צריך עזרה דחוף תעזרו לי

צריך עזרה דחוף תעזרו לי

אתמול חבר שלי ראה את האקסית זו שהייתי מאורס לה שנה וחצי בצאט של מבוגרים בלבד והוא התקשר אלי נכנסתי וראיתי אותה הייתי בהלם הידיים שלי רעדו היא כולה התמרחה על איזה ערס אחד התנשקה איתו ואני חושב שהיא אפילו ירדה לו והתמונות האלה לא יוצאות לי מהראש נגעלתי ממנה אני לא מאמין שהייתי אמור להתחתן איתה זו לא הבחורה שהכרתי אני עד עכשיו בהלם אני לא מסוגל לאכול אפילו מהגועל של התמונות שראיתי ולפני שהם ניתקו הוא אמר לכולם אני צריך ללכת לתת מספר לאישה נדבר מחר משהו כזה איך היא יכולה להיות עם גבר שהתייחס אלייה כ"מספר" מה אני צריך לעשות עכשיו אני צריך עצות

מיטללל

New member
מה לעשות?

קח אוויר, תנשוך את השפתיים ואל תעשה כלום! שום דבר שתעשה עכשיו לא ישפר את ההרגשה שלך בנקודת זמן זו. לא יודעת, האמת, מה להגיד לך זה באמת, לדעתי, התנהגות דוחה (להתמרח ולשדר בנט) אני לא מכירה את האופי שלה אני לא יודעת מה עובר עליה בימים האלו אני יודעת שלך אסור להתערב נפרדתם. היא לא בגדה בך. היא לא חייבת בך כלום. אם תדבר איתה על זה, השיחה תוביל לריב. היא תרגיש מובשת. אתה עדיין תרגיש חרא עם עצמך. אז כן, אני מחזירה אותך לשורה הראושנה שלי... מיטל

מאוחר מדי שלחתי לה כבר הודעה

וחבל שלא שמעתי לך את צודקת עכשיו אבל מה אני יעשה זו מישהי שהייתי איתה שלוש שנים ולא כואב לי שהיא עם מישהו אחר כואב לי שהיא ככה מתנהגת כמו בחורה זולה מה שהיא לא וזה מה שכואב לי

מה אתה צריך לעשות....?

אתה לא חבר שלה.. אז אתה לא צריך לעשות כלום... אבל אני מניח שזה מפריע לך.. אז לך תדבר איתה.. אני בלי ספק.. הייתי.. הולך לדבר..

תראה אני לא מקנא או משהו כזה

פשוט אחרי הכל יש לי משהו אלייה לא אהבה אבל אכפת לי ממנה באמת ולראות מישהי שהייתי בטוח שאני מכיר אותה יורדת לרמה כזאת זה כואב כי זה לא מתאים לה היא לא היתה מנשקת אותי ברחוב היא היתה שומרת על הכבוד שלה בקנאות אבל אני מפחד שמשהו קרה לה יכול להיות שהיא במצוקה או משהו כזה אני לא יודע זה בכלל לא הקטע של קנאות אם היא היתה עוברת לידי ברחוב עם גבר זה לא היה מפריע לי בכלל אבל למה חברים שלי צריכים לראות אותה ככה למה להיראות בחורה זולה שהיא בכלל לא כזו

Zoharrr

New member
יורדת לרמה כזאת?

אולי היא נהנית מלשדר בצ'אט למבוגרים עם מישהו? אולי זה מה שהיא רוצה,אולי זה עושה לה את זה... לך תדע. זה לא אומר שהיא יורדת לאיזושהי רמה, אלא שהיא עושה מה שהיא רוצה ואני מניחה שהיא ילדה גדולה ויודעת מה טוב לה או לא ומה הן ההשלכות. אני חושבת שגם אם היא עושה את זה היא לא זולה, כל עוד היא עושה את זה כי זה מה שהיא רוצה ולא כי מכריחים אותה או כדי להשיג משהו.

לדעתי זה להיות זולה

למה חברים שלי צריכים לראות אותה ולהגיד לי תראה איזה **** חברה שלך (הם לא אמרו אבל בתור דוגמא הם יודעים לא לדבר מלולך על חברה שלי) בכל זאת לדעתי זה למכור את עצמה בצורה זולה כבוד של בחורה מאוד קשה להחזיר היא צריכה לשמור על הכבוד שלה

Zoharrr

New member
למה אכפת לך מה חברים שלך אומרים?!

ולמה בכלל זה עיניינך אם היא לא שלך?! והיא לא מוכרת את עצמה, שוב, היא עושה מה שהיא רוצה!

היא מציגה את עצמה בזול

ובטח שזה ענייני כי אחרי הכל עם כל זה שאנחנו לא ביחד היא חשובה לי ותהיה חשובה לי כל החיים ואין לי בעיה עם זה שהיא עם מישהו אחר אלא עם זה שהיא מורידה מהכבוד שלה ובטח שאכפת לי מה חברים שלי ואנשים אחרים יגידו עלייה חברים שלי יודעים לא ללכלך עלייה כי אני מסןגל להרוג בן אדם שילכלך עלייה כי לא מגיע לה דבר כזה כי אם מישהו פוגע בה הוא פוגע בי ואני לא אומר את זה בגלל שאני אוהב אותה אלא בגלל שהיא חשובה לי בתור בן אדם

Zoharrr

New member
אם היא חשובה לך בתור בנאדם

אתה צריך לתת לה לעשות את הבחירות שלה. גם אם הן מוטעות לטעמך. זה טוב לפעמים לקבל סטירה פה ושם מהחיים,ככה לומדים. תאמין לי אני יודעת על מה אני מדברת. ומי אמר שהיא מורידה מהכבוד שלה?? שוב, הכבוד שלך תלוי בך, היא מכבדת את עצמה בזה שהיא עושה מה שבא לה ולא שמה זין! זכותה!!! ועם כל הכבוד,לא משנה כמה אכפת לך ממנה, זה לא עינינך! כשאני "יצאתי" עם בחור תפוס וכל מיני אנשים התערבו "לטובתי" כי "אכפת להם" זה רק הרתיח אותי ולא הבנתי במה התוכחה שלהם מועילה לי כי היא באמת לא. כל עוד אתה לא היא אתה לא יכול לדעת מה היא חשבה כשהיא עשתה את זה ואם זה טוב לה או לא. אולי טוב להציג את עצמה ככה? מה אם זה מה שבאמת עושה לה טוב,להזדיין מול מצלמה כשכולם רואים? גם אז תנסה ברוב חוצפתך למנוע זאת ממנה???

תראי היא הרגיעה אותי

היא אמרה לי שהיא לא עשתה כלום אבל אני לא יודע באיזה מצב היא אבל מה אני יגיד לך לדעתי זו ירידה ברמה זה להיות זולה הכבוד שלך תלוי בך ואל תוריד ממנו אל תעשה דברים שיראו אותך כ**** כי היא בכלל לא כזו זה מה שאהבתי אצלה כי היא שמרה על הכבוד שלה היא לא היתה מנשקת אותי ליד אנשים ואם הדבר האחרון מה שאמרת היא היתה עושה הייתי הולך אלייה הביתה באותו רגע מעיר את אמא שלה ואומר לה תראי מה הבת שלך עושה כי זה בכלל להיות **** ו

Zoharrr

New member
אם היית עושה לי דבר כזה

הייתי דואגת למותך. זה לא המקום שלך. אני מבינה אותך, באמת באמת. אבל זה לא המקום שלך להגיד לה מה לעשות...

הייתי עושה את זה לא בקטע של

להתנקם בה אלא בקטע של לעזור לה כי ברור לי שאם היא עושה דבר כזה היא במצוקה כי היא בחיים לא היתה הולכת עם גבר שהיה מתייחס אלייה כמספר

Zoharrr

New member
למה היא בחיוב במצוקה??!?!?!?

אולי היא רוצה!??!?!?!!?!? לי אישית מישהו פעם הציע לעשות סקס ולשדר בצ'אט למבוגרים,הסכמתי כי זה עשה לי משהו! כי רציתי ולא כי אני הייתי במצוקה!!! (לא זה לא יצא לפועל) ואני לא זולה בגלל זה! אני כלה כי אני עושה מה שבא לי. ומודעת להשלכות.

כי אני מכיר אותה

הייתי איתה שלוש שנים אני מכיר את הבן אדם ואם היא עושה משהו כזה זה רק בגלל שהיא במצוקה ורק בגלל שהיא לא מעריכה את עצמה מספיק

למעלה