צריך עזרה דחוף תעזרו לי

תאמיני לי שאני יכול לדעת

אני מכיר את האופי שלה כל כך טוב שאני הייתי קורא את התגובות שלה מראש וזה אחת הסיבות לפרידה שלנו והיא אין מצב שהיא היתה עושה דבר כזה כי טוב לה

Zoharrr

New member
למה נראה לך?!??!?!

יש אנשים שאני מכירה 11 שנים ולפעמים הם מפתיעים אותי כ"כ.... ואני מכירה את האנשים האלו יותר מאת עצמי. אתה לא יכול לדעת.

RVD18

New member
הייתי רוצה לראות אותך במקומו

מדברת ככה. גם אני חושב שהוא לא צריך להתערב ושזכותה לעשות מה שהיא רוצה, אבל תנסי להבין את הכאב שלו. זו לא סתם מישהי שהוא היה איתה שבועיים, היא יקרה לו אפילו שהוא כבר לא איתה.

תראה אחי אני מסכים עם זה

שמה שראיתי לא הייתי צריך להתערב כי היה סיכוי שכן זה היה תמים לחלוטין אבל אם היא שכבה איתו אני הייתי עושה הכל כדי שהיא תתעשת אבל אני מודה שעשיתי טעות ששלחתי לה הודעות ואמרתי לה שאני מתבייש בה לא הייתי צריך לשפוט אותה אבל זו היתה תגובה של אותו רגע אני מרוקאי מה לעשות הדם עולה מהר לראש אם ההוא היה לידי בא ותו רגע אני לא הייתי שולט בעצמי

שמע תכניס לך טוב טוב לראש

שאין לך זכות על החיים שלי. גם אותי זה מגעיל הקטע הזה, אז? מי אתה שתחליט עם מי ואיך היא תשכב? אתה נפרדת מהזכות הזאת ברגע שנפרדת ממנה.

מסכים איתך במיליון אחוז

אבל כואב לי שבחורה שהייתי איתה שלוש שנים עושה דבר כזה ואני גם אם היא לא היתה האקסית שלי גם אם היא היתה ידידה טובה שלי הייתי מגיב אותו דבר

אתה יודע מה?

יש הבדל ענקי בין חברה לשעבר ובין ידידה. יופי שכואב לך, תשמור את הכאב שלך לעצמך ותפסיק להשתלט לה על החיים.

אין הבדל בין ידידה טובה שלי

לבין האקסית שלי בשניהם הייתי עושה אותו דבר ואני לא משתלט לה על החיים תראה אני בחיים לא אמרתי לה מה לעשות גם כשהייתי איתה חוץ מהמקרה עם ההפלה כי יש לי קווים אדומים אבל אם היא היתה עושה דבר כזה לא הייתי שולח לה בחיים והייתי אומר לה את זה בפנים שאני מתבייש בה ושאני מצטער על השלוש שנים שהייתי איתה והיא הבינה את זה והיא אמרה לי ששהיא בחיים לא היתה עושה דבר כזה והיא אמרה לי אחרי שהיא שמעה שהוא כתב שהוא צריך לעשות מספר שהוא קרא לה מספרהיא אמרה שאני יכול להיות בטוח שהיא לא תדבר איתו יותר ושהוא שרוף מבחינתה והיא הרגיעה אותי

זה שהייתה עושה את אותו הדבר, לא

אומר שאין הבדל. ח יש לך קווים אדומים? שמע אתה ממש דפוק בראש. יש לך קווים אדומים למה מותר לה לעשות? איכס אתה ממש מגעיל אותי.

אני אמרתי לה מה אני חושב על זה

ועל זה שהייתי מספר לאמא שלה כי אני חושב שאם היא היא עושה דבר כזה היא במצוקה אמיתי כי אחרי הכל הייתי איתה שלוש שנים ואני מכיר אותה טוב טוב ואם היא במצוקה אז כן הייתי מודיע לאמא שלה כדי לבדוק מה קרה לה יודע מה יכול להיות שלספר לאמא שלה זה דראסטי מדי אבל לפחות הייתי מתעניין אם קרה לה משהו

תשמע הסיבה היחידה שיכולה

להוביל אותה לעשות מעשה כזה זו מצוקה נפשית אני מכיר אותה כלכך טוב יותר ממה שאני מכיר את עצמי והיא אין מצב בחיים שאני אדע שהיא במצוקה ואני לא יעזור

Zoharrr

New member
מבינה את הכאב שלו

אבל אין לו זכות להתערב! אם הייתי במקומו הייתי נושכת את השפתיים ובולעת את הרוק. אין שומדבר שמותר לי לעשות. זהו לא מקומו.

למעלה