צריך עזרה חבר'ה....קצת בלוז

M e n s R e a

New member
טוב, כבר חפרתי על זה קצת בפורום רוק

ואני רואה שעוד המליצו על הנדריקס, סטיבי ריי וון וקרים.

Aeroguy

New member
סחתיין על האזכור ל-Humble Pie!

אחת מהלהקות הגדולות בכל הזמנים, והלהקות הקרובות ביותר לליבי. מה האלבומים האהובים עליך?

Mercury Dogi

New member
שלי...

אני אישית הכי אוהב את רוק און האלבום הזה פשוט מדהים וחץ ממנו אני פשוט מת על ההופעה החיה בפילמור אם אתה מכיר כמה אנרגיות פשוט קסום

Aeroguy

New member
../images/Emo13.gif

אכן אלבומים נפלאים. אני גם מאוד ממליץ על האלבום השלישי, Humble Pie, שיצא לפני Rock On, וכמו-כן על שני האלבומים הראשונים שאחרי התקופה של פיטר פרמפטון - Smokin ו-Eat It המדהים, וגם ההופעה מ-73 שיצאה תחת שמות שונים, בעיקר כ-King Biscuit Flower Hour. בנוסף, 2 האלבומים הראשונים מאוד יקרים לליבי... בכלל, כל אלבום שלהם יותר טוב מהאחר ואני ממש מאושר לראות עוד מישהו שמכיר אותם!

Mercury Dogi

New member
הם מדהימים

אין לך מה להתפלא בחור זאת להקה מדהימה ואני מכיר הרבה חובבי רוק ובלוז שמאוד אוהבים את הלהקה טרם שמעתי את קינג ביסקוויט אך אני בהחלט מתכוון

FunkyMonk

New member
יש לי את ה-דבר

יש סופר גרופ שמורכב מכמה חברה מוכשרים בטירוף. יש לי אלבום אחד שלהם, אני לא בטוח אם יש עוד. זה אלבום כל כך טוב, זה בעצם סאשן של ג'אמים שהם הקליטו - זה מטורף. Bloomfield/Kooper/Stills - Super Session זו ההמלצה היחידה שלי כי כבר המליצו על כל כך הרבה.. וזה כל כך טוב.... הם פשוט.. ענקיים.

Aeroguy

New member
זה מצויין!! ויש להם 2 אלבומי הופעה

הראשון נקרא The Live Adventures Of, והוא יצא מיד לאחר האלבום, והוא מצויין... ...אבל יותר מומלץ - ,Fillmore East: The Lost Concert Tapes שיצא לפני כמה שנים. פשוט נפלא.

Mercury Dogi

New member
שמעתי עליהם מלא.

אבל אני לא מוצא אותם בשום מקום יש מצב אתה מארגן קישור במסרים

Mercury Dogi

New member
איזה חנויות בדיוק?

כי אני גר בכרמיאל ויש לנו כאן רק טאוור רקורדס והם יקרנים ואין להם מבחר בשיט

FunkyMonk

New member
אבא שלי הביא לי,

לדעתי מטאוור רקורדס... אני לא מכיר חנויות בכרמיאל, אבל בתכלס אתה יכול להזמין את זה בכל חנות בערך, וזה לא אמור להיות יקר.

microbe15

New member
לא מזמן השמיעו את האלבום הזה ב-88

יום אחרי כבר השגתי אותו, והוא באמת אחד הדברים הטובים (זה גם מוכיח שצריך לשמוע יותר 88
)

למעלה