הם לא כל כך פופולאריים.. מוזר משהו מה שהולך בארץ, במיוחד עם הסטונס

AeroTom

New member
בטאוור לפעמים יש דברים מוזרים...

אני ממש נגד הרשת, אבל לפעמים קוראים שם דברים ממש מוזרים. אני יכול להביא כדוגמה שפתאום שנה שעברה רק בטאוור הביאו את כל האלבומים של ה-Black Crowes כמעט. ובארץ לא ממש הרבה מכירים אותם. ודווקא לטאוור זה הגיע. יש סיפור עוד יותר מטורף שנועם כאן (SaintJohn) ואני היינו יום אחד בטאוור בעזריאלי והוא מצא שם את Live At The Greek של ג'ימי והעורבים ב...19.90 ש"ח בלבד...אני הייתי בשוק. אני קניתי את זה בזמנו ב-20 ומשהו דולר באמזון...הזוי לחלוטין.

Liorking

New member
באמת מוזר

חבל מאוד שהסטונס לא כאלה פופולריים בארץ כמו פינק פלויד ולד זפלין, הם להקה אדירה באותה רמה. האנשים שנתקלתי בהם מתחלקים ל-2: אלה שלא משוגעים עליהם (אוהבים את הלהיטים אבל לא יותר מזה וגם לא ברמות על) ואלה שלא סובלים אותם. הקהל הישראלי הוא קהל של לפלפים. איך לא אוהבים את הסטונס?! סחתיין על פינק פלויד וגם על אריק, בוב ודיפ פרפל, אבל מה עם קצת רוק'נרול בלוזי?

hkatsman

New member
הנה שלי

אינפקציה-ככה מפנקים Matisyahu-Live At Stubbs Tom Petty And The Heartbreakers-Full Moon Fever

AeroTom

New member
ח"ח על Full Moon Fever ../images/Emo45.gif

ומוסיף גם המלצות חמות ל-2 אלבומי הסולו הנוספים של פטי: Wildflowers, שזה האלבום האהוב עלי שלו כיום. ו-Highway Companion הנהדר שיצא בשנה שעברה. מוסיף עוד המלצות לאלבומי הלהקה השלמה, Tom Petty & The Heartbreakers: Tom Petty & The Heartbreakers (Self Titled Damn The Torpedoes Hard Promises Music From She's The One Echo

M e n s R e a

New member
The Who-Who's next

ואיך אפשר בלי לדזפ-השלישי, ואם יש לך אותו כבר, אז את הראשון, ואם יש לך אותו כבר אז את Presence.

AeroTom

New member
Presence ../images/Emo45.gif בהחלט. אלבום מאוד Under-Rated

וכמובן מוסיף המלצות לכל ששת האלבומים הראשונים של זפלין, אם אין...זה די ברור. אוסיף גם את ה-BBC Sessions ואת How The West Was Won.

יאללה

The Black Crowes - Amorica Humble Pie - LIve At Fillmore (נראה לי שככה קוראים לזה). Red Hot Chilli Peppers - Stadium Arcadium (מה לעשות, סוףסוף ג'ון הבין שהוא גיטריסט על).

FunkyMonk

New member
וואו זה בערך הדיסק הכי גרוע של RHCP

אפילו יותר מ-BTW! המלצות טובות? רדיוהד, פינק פלויד, לד זפלין, קינג קרימסון, ג'נסיס. תגיד מה אתה אוהב, מה הסגנון שלך, אם יש להקות שאתה רוצה להכיר יותר... ככה כל אחד יזרוק לך את מה שהוא אוהב.

AeroTom

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif על Amorica

מתקן קודם את האלבום של Humble Pie (סורי על הקטנוניות): Rockin' The Fillmore ומצטרף כמובן להמלצה עליו. אלבום לייב משובח ביותר. מוסיף עוד אחד שלהם- Eat It ומוסיף עוד המלצות ביותר ל-Black Crowes: Shake Your Money Maker The Southern Harmony And Musical Companion Three Snakes & One Charm Live At The Greek (with Jimmy Page Freak N' Roll...Into The Fog The Lost Crowes

Liorking

New member
אתה לא רציני

אצטדיון ארקדיון? כרגע אני לא מצליח לחשוב על שיר של הפלפלים שיותר גרוע מדני קליפורניה (שבגללו האשימו אותם בפלגיאריזם). אם כבר היית ממליץ על Blood Sugar Sex Magick - זה קלאסיקת ניינטיז ביחד עם Ten (אם כבר פרל ג'ם אז גם הדיסק האחרון שלהם גרוע). לפי רשימת האלבומים שלך אני מסיק שאתה אחד שנורא אוהב את רוק שנות ה-2000, אז ההמלצות שלנו הן גם בשבילך.

איך לפי מה שרשמתי זה מה שהבנת?

בלאק קרוז? האמבל פאי? כן, "כולם רוק של שנות ה2000". מה לעשות, אני אוהב את סטדיום ארקדיום, ולא אתה או הבחור שמעלייך יגידו לי אחרת. אתה יכול ללכת ולהקשיב לקלאסיקות, כי זה קלאסיות, ואני אמשיך להקשיב למה שעושה לי טוב. סגרנו? יופי.

למעלה