צריך עזרה בבקשה אם אפשר דחוף

צריך עזרה בבקשה אם אפשר דחוף

עברתי תאונת עבודה בתאריך 25-01-2005 והוכרה כחוק ועברה את כל הבירורים המשפטים וביטוח לאומי קבע 30 אחוז נכות לצמיתות על הגב ולא הוגשה תביעה למעביד עקב "הטעיה מסויימת" רציתי לדעת אם אפשר לבקש הארכה כי מחר מסתיים 7 שנים מאז התאונת העבודה תודה בברכה רחמים. לא היה לי כח פיסי לסדר את כל העניינים האלו ולכן זה נמשך והתעכב בין היתר

עוד תיקון קטן הוספה

ובתאריך 22-3-2007 היתה וועדה רפואית לעררים וקבעה בתאריך הזה את דרגת הנכות לצמיתות אחרי שנתיים מיום התאונה והחשיבו את זה רטרואקטיבית מתאריך 26-04-2005 אחרי שלושה חודשים לאחר התאונה

ecr

New member
תבדוק עם עורך הדין שלך

נראה כי המקרה כבר נמשך יותר מידי זמן. האם אתה מטופל על ידי עורך דין? אם לא אז אני מציע לך למצוא אחד כזה כי לא ברור איך זה הסתבך כל כך הרבה. תשמע, אני לא מכיר את המקרה אבל יכול להגיד לך שיש עו"ד בשם סיגל רייך שעזרה לאח שלי שהיה לו בעיה של אובדן חלקי של כושר עבודה. בכל מקרה אני מאחל לך החלמה מהירה ושהעניין ייפתר כבר. מכיר את כל "הסחבת" הזאת זה ממש מייאש ונראה לי שזה מה שהם רוצים להשיג, שאנשים מרוב יאוש יוותרו

תשובה

הארכת תקופת ההתיישנות אפשרית רק בכתב וגם זה לא תמיד. פנה בבהילות לעו"ד לבדיקת סוגיית ההתיישנות!

תודה איש יקר על התשובה

בשורות טובות שנשמע וראש חודש טוב תודה על המענה והמשוב המהיר בברכה רחמים. תצליח

למעלה