צריך יעוץ דחוף. אני אובד עצות ומשתגע כבר. ואין לי כסף לעו"ד

shahar51

New member
צריך יעוץ דחוף. אני אובד עצות ומשתגע כבר. ואין לי כסף לעו"ד

אהלן אני בחור צעיר בגילאי ה 20 פלוס אני עוסק בתחום שאסור שיהיה לי תיק פלילי.
אז ככה: יש לי חברה מספר שנים שממורמרת עליי שאני לא מציע לה נישואין.
כל הזמן היא כאילו מנסה לייצור בנינו תוקפנות והיא מתקרבת אליי בכדי שאכה אותה.
היא מרימה עליי ידיים בתקווה שאחזיר לה. בכל אופן קרה מקרה.
הבחורה התלוננה עליי במשטרה שהכיתי אותה(דבר שלא היה)
היו שתי מקרים: מקרה ראשון היה שלא היו עדים היא פיצצה אותי מכות ואז בכדי לא להכות ולהסחף אלריה תפסתי אותה בחוזקה ונהיו לה סימנים כחולים של התפיסה שלי בידייה.
מקרה שני: היא הגיע לביתי והיה לי עד שראה שהיא התפרצה לבית והחלה להכות אותי ופשוט לא נגעתי בה.
היה לי חקריה הבאתי את העד . החוקר כבר התחיל להיות לצידי אבל ביקש בדיקת פוליגרף הגעתי לפגישה השניה עם החוקר ומשום מה הוא אמר לי שיצאתי דובר שקר בפוליגרף כך הוא טוען לפחות החוקר. והוא אמר לי שהוא מוציא לי כתב אישום. את האמת אין לי מושג איך יצאתי דובר שקר על משהו שלא באמת עשיתי?
עכשיו איך אני יוצא מהברוך ומבלאגן הזה? אני משתגע וזה יכול לשרוף לי את העתיד. אין לי כסף להשקיע על עו"ד פשוט אין לי.
מה עושים?
רק תראו שכל בחורה יכולה להתלונן על כל אחד ולהפוך לא את החיים סתם ככה תוך שנייה בגלל שהיא ממורמרת

תשובה

בשלב ראשון צריך לעשות הערכת מצב ביחס לחקירה שכבר הייתה. מה אמרת, מה נטען כנגדך ועוד.

בהמשך, צריך לקבל ממך את מלוא הסיוע בכדי לנסות ולהראות במי ומה מדובר.
לאחר-מכן, ניתן לשקול פנייה יזומה בבקשה לסגירת התיק או המתנה להחלטה מתאימה, "כשכול הקלפים כבר מוכנים בצד".

לעניין עורך-הדין, הסניגוריה ציבורית, ככל שתהיה זכאי לכך, תעמיד לך עורך-דין, חינם, מטעם המדינה.

shahar51

New member
איך אני מגיע לסניגוריה הציבורית? והאם מומלץ בכלל?

תוכל לכוון אותי אולי אפילו להתקשר אליי? או להשאיר לי מס טלפון שלך בפרטי

למעלה