צריך יעוץ - תאונת דרכים

צריך יעוץ - תאונת דרכים

שלום הסיפור הוא כזה לפני כשנתיים רכבתי על האופנוע בכביש בן 3 נתיבים, שני נתיבים לנסיעה ישר בלבד מרומזרים ואילו אני נסעתי בנתיב הימני ביותר שהוא לפניה ימינה בלבד, באותה שעה הכביש היה דיי עמוס ושני הנתיבים השמאליים היו פקוקים כ 200מ' מהרמזור. בחור "נחמד" שרצה לעקוף את הפקק מימין נכנס מהנתיב האמצעי לנתיב הימני בהפתעה ופגע בי, הוא כמובן עזר לי לקום ולהרים את האופנוע והיחס ממש יפה ושאל לא מעט פעמים אם אני צריך משהו, אמבולנס וכו', אני הייתי דיי בטוח שמדובר רק במכה יבשה מה שהתברר אח"כ כשבר בבוהן וכוויה מאגזוז, החלפנו פרטים, הוא התנצל מליון פעם, וכל אחד נסע לדרכו (לרכב שלו נגרם שפשוף בצד שמאל מהניסיון שלי לעקיפה מצד שמאל תוך כדי בלימת חירום בכדי להמנע מהתאונה ) לא תבעתי את הביטוח, הלכתי למחרת לקופת חולים וטיפלתי בנזק הגופני בלי לפתוח תיק תאונה. באותו יום חזרתי מפגישה שבעקבותה יצאתי מהארץ לתקופה של כמה שנים וזו אחת הסיבות שלא רציתי להכנס לעניין משפטי וירדתי מהעניין. עד היום אני מתגורר בחו"ל קרוב לשנתיים ומגיע לארץ לביקורים קצרים פעם בכמה חודשים. לפני כמה חודשים פנה אליי עו"ד של חברת "אלבר" (הרכב היה בליסינג) בתביעה על הנזק שנגרם לרכב, מקשרים שיש לי קצת באלבר יצרתי קשר עם המוסך בו תוקן הרכב והתיקון עלה קצת יותר מ3000 ש"ח, ובנוסף התברר לי שאותו בחור "נחמד" הצהיר שהוא עמד ברמזור אדום ואני באתי מאחור ונכנסתי בו! למרות שהתאונה היתה בכלל בנתיב לא מרומזר והתביעה עכשיו עם הריביות עומד על למעלה מ 10,000 ש"ח. מה אני יכול לעשות במצב כזה? זו מילה נגד מילה ואני כאופנוען מספיק מנוסה יודע שגם ככה ששמי כאופנוען במדינת ישראל הוא לא נחשב ליתרון, והוא יכול לטעון מה שבא לו, שהשתוללתי וכו', כשהתקשרתי אליו כדי לשאול אותו על פשר ההצהרה שלו הוא פשוט התחיל לצעוק ולקלל בטלפון שהוא ראה אותי במראה שהשתוללתי ואיבדתי שליטה והוא "רק" עמד ברמזור אדום. חייב עזרה איך יוצאים מזה... זה ממש לא מעט כסף... תודה רבה...

be_roo

New member
לבוץ הזה אתה צריך יעוץ אמיתי, לא הכוונה כללית

שהפורום יכול לספק. חפש המלצות על עורכי דין ומצא מישהו טוב שייצג אותך. פורום אופנועים אולי יוכל לספק כמה שמות בנסיון לעזור לקולגה.

SSPB

New member
מאוד כואב.,

מאוד מאכזב שיש אנשים כאלה רעים. אבל אתה יכול לטבוע עד 7 שנים. לדעתי תוציא מסמכים מהקופ`ח ותקח עו`ד טוב ותלך למשפט. ותסביר הכל ובמיוחד את זה שוויתרת בגלל שהייתה צריך לטוס.

למעלה