אני עדין לא מבינה אותך
בואי נניח לצורך הדיון שמרוני קופצת גרועה, ורק הפעם התחרות הזאת, יצאה לה במקרה קפיצה מצויינת. ועוד נצא מתוך נקודת הנחה, גם כן רק לצורך הדיון, שאוצ'ימורה קופץ מחונן שקופץ מושלם תמיד, וכאן בתחרות הזו קפץ קפיצה פחות טובה ממה שהוא בד"כ קופץ. כלומר, אנחנו מניחים ששתי הקפיצות, גם של אוצ'ימורה וגם של מרוני לא משקפות את היכולת המיטבית של שני המתעמלים.
זה עדין לא משנה במאום את כל הסוגיה, ואת כל הדיון.
אני ממש לא מבינה מה זה משנה.
אנחנו משווים כאן בין שתי קפיצות ספציפיות. אם אותך זה לא מעניין, כפי שכתבת, את יכולה לפתוח שרשור אחר, שמשווה בין הקפיצות של מרוני לאלו של אוצ'ימורה באופן כללי.
אבל למה זה צריך להפריע לך? שאנחנו משווים בין שתי קפיצות ספציפיות שאינן משקפות את היכולות של המתעמלים.
אני לא נוהגת בד"כ להיכנס לחילופי דברים ארוכים שקשורים להבדלי השקפות בין בני אדם, אבל כאן אני ממש לא מצליחה לרדת לסוף דעתך ולא קולטת את שורש הבעיה, אולי יש כאן אי הבנה.
ניהלנו כאן דיון, שעניין די הרבה גולשים ואני ביניהם, בנוגע לשתי קפיצות ספציפיות שבוצעו בתחרות ולא משקפות שום דבר. אני קוראת שוב ושוב את השרשור, ולא מבינה למה זה אמור להפריע לך, ומה אפשר לעשות כדי להפסיק להפריע לך או לא להפריע לך יותר בעתיד.
השוואה בין יכולות הקפיצה של שני המתעמלים היא דיון אחר לגמרי. אז בעצם מפריע לך שדנו בדיון שאינו מעניין אותך? זה לא מסתדר לי