צריך עזרה בבחירת נגן

זה לא נכון!

שמיעה היא דבר סובייקטיבי.. רוב האנשים לא יכולים להבדיל ממעל ביטרייט של 192.. אבל כמו בכל דבר יש יוצאי דופן, תאמין לי שלאודיופילים 192 או 320 זה משנה.. וגם במוסיקה קלאסית בהבדלי ביטרייט גם מעל 192 אפשר לשמוע..

stardust19

New member
ההבדלים בביטרייטים גבוהים ניתנים

להבחנה בדכ רק אם משתמשים במגברים טובים+ אזניות מעולות. בתור אחד ששומע מוזיקה מגיל שנתיים (ותאמינו לי כן מגיל שנתיים אני שומע מוזיקה) אני יכול לומר בוודאות כי קשה עד מאד להבחין בין האכיות של 192 ל 220 או 320. אם מדובר במוזיקה קלאסית כן אבל אם מדובר במוזיקה כמו טראנס, דאנס וכד' לא ניתן להבחין בהבדל

זה שאתה שומע מוזיקה מגיל 2 לא אומר

כלום.. אודיופילים ירגישו בהבדל גם במוזיקה אלקטרונית..

stardust19

New member
בעזרת ציוד הגברה ווספים למיניהם אבל

לא באופן שבו רובנו שומעים מוסיקה...לא משנה העיקר הוא שאני חושב שלא צריך להעביר ל MP3 של 320, זה מיותר קצת

BanjoKazooie

New member
אמרתי 256 לא 320

נדבקתם לזה.. חשבתי ללכת על ה iaudio... אבל העיצוב שלו גועלי והמסך קטן, אפשר לשים בו תיקיות בכלל ? כנל אותה שאלה לגבי הזן טאצ' אפשר לשים שמה תיקיות ושכל כמה שירים יהיו בתיקייה?

זה לא משנה על מה דברת..

דברנו בכללי על ביטרייט גבוהה(מעל 192) שה256 גם נכלל בו..

ועל איזה נגן אתה מדבר?!

נתת תקציב למיקרו דרייב(4-6 ג"ב) ואתה מדבר על נגנים של הארדיסק(20 ג"ב +) שמתחיל מ1800 ולא הבנתי מה יש לך נגד העיצוב של האייאודיו(לפי ההשוואה לזן אתה מדבר על x5 נכון?) הוא נראה מצויין!

BanjoKazooie

New member
תגובה

קריאטיב זן טאצ' עולה 1400-1500 והוא 20 ג'יגהבייט. הבעיה עם העיצוב של אייאודיו g3 א. הוא מרובע. ב. המסך נורא קטן, השאלה אם אבל השאלה החשובה שלי היא האם גם בקריאטיב זן טאצ' וגם באייאודיו g3 הדגם של 2 ג'יגהבייט, אפשר בשניהם להשים את הקבצים בתיקיות שונות נגיד אני מעביר לנגן ישירות 4 תיקות שבתוכן יש עוד תיקיות כי הכל מקוטלג אצלי ככה. בנוסף לכך האייאודיו g3 הוא רק 2 ג'יגה שבחלק מהם (200-300) אי אפשר להשתמש, כלומר נשאר לי מעט מאוד מקום, אני יכול להסתדר עם זה , אבל השאלה אם האייאודיו g3 כל כך עדיף על קריאטיב זן טאצ' מכיוון שהוא מבוסס פלאש.

mc 69

New member
הזן טאצ' ממש יפה ואיכותי

אך הוא דיסקשיח שצועק"אני לא לספורטטט!!) וה g3 אכן קטן....עם כי זה חלק מיתרונותי... אם אתה קונה את הזן טאצ' אז תחכה כי עומדים להגי דגמים ממש ממש יפים וטובים לארץ...(זן נאון או משו)אבל קח בחשבות שנגני דיסקשיח בכלל ונגני דיסקשיח של קריאטיב בפרט לא מתאימים לריצה... לסיכום:!: אם אתה רוצה נפח יופי ואיכותית לך על הקריאטיב(אם בא לך תחכה קצת כי עומדים להגיע לארץ דגמים חדשים ויפיםםם וטובים) אם אתה רוצה נגן מתאים לריצות איכותי וקטן:לך על האייאודיו אבל אני ממליץ לא על הg3 אלא על ה u2 כי אומרים שם שהוא יותר טוב אבל הוא עולה הרבה-1520 שח....המחיר לשיקולך... מקווה שעזרתי

נדב8

New member
למה לקנות בארץ??

המחירים בארץ כופלים את המחירים בארה"ב או באסיה... למה כולם מחכים שיגיעו נגנים לחנויות בארץ ולקנות את כל המכשירים למיניהם במחירים גבוהים???

green machine

New member
בגלל האחריות.

יש דברים ששווה להזמין דרך האינטרנט, אבל כשמדובר במכשיר רגיש שיתכן שיתקלקל תוך זמן קצר, האחריות של יבואן מקומי עדיפה (לדעתי) על אחריות בינלאומית. פער המחירים, אגב, עומד בערך על 30%, לשיקולך.

MrMinus

New member
פער המחירים ענק

הזמנתי את הRio carbon ב780 שקל, בארץ הוא עולה 1300. יוצא 520 שקל הפרש

למעלה