צריך המלצות לדיסקים

M e n s R e a

New member
Ten מדהים

הבעיה היא, שאני לא חושב שהם הצליחו לעשות לפני/אחרי משהו שמתקרב לזה. מילא, זה מספיק, מסתבר.

תקשיב

אני הייתי ממליץ על דיסיקים של אריק קלפטון קלפטון או על הדיסק הופעה של ג'ימי הנדריקס בוודסטוק,ג'נסיס אחי זה קשה כי יש יש המוון... אני יעשה רשימה של איזה כמה טובים לדעתי הייתי ממליץ על Genesis - Live At Wembly Stadium וEric Clapton - The Cream of Eric Clapton Deep Purple - Burn - 30th Anniversary Edition Trilogy הענק של אמרסון לייק ופאלמר הלבן של הביטלס סנט פפרס ויש עוד מלא אחי יש עוד המון להקות

Liorking

New member
אוספים זה בלעעע

זה אףפעם לא מייצג כמו שצריך, צריך אלבומים. במקרה של אריק קלפטון הייתי ממליץ על ליילה.

MilkShack

New member
הנה כמה ! כנס.

Pink Floyd - Dark Side of the moon (זה לזלזל בהשכלה שלך באישהו מקום, אבל מי אני שאקח סיכונים ?) The Clash - London Calling The Who - Who's Next Led Zeppelin - Led Zeppelin Nirvana - Nevermind The Doors - The Doors AC/DC - Back in Black The Rolling Stones - Aftermath The Rolling Stones - Exile On Main Street ממ בא לי לתת לך גם משו של קיס.. מ Kiss - Destroyer רק בגלל המצברוח.. אבל תלך על Alive בלעכ, זה יכול גם לא להיגמר =[

FunkyMonk

New member
זה לא ברור,

כי השם שלו הוא Led Zepelin I. באותה מידה אני יכול להגיד לך על כל אחד מהשלושה האחרים שהוא "Led Zeppelin".

Liorking

New member
קצת יותר ספציפי...

Eric Clapton - Layla and other assorted love songs Jimi Hendrix - Electric Ladyland Rolling Stones - Sticky Fingers Pearl Jam - Ten Who - Who's Next Temple of the Dog - Temple of the Dog Pink Floyd - Dark Side of the Moon

מה עם קצת עברית צחה?

עברית: רמי פורטיס: סיפורים מהקופסא ברי סחרוף: סימנים של חולשה פורטיסחרוף: 1900? פורטיסחרוף: שהגיטרה מנסרת את הלילה (דיסק הופעה) שלום חנוך: חתונה לבנה שלום חנוך: מחכים למשיח שלום חנוך ואריק אינשטיין: שבלול החברים של נטאשה: שינויים בהרגלי הצריחה קצת רוק מתקדם: Camel- The Snow Goose Camel- Mirage Jethro Tull- Thick as a Brick Jethro Tull- AquaLung ולסיום, כמה דיסקים סתם טובים: Pink Floyd- Wish You Were Here (בטח חשבת שאני הולך לכתוב דארק סייד, אה? וויש יו וור היר הוא האהוב עליי שלהם) Pearl Jam- Ten

למעלה