צריך עזרה!

odeia

New member
עידו, את שמן הארניקה אפשר למצוא

בסופר פארם ובבתי טבע שמוכרים את מוצרי וולדה

עידודו הלוחם,

אתה מוזמן לקרוא מאמר על שמנים אתריים , אם יהיו לך עוד שאלות , אשמח לענות עליהם. ערב נפלא יעל

Talia E

New member
שמנים אתריים

שמנים אתריים הם מיצויים מצמחים שנעשים באחת מכמה דרכים, שלא עכשיו הזמן לפרטן (בעקרון, לרוב על-ידי קיטור). השמנים האתריים נמצאים במעין כיסים, הממוקמים במקומות שונים, תלוי בצמח. לעתים מפיקים אותם מהצמח כולו, ולעתים מחלקים מסויימים (כמו עלי כותרת וכיו"ב). מיצויים אלה הם מרוכזים ועוצמתיים ביותר. ניתן לומר שהם מהווים את כח החיים של הצמח, ומסייעים בריפוי של מגוון עצום של בעיות (כל שמן "מתמחה" בדברים אחרים). רובם המוחלט של השמנים (למעשה כולם למעט שניים), הינם כה מרוכזים, עד כדי כך שלרוב הם יגרמו לכוייה במגע עם העור. לכן יש לדלל אותם עם שמן אחר (למשל שמן שומשום או זית - כלומר שמן כפי שאתה מכיר אותו; יש עשרות סוגים וגם להם תכונות ריפוי משלהם), באחוזים קטנים מאד (בד"כ 6%-2%). לגבי שמן ארניקה של Weleda; השמן הזה נועד להיות שמן למסאג´, הוא מכיל מיצוי של ארניקה (לא שמן אתרי), ובכל מקרה הוא כבר מדולל מאד (ארניקה היא בכלל צמח רעיל, לכן היה צורך לדלל כל-כך, למרות שאין זה שמן אתרי) - ולכן בטוח לשימוש בדיוק כפי שהוא. ניתן להשיגו בבתי מרקחת (חלקם) ובחנויות טבע למיניהן (רובן). טליה

אני עוקבת אחר התגובות כבר זמן מה...

עידו, הטיפול היעיל, המהיר, והפשוט ביותר לסימנים כחולים ולכאבי חבלה בכלל הוא עם התרופה ההומיאופתית: ארניקה. באחת ההודעות קיבלת המלצה למשחת ארניקה. אינני מכירה את המוצר הספציפי, ייתכן שהוא יעיל כשצריך שימוש חיצוני, אבל... בכל בית מרקחת הומיאופתי, יירקחו עבורך ארניקה במיצוי כהלי (וזה גם לא יקר...) . היתרון של ארניקה בנוזל הוא שניתן להשתמש בה בהמון צורות: 1. לטפטף 2-3 טיפות ישירות תחת הלשון 2. להוסיף 2-3 טיפות לכוס או לבקבוק קטן של מים מינרלים, 3. למרוח על המקום הכחול / הכואב 4. לגרגר, לשטוף את הפה (חניכיים, שיניים - לפני ואחרי טיפולים) הומיאופתים ממליצים על פוטנץ נמוך 9C או אפילו 7C אותם אפשר לקחת כל יום, לאורך זמן (לפי הצורך) אני מוצאת שהם חלשים ומשפיעים לזמן קצר מדי. אני אוהבת לעבוד עם פוטנץ 30C, אבל מצרפת אזהרה לשימוש רצוף לא יותר מיומיים, גג - 3, לפי המצב אז... תחליט.... אם אתה הולך על "בטוח ומתון" - ארניקה 7C או ארניקה 9C אם אתה הולך על "בטוח ומהיר" - ארניקה 30C שים תחת הלשון, כמה שיותר קרוב לזמן הפגיעה, ומרח על המקום (הטיפול בטראומה מזרז את ההחלמה). אח"כ השתמש כל פעם שהכאבים מתגברים שוב - אפשר לטפטף 2-3 טיפות בבקבוק מים מינרלים קטן ולשתות לאורך היום. אם עוד יש שאריות אחרי שבוע (בפגיעות קשות) אפשר שוב, לקחת ליומיים. הרחבתי כי אני מבינה שחבלות וסימנים כחולים הם משהו שאתה חווה הרבה בעקבות העיסוק שלך בצ´י קונג קשה (כהגדרתך). אז אם לא הפעם, אולי זה ישמש אותך בעתיד
נאוה

היי נאווה תודה רבה!!

אני לא הבנתי את כל הקטע עם ה-C?? את יכולה קצת להסביר בהסבר פשטני יותר כי אני די חדש בכל הקטע הזה. אני הבנתי שארניקה הוא חומר די טוב, האם זה שמן כלשהו?? זה חומר שבא מהמזרח הרחוק או מהמערב? האם יש הוראות שימוש עליו?? שלך באהבה, עידודו הלוחם נ.ב אל תדאגי בקשר לסימנים הכחולים אני לא מקבל כאלה לרוב אני רק עושה כאלה לאנשים! חה חה חה סתםםם...

חחחחחחחח אני אשמור מרחק ../images/Emo13.gif

ארניקה היא תרופה הומיאופתית והומיאופתיה התפתחה במערב, באירופה, או ליתר דיוק, בגרמניה (הומיאופתים, אתם מוזמנים לתקן עובדות לא נכונות
) תרופות הומיאופתיות מתחילות עם חומר בסיסי שנקרא: "תמצית אם" הן יכולות להיות: צמחים, מינרלים, מתכות, ארס נחשים או כל חומר אחר. עד כמה שזכור לי תמצית האם אמורה להיות לא רעילה פיזית. ואז מתחילים למהול: טיפה מהחומר, ב- 10 טיפות חומר דילול, אח"כ מנערים X פעמים ו.... יש לנו פוטנץ 1C טיפה מפוטנץ 1C, אותו תהליך בדיוק ו... יש לנו פוטנץ 2C וכך הלאה. ככל שהפוטנץ גבוה יותר, כך התרופה מטפלת עד לרובד עמוק יותר... אז ארניקה בפוטנץ 7C תעבוד על מימד פיזי יותר מארניקה 30C בטיפולים מעמיקים מגיעים ל- 200C ויותר יש שיטות מיהול אחרות שמסומלות באותיות אחרות ורגישותן, עמקן וכדומה, שונות. הוראות השימוש תלויות במצב בו אתה מטפל. פירטתי אותן למקרים של חבלה - למרוח על המקום ולשים מתחת ללשון - הכי קרוב לפגיעה ואח"כ להמשיך לפי הצורך לא להגזים כי לקיחת יתר של תרופות הומיאופתיות מביאה להופעת סימפטומים בתהליך שנקרא: PROVING - זה לא נעים במיוחד פספסתי משהו? עוררתי שאלות נוספות? תשאל חופשי, נאוה

למעלה