צריך עזרה בזלדה, אוקריינה אוף טיים

phoenix2000

New member
עברת את התרנגולות?

איך בדיוק?, אני עוד לא הצלחתי. נשארו לי שתי תרנגולות שנמצאות מאחורי הסורגים. בכל אופן עד עכשיו זה לא ממש הפריע לי (ותאמין לי שהגעתי רחוק, מקדש הנשמה או משהו כזה, בכל אופן זה המקדש האחרון לפני הטירה של גאנון)

AxBattler

New member
הפרס על מציאת כל התרנגולות הוא

בסה"כ בקבוק (אחד מארבעה שאפשר להשיג במשחק). אפשר בקלות לסיים את המשחק מבלי להשיג את הבקבוק הזה. אני מניח שאתם מכירים את הטריק של דאיה (מהמילה דאון) עם תרנגולת?

XplowBoy

New member
תשמע

אתה תופס תרנגולת אחת אתה עולה בצד איפה שיש את הסורגים אבל תכוון לצד איפה שנמצא הבית ואז אתה תצליח להגיע תתפוס שם את התרנגולת מזהו. תגיד מה עושים בבית הקברות שם? אתה יודע אולי?

phoenix2000

New member
יש שם קבר אחד עם פרחים

תמשוך אותו אחורה אבל תעשה את זה בלילה, ביום הילד שמסתובב שם לא יתן לך אבל בלילה יסתובב שם הקברן אבל זה לא מזיז לו, בכל אופן תזיז את הקבר ותיכנס פנימה.

XplowBoy

New member
אוקי תודה עוד שאלה קטנה...

אני לא יודע מה עושים בDeath Mountain לא הבנתי מה כל הקטע הזה עם האבני אש וכבר כואב לי הראש מהמקום הזה אני לא מוצא שם כלום =\

XplowBoy

New member
לא חשוב הצלחתי

אני עכשיו בעיר הזאת של האנשי מים...

XplowBoy

New member
ו.... שוב נתקעתי =\

הגעתי לעיר של אנשי הדג האלה ואז הבנתי שהם מחפשים את הנסיכה שלהם אז נכנסתי דרך המים לדלת וזה הביא אותה למקום עם הרבה ים ובית אחד ואז מצאתי צנצנת עם פתק עכשיו לפי מה שהבנתי היא נמצאת איפה שיש את הדלת הסגורה הזאת אבל אני לא יכול להגיע לשם בשחיה אז הבנתי ממהו בבית שליד המים שצריך ליבש את הים או משהו כזה... איך אני עושה את זה?

phoenix2000

New member
אתה לא בכיוון

תראה את הפתק לאבה של הנסיכה (המלך), ואז הוא יזוז ויפתח לך פתח, לפני שאתה נכנס לפתח תפוס דג בצינצנת (יש כמה דגים ליד החנות של אנשי הדג האלו). כשאתה נכנס בפתח לך לדג הענקי ותן לו את הדג.

XplowBoy

New member
אה סבבה

פשוט היה רשום בפתק אל תגיד לאבא שלי אז לא חשבתי שהוא יגיד לי משהו שונה, תודה אני ממשיך

XplowBoy

New member
יש! עכשיו לינק גדל!

יוווו איזה משחק פצצה אני ממשיך לשחק ביי

XplowBoy

New member
אוףףףף איך אני לוקח את הסוס?

אני משלם כסף ורכוב אליו וזהו?

phoenix2000

New member
בזמן שאתה רוכב עליו...

תדבר עם האיש הזה בזמן שאתה על הסוס, הוא יציע לעשות איתך תחרות, תנצח אותו פעמיים ברציפות ואתה תקבל את הסוס, בשביל לצאת מהחווה תצטרך לקפוץ מעל הגדר (יש שם גדר נמוכה).

XplowBoy

New member
וואו תודה אחי :)))))

פיי עכשיו אני לגמרי בבוץ X_X אני ביקרתי בכל המקומות המרכזיים וראיתי שיש שינוים דראסטים! ומצאתי רק נשק כזה עם שרשרת(שלא הבנתי מה עושים איתו) וביצה שהפכה לתרנגולת(שזה נראה לי צריך להחזיר לאישה הזאת שנתנה לי את הביצה) והלכתי ליער כדי לדבר עם שריה אבל היא לא הייתה שם היה שם מישהו אחר שנתן לי איזה כוח אבל עדיין לא מצאתי את שריה =\ הלכתי לטירה וגם היא עברה שינוים קשים =\ בקיצור אני ממש ממש אבל "ממש" תקוע!

AxBattler

New member
לך ל GAMEFAQS

יש שם מדריכים מעולים שהולכים איתך צעד צעד במשחק הענק הזה.

phoenix2000

New member
אתה צריך להיכנס למקדש היער ביער...

האבוד. אחרי שאתה עובר את המבוך איפה שהסמל של שלושת המשולשים יש שם אץ, תירה בו עם הנשק הזה עם השרשרת והוא ימשוך אותך למעלה לפתח המקדש.

XplowBoy

New member
אה תודה, ואקסבאטלר...

אתה יכול להביא לי לינק מדויק למדריך שהשתמשת בו? כי יש שם מלא מדריכים

XplowBoy

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאא

מה זאת ההודעת שגיאה הזאת???????? עשיתי מה שאמרת לי עם העץ עליתי למעלה ואז נכנסתי לדלת היה שם גולגולת עם כנפיים דילגתי על זה ואז פתחתי את הדלת ואז רשום לי שיש בעיה בROM =\\\\\

למעלה