צריך עזרה בזלדה, אוקריינה אוף טיים

phoenix2000

New member
צריך עזרה בזלדה, אוקריינה אוף טיים

הגעתי למקדש הצל (SHADOW TAMPLE). בתוך המקדש הגעתי למקום שיש בו שלושה כפתורי עיניים עצומות שמדי פעם יורות עליי אש (אותו מקום בו עפים ומתנפצים עליך כדים). בעזרת "עין האמת" אני רואה חדר שנחסם על ידי זכוכית. איך אני בדיוק עובר את הקטע הזה. (יש לי מפתח אחד, אתה המפה והמצפן ועל פי מה שאני יודע אני צריך להשיג את הנעליים המעופפות).

AxBattler

New member
נכון, אתה צריך את הנעליים המעופפות

כדי להשיג אותן אתה צריך להפעיל את עדשת האמת ותמצא משמאלך (אם אתה עם הגב לכניסה) פתח נסתר. כנס לשם ואחרי שניים או שלושה חדרים תמצא את עצמך נלחם (אם אני זוכר נכון) עם מפלצת דומה למפלצת של הבאר. לאחר חיסולה תקבל את הנעליים המיוחדות.

phoenix2000

New member
עברתי את הקטע ואני תקוע במקום אחר

באותו המקדש, הגעתי למקום בו יש מדרגות ענקיות משני הצדדים, בין המדרגות יש מאין עיגול ובחדר יש שני שלדים שכשאני הורג אותם אני מקבל תיבה עם יהלום כחול. בחדר הקודם יש קוצים על הרצפה שאפשר לראות רק עם עדשת האמת ויש שם חדר עם מנעול, הבעיה היא שאני לא מוצא מפתח. יש לי את המפה, המצפן והנעליים המעופפות. דדרך אגב, בקטע הקודם, לא ממש עזרת לי כי בכלל לא הזכרת את שלושת העיניים שעל הקיר, עברתי את החדר בכך שהייתי צריך לירות בשתי עיניים ברגע שהם נפתחות כדי לירות עליי אש ובעיין השלישית יריתי כדי לפתוח אותה ואז מגן הזכוכית נעלם ופתח לי גישה לדלת שמאחוריה היה הבוס על הידיים. הבעיה היא שאני מוצא הסברים מוזרים בכל מני WALKTHROUGHS שאני מוצא באינטרנט והם ממש לא עוזרים לי בגלל שההסברים שם כאילו מדברים על גרסה אחרת של המשחק אז אפשר לומר שהגעתי למקדש הזה לגמרי בעצמי. אז בכל אופן, ייתכן שיש למשחק הזה שתי גרסאות או משהו כזה?, ואני לא מדבר על המסיכה של מג'ורו אלה עוד גרסה לאוקריינת הזמן לנינטנדו 64, יש דבר כזה?

AxBattler

New member
לא, אין גירסה נוספת של המשחק

מה שכן יצא זה MASTERS QUEST לנינטנדו גיימקיוב שזה בעצם גירסה עם מבוכים שונים של אוקרינת הזמן. בכל מקרה, מצורף ה WALKTHROUGH שאני נעזרתי בו.

phoenix2000

New member
לשלי קוראים מסטר קווסט

אבל זה לנינטנדו 64. כך נראית הפתיחה (קובץ מצורף).

phoenix2000

New member
ה-WALKTHROUG לא עזר לי

הוא אומר לי שאני צריך לפוצץ בעזרת צמח איזשהו חור מעל גולגולת ענקים ואז יפול לי מפתח. הבעיה היא שאין שום צמח מתפוצץ בחדר הזה, למעשה הצמח המתפוצץ היחיד שיש בשלב הוא נמצא בין שני עיני לייזר מסתובבים והוא נמצא הרחק מן החדר, בנוסף אני גם לא רואה שם שום חור מעל גולגולת. יש בחדר ארבעה גולגלות שנמצאות בכל פינה של החדר ומכל גולגולת בוקעת להבה כחולה ובין כל שני גולגלות יש תמונה באמצע הקיר. אני די בטוח שהWALKTHROUG הזה וגם האחרים מדברים על גרסה אחרת. אם אתה זוכר את הקטע או אולי מישהו אחר אז בבקשה עיזרו לי.

AxBattler

New member
המבוכים במאסטר קווסט הם שונים..

..מאלה של הגירסה הרגילה ואמורים להיות הרבה יותר קשים. אני שיחקתי (וסיימתי כמובן) בגירסה הרגילה וה WALKTHROUGH שנתתי פה עזר לי מאד. דבר ראשון, כל הכבוד שהגעת עד לאן שהגעת במסטר קווסט. דבר שני, נראה לי שאתה לבד כי רובם המכריע של המדריכים הם לגירסה הרגילה.

XplowBoy

New member
תגיד למה אתה לא שם לינק לProject64K

(גירסת הרשת של Project64)באתר? בא לי לנסות לשחק בזלדה אז הורדתי את האמולטור זה לינק עם אתה צריך http://www.zophar.net/Files/Project64k_0_13.zip

phoenix2000

New member
תודה על העזרה

הצלחתי להגיע למסטר (בונגו בונגו). אני ינסה לעבור אותו מחר. בכל אופן למרות שלא כל כך עזרת לי במשחק עצמו הסברת לי שאני משחק בעצם במסטר קווסט אז מצאתי WALKTHROUG

phoenix2000

New member
תודה על העזרה

הצלחתי להגיע למסטר (בונגו בונגו). אני ינסה לעבור אותו מחר. בכל אופן למרות שלא כל כך עזרת לי במשחק עצמו הסברת לי שאני משחק בעצם במסטר קווסט אז מצאתי WALKTHROUG מתאים והצלחתי לעבור. אני משער שאני ישחק גם במקורי אחרי שאני יגמור את המסטר קווסט ואז אם אני יתקע ולא יבין את ה-WALKTHROUG תוכל לעזור לי. דרך אגב. יש בכלל הבדל עלילתי בין שני המשחקים או שההבדל היחיד הוא המבוכים?

AxBattler

New member
אין שום הבדל מבחינת העלילה

ההבדל היחידי הוא שהמבוכים הם ארוכים וקשים יותר.

phoenix2000

New member
דרך אגב.

מישהו רוצה לשחק באינטרנט באיזה משחק של נינטנדו 64? אולי STAR FOX או משהו כזה.

XplowBoy

New member
Super smash bros הכי כיף ברשת

פעם הייתי משחק הרבה ברשת משחקי N64, הייתי משחק את משחק המכוניות מרוץ של מריו(עם עוד הרבה אנשים היה מזה סבבה) ואת סופר סמאש ברוס וF-Zero

XplowBoy

New member
ניצחתי את בוס העכביש בזלדה :)))))))

אני התחלתי את המשחק הזה כמה פעמיים אבל כל הזמן חתפתי התקפת שיעמום והפסקתי לשחק =\ ניצחתי מקודם את העכביש הגדול הזה דווקא היה כיף לשחק נגדו(אהבתי את מערכת המכות של המשחק :) ) טוב נראה אולי אני ימשיך עוד מעט..

XplowBoy

New member
טוב נתקעתי =\ מה אני צריך לעשות?

הגעתי לאלפית הזאת שבטירה ואז שיצאתי דיברה איתי מישהי היא לימדה אותי לנגן משהו בחליל עכשיו יצאתי משם הסתובבתי בכל מקום עד שבא הינשוף ואמר לי ללכת ליער אז חזרתי ליער ואז לפי מה שהבנתי אני צריך למצוא איזה אלפית(ברך לי השם שלה) ואיזה אלף אחד אמר לי שהיא נמצאת בעצים האבודים אז הלכתי לשם ואז בא שוב הינשום הוא היה מעל איזה פתח אז נכנסתי פנימה ושם יש לי שלושה סלעים שחוסמים את הדרך =\ האלפית הזאת בכלל שמה? ואיך מעיפים משם ת'סלעים?

phoenix2000

New member
אז ככה

קודם כל זאת לא אלפית, זאת קוקירית שקוראים לה שריה (SARIA), זאת עם השיער הירוק. בכל אופן אתה עדיין לא יכול לפוצץ את הסלעים כי אין לך פצצות (אלה אם כן יש לך), אבל היא לא נמצאת שם. המטרה שלך היא למצוא אותה ביער, אם אתה נכנס לכניסה הלא נכונה אתה חוזר לכפר. אז ככה: ברגע שנכסת ליער תפנה ככה: ימינה, שמאלה, ימינה, שמאלה, ישר, שמאלה, ימינה (לא תמיד יהיו לך ארבע כיווני פניה. לפעמים תוכל לפנות רק או ימינה או שמאלה מבלי שיהיה ישר וכאלה, תעקוב אחרי ההוראות שלי ותגיע). כשתגיע אליה היא תלמד אותך שיר שיעזור לך לתקשר איתה במאין טלפטיה. אחר כך אתה צריך ללכת לכפר קקריקו. אם יש בעיות תגיד לי.

XplowBoy

New member
תודה על עזרה... אני ממשיך עוד מעט

ואני זוכר שראיתי באיזה חנות פצצות אבל לא חשבתי שאני יצטרך את זה =\ טוב אני הולך לעשות את מה שאמרת, תודה :)

XplowBoy

New member
טוב יש בעיות...

הלכתי לכפר הזה עם התרנגולות הסתובבתי שם לא ראיתי שום דבר מיוחד אז הלכחתי לבית הקברות וראיתי רוח אז הרגתי אותה דיברתי עם הרוח הירוקה הזאת שיצאה ממנה וזהו אני לא רואה שום דבר מיוחד... ואני לא מצליח למצוא את כל התרנגולות שם זה קשה... יש אחת שהיא מאוחרי סורגים אז אי אפשר להגיע אליה ועוד אחת שגם מאוחרי סורגים ואי אפשר להגיע אליה =\

XplowBoy

New member
טוב עברתי את התרנגולות

עכשיו אני מתקדם ל Death Mountain

למעלה