צריך מעט תמיכה ועידוד...

ilan1998

New member
צריך מעט תמיכה ועידוד...

אני מתחיל עבודה חדשה....עד שעות הערב המאוחרות... תעודדו אותי בבקשה כי מעכשיו כנראה ואדווש לי להנאתי רק בסופי השבוע..... אני אנסה בכל מקרה יום אחד לברוח מוקדם להספיק עוד פעם באמצע השבוע אבל לא יודע כמה זה אפשרי.... אודה על תמיכתכם.... ILAN

אנחנו אוהבים אותך אילן

כמה שאני מבין אותך.בתקופה האחרונה אני מבלה יותר ויותר עד השעות הקטנות של הלילה בעבודה מה שמאוד שיבש לי את האימונים.כמובן שאני בשום אופן לא אוותר על ספינינג ומה שהתחלתי לעשות כשיש לי עבודה עד הלילה זה לתת גיחה מהעבודה לשיעור ספינינג ולחזור לעבודה.זה לא קל אבל לא אכפת לי.כמו שאמרתי אני לא מוותר על ספינינג והבוסים שלי אפילו מעריכים את היכולת שלי לעשות ספורט ולעבוד אחרי זה עד שעות מאוד מאוחרות עם אנרגיות מטורפות. אולי תוכל גם אתה לעשות ככה מידי פעם,כמובן בהתאם לעבודה שלך.מה עם שיעורי בוקר? בהרבה מכונים יש שיעורים בשעה שבע. בכל מקרה בהצלחה בעבודה החדשה ותחזיק מעמד.גם דווש בסופ"ש זה משהו וזה יתן לסופ"ש משמעות הרבה יותר גדולה.

מאמץ שכזה בשבע בבוקר???

המאמץ היחידי שאני מכיר בשעה כזאת זה לעשות פיפי ולכוון בלי להרטיב את המושב בשירותים... איך אפשר כ"כ מוקדם???

אחרי שתשתה אחד כזה ../images/Emo26.gif

תוכל גם לעשות פיפי מהחדר שינה,לפגוע בול בתוך האסלה ולפתוח את המים תוך כדי.

ilan1998

New member
עם כוס קפה כזה

אני ב7 בבוקר רץ חיפה תל אביב ... איזה גודל ספל קפה אינעל דינאק

Tami661

New member
גודל זה מושג יחסי../images/Emo8.gif...

יש לי ג'ארות אפילו עוד יותר גדולות עוד מעט יחלקו לי דיווידנדים מעלית
ואם זה יגרום לך לרוץ חיפה תל-אביב בשבע בבוקר, תודיע לי לאיזו כתובת לשלוח לך

ilan1998

New member
שאלה

אם הקפה כזה גדול אני מקבל איתו גם קרואסון בכזה גודל אם כן אני מוכן לקום ב5 בבוקר לפני העבודה בשביל זה.....

Mr Ka

New member
הידעת../images/Emo35.gif

בקרואסון חמאה יש כ- 450 קלוריות. אתה יודע שתצטרך אח"כ לעשות שעה ספינינג (+/-) על מנת לשרוף את הקרואסון

עכשיו יורד האסימון... ../images/Emo8.gif

למה אני לא נרדמת בלילות...
למה אני בהיפר מתמיד...
למה הרעידות...
ואווו... רק חסרים האגוזים...

ilan1998

New member
אבדוק את הסוגיה....

יש מכון במרחק הליכה משם אבל לא יודע כמה זמן יש בשביל להתאמן.... עוד שבוע בערך אדע ... עדכונים בהמשך.... שבוע קסום לכולם

למעלה